Γειά σας...

ΑνδρεαςΛ

Γειά σας...

Δημοσίευση από ΑνδρεαςΛ »

και από 'μένα. Αν και έκανα την αρχή στον αερομοντελισμό πριν 30χρόνια, τα παράτησα και τώρα που έχω λίγο χρόνο θέλω να ξανα-ασχοληθώ.

Ξεκινάω από το μηδέν όμως και χάρηκα που βρήκα την παρέα σας.
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Γειά σας...

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

καλώς μας ήρθες Ανδρέα και καλές πτήσεις .............
ο Λακης ο Λωτος

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

καλως ηλθες χαβ ε να'ι'ς στε'ι' γουιθ ας
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

ΑνδρεαςΛ έγραψε: και από 'μένα. Αν και έκανα την αρχή στον αερομοντελισμό πριν 30χρόνια, τα παράτησα και τώρα που έχω λίγο χρόνο θέλω να ξανα-ασχοληθώ.

Ξεκινάω από το μηδέν όμως και χάρηκα που βρήκα την παρέα σας.

Αντε και με το καλό Ανδρέα. Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει μια σοφή παροιμία..Για οποιαδήποτε απορία είμαστε χαρούμενοι να σε βοηθήσουμε να τα ξαναθυμηθείς...Για όλους εμάς ο αερομοντελισμός είναι το χόμπι που μας γεμίζει τις μπαταρίες στις μέρες που ζούμε για να συνεχίζουμε να ζούμε έτσι ωστε να μην χρειαστεί να μας πάρουν με κανένα ζουρλομανδύα...
Καλές πτήσεις
Τρύφωνας
ΑνδρεαςΛ

Ευχαριστώ! Είμαι στη φάση που διαβάζω και μαθαίνω για το τι υπάρχει τώρα.

Για αρχή με βλέπω να αρχίζω με ένα Easy Star και για πομπό κοιτάζω για Spektrum DX5e η DX6i η κάτι αντίστοιχο που να συνδέεται με simulator για εξάσκηση.

Το κόστος έχει τη σημασία του αλλά θέλω κάτι που να αντέξει και στον χρόνο.

Θα εκτιμούσα τις συμβουλές σας.

Το σπίτι μου είναι σε περιοχή με αρκετό χώρο και πλαγιές σε κοντινή απόσταση για ανεμόπτερα και 15λεπτά από Μαραθώνα.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Αφού είσαι Μαραθώνα μη το σκέπτεσαι σε περιμένουμε να τα πούμε από κοντά
Το easy star να το πάρεις είναι καταπληκτικός δάσκαλος αεροπλάνο και ανεμόπτερο μαζί (δες τα σχετικά λινκ) ανθεκτικό εύκολα επιδιορθώσιμο το οποίο πετάς παντού ακόμη και όταν πας σε άλλο επίπεδο
Αν πάς σε τιμή spektrum πάρε την dx6i με την πρώτη
ΑνδρεαςΛ

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Αφού είσαι Μαραθώνα μη το σκέπτεσαι σε περιμένουμε να τα πούμε από κοντά
Το easy star να το πάρεις είναι καταπληκτικός δάσκαλος αεροπλάνο και ανεμόπτερο μαζί (δες τα σχετικά λινκ) ανθεκτικό εύκολα επιδιορθώσιμο το οποίο πετάς παντού ακόμη και όταν πας σε άλλο επίπεδο
Αν πάς σε τιμή spektrum πάρε την dx6i με την πρώτη

Ναι, θα έλθω. Ποιές μέρες και ώρες πάτε εκεί;
ο Λακης ο Λωτος

ΑνδρεαςΛ έγραψε: Ναι, θα έλθω. Ποιές μέρες και ώρες πάτε εκεί;

απογευματα απο 17.30 μεχρι που πεφτει ο ηλιος...
dx6i δαγκωτο μαν... δεν το συζηταω
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Για ενα σχεδον best value for money που πετανε χρονια και εμπιστευονται και στο''αμερικα'' ειναι αυτο http://www.planodio.gr/shop/sanwa-airtronics-rds8000-r-c-2-4g-mode2-w-1-tx-1-rx.html
αλλιως futaba!!
Jr ειχα και δεν μου εκανε τα κεφια μου,θα ακουσεις πολλες γνωμες,διαλεξε με βαση αν θες πραγματικα να μεινεις στον μοντελλισμο,με τι θες να ασχοληθεις πιοτερο και σιγουρα κοιτα την ασφαλεια της πτησης σου!

Καλες απο-προσεγγισεις!
ο Λακης ο Λωτος

τραβηγμενη η 8 κανναλη για ΕΖ ρε στεφ.... με μια dx6i θα ειναι ικανοποιημενος για τα πρωτα 5 τουλαχιστον μοντελα... τι να την κανει την θηριωδη sanwa σε 3-4-5 καναλο σαν αρχαριος ο ανθρωπας?
ΑνδρεαςΛ

Ευχαριστώ για τις γνώμες/συμβουλές σας. Θα αρχίσω με 6καναλο και νομίζω για τα επόμενα 5-6 μοντέλα/2-3 χρόνια θα είναι ΟΚ όπως είπε και ο Λάκης.

Αλήθεια, τι χρειάζονται τα 8 η τα 10 κανάλια; ;D

Όπως είπα και στην αρχή από μικρός τσίμπισα και τώρα πλέον θέλω να ασχοληθώ και πρακτικά με αυτό το hobby. Για το ιστορικό της υπόθεσης είχα την τύχη να γνωρίζω ένα άνθρωπο που έφταιχνε τα δικά του αεροπλάνα (δεκαετία 70) και να τον παρακολουθώ. Με έμαθε κάποια πράγματα και έφτιαξα ένα δικάναλο glider όταν είμουν γύρω στα 15. Λόγω σπουδών/μετανάστευσης τα παράτησα.

Όταν τον ξανασυνάντησα πρόσφατα, αν και τώρα είναι 85αρης, συνεχίζει και φτιάχνει και πετά τα πάντα. Ξαναβρήκα το κίνητρο να ασχοληθώ και πάλι.
ο Λακης ο Λωτος

Αντε να σε δουμε και κανενα απογιομα στο βαλευ μαν....
ΑνδρεαςΛ

Θα περάσω σήμερα τ' απόγευμα 7.30μμ αν είναι κανείς Μαραθώνα να τα πούμε από κοντά.
ΑνδρεαςΛ

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Αν πάς σε τιμή spektrum πάρε την dx6i με την πρώτη

Αντώνη,

βασικά πάω spektrum λόγω
1. τιμής/απόδοσης
2. φήμης
3. φαίνεται ότι το έχουν αρκετοί εδώ

Έχω δει και τα κινέζικα που για τα λεφτά τους θα είναι ΟΚ αλλά δεν υπάρχουν μαρτυριές/εμπειρίες στο νετ στις οποίες να βασιστώ.

Αν έχεις κάποια άλλη εισήγηση, είμαι όλος αυτιά..
ο Λακης ο Λωτος

Dx6i οε οε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλώς ήρθατε/welcome”