Καλώς σας βρήκα!

Απάντηση
Skywalker

Καλώς σας βρήκα!

Δημοσίευση από Skywalker »

Καλησπέρα σας παιδιά και χάρηκα που σας βρήκα!

Μπράβο σε όλους σας για την προσπάθεια και για την μεγάλη θεματολογία του φόρουμ. Είναι πάντα καλό να έχει και η Ελλάδα χώρους συζητήσεων για να μαθαίνουμε και οι νέοι από τους παλιούς.

Εγώ ξεκίνησα με σκοπό να μάθω να πετάω ελικόπτερα και άρχισα με ένα e sky Lama V3 πριν σχεδόν ένα μήνα. Κάνω κάποιες ασκήσεις και ήδη έχω τα πρώτα επιτυχή αποτελέσματα με επιμονή και υπομονή και κάμποσα χτυπήματα στα blades!
Τρύφωνας

Απάντηση: Καλώς σας βρήκα!

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Καλώς τον Skywalker!

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ευχόμαστε στις σελίδες μας να βρείς πολλές πληροφορίες για να αναπληρώσεις όλα τα κενά.
Για οτιδήποτε σε προβληματίζει εμείς είμαστε πάντα στην διάθεση όλων των νέων μοντελιστών. καλές πτήσεις πάντα να έχεις!
Τρύφωνας
Skywalker

Δημοσίευση από Skywalker »

Ευχαριστώ πάρα πολύ, αν χρειαστώ οτιδήποτε θα γράψω στο αντίστοιχο σημείο το φόρουμ και φυσικά θα προσπαθήσω να συνεισφέρω και εγώ αν και με λίγη εμπειρία προς το παρόν και με ελάχιστες τεχνικές γνώσεις.
Κωστής

Δημοσίευση από Κωστής »

Για χαρά σε όλο το forum.

Με λένε Κώστα (Καλλιθέα - Αθήνα), πετάω όποτε μπορώ και όπως μπορώ...και φυσικά όπου βρω. Με τα νέα οικονομικά μέτρα ευτυχώς που υπάρχουν τα forums και τα sims και πετάμε εικονικά τουλάχιστον, διότι για να πας σε μοντελοδρόμιο εκτός Αττικής πλέον πρέπει να αρχίσεις να πουλάς ένα ένα τα μοντέλα σου.

Αυτά για την ώρα. Να είμαστε καλά προπάντων και όλα τα άλλα έρχονται.
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Καλως ηλθες στην παρέα μας Κωστή. Καλές πτήσεις να εχεις και πάνω απ'ολα καλές προσγειώσεις. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά.
Που πετάς συνήθως? Και τι μοντέλα? (μικρά, μεγαλα, ελικόπτερα?)
Οτι χρειαστεις μη διστάσεις να το ζητήσεις
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Γειά σου Κωστή,

Εμείς πετάμε στην αλάνα του Μαραθώνα-Σχινιά.
Πέρνα να γνωριστούμε και να πετάξουμε παρέα.
Φιλικά
Τρύφωνας
Κωστής

Δημοσίευση από Κωστής »

Mogolos έγραψε:
Που πετάς συνήθως?
Και τι μοντέλα? (μικρά, μεγαλα, ελικόπτερα?)

Οτι χρειαστεις μην δυστάσεις να το ζητήσεις

Για χαρά, πετάω κυρίως με 40, 60 class WWII birds με δίχρονες OS και ASP (ότι πιο κοντά στη τσέπη μου δηλαδή…θα ήθελα και μεγαλύτερα αλλά δε δύναμαι), και ότι άλλο που μπορεί να δω σε καλή τιμή και με καλό fun-factor.

Ελικόπτερο δεν έχω πατάξει πλην του sim G4 (Great Planes)…..γενικά τα ελικόπτερα δε με τρελαίνουν.

Πετούσα και πετάω ακόμα κάποιες φορές Ανάβυσσο και σε μια αλάνα κοντά στο Αττικό Πάρκο σε κάτι ιδιωτικά σχολεία…ακόμα είναι καλά αλλά μπορεί να τα χτίσουν όλα εκεί οπότε δεν το βλέπω και πολύ σόι το πράμα. Και φυσικά ένα μοντέλο έρχεται σχεδόν πάντα μαζί στις διακοπές…..χαίρομαι τον κόσμο της επαρχίας που έχει ελεύθερους χώρους να πετά 10 λεπτά από το σπίτι του.

Ο Μαραθώνας (αν κατάλαβα καλά πετάτε στο parking στρίβοντας για Σούλι) είναι μακριά για μένα από την Καλλιθέα….λογικά όμως κάποια στιγμή θα περάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Ευχαριστώ για την πρόσκληση πάντως.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλώς ήρθατε/welcome”