Πρόβλημα esc

ο Λακης ο Λωτος

Απάντηση: Πρόβλημα esc

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

εγω παλι δεν καταλαβα πως θα δουμε ποιο ESC που ρωταει ο φιλος μας ειναι εαν αφαιρειτε τα links..??τι φοβομαστε μην μας παρουν την εργολαβια τα χομπυ shops του εξωτερικου?... οποιος εχει ορεξη και πιστωτικη καρτα η εστω prepayed για τις σοβαρες του αγορες απο εκει ψωνιζει.. πχ.. μια επωνυμη λιπο 2.2 κοστιζει 8 ευρω... οχι 25 και 29 που τις βρισκουμε εδω....
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Οσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, πιθανόν το κυριότερο πρόβλημα να μην είναι η "εργολαβία" αλλά οι γελοίοι νόμοι ,που αφορούν τις διαφημίσεις και οι τυχόν συνέπειές τους για τους υπεύθυνους του φ'ορουμ. Μάλιστα ,σε άλλο μοντελιστικό φόρουμ, υπήρξαν και απειλές για μηνύσεις.
Σύμφωνα λοιπόν με τους γραφειοκράτες ,αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου είπαν σχετικά γιατί κι εγώ "κουφάθηκα" όταν το έμαθα, ένας σύνδεσμος που αναφέρει εμπορικό κατάστημα και τιμές, θεωρείται διαφήμιση και παρόλο ότι ο φίλος που έβαλε τον σύνδεσμο δεν είχε προφανώς τέτοιο σκοπό, οι άρπαγες, που τον τελευταίο καιρό κοιτάνε από που θα τα μαζέψουν, δεν το έχουν σε τίποτα να βάλουν κανένα τρελό πρόστιμο στους υπεύθυνους του petame διότι και καλά γίνονται διαφημίσεις χωρίς να πληρώνονται στους άρπαγες οι τζερεμέδες, που τους ονομάζουν τέλη. Για να είναι δηλαδή κάποιος νομότυπος, θα πρέπει να κάνει print screen και στη συνέχεια, στο paint, να σβήσει τις τιμές όπου φαίνονται καθώς και τα στοιχεία του καταστήματος. Κατόπιν, μπορεί να το ανεβάσει σαν επισηναπτόμενη φώτο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. >:(>:( Και αυτό απότι κατάλαβα δεν αφορά μόνο τους συνδέσμους για μαγαζιά του εξωτερικού.
Ελπίζω να πέφτω έξω και να μην κατάλαβα καλά γιατί αλλιώς αναρωτιέμαι ποια θα είναι η συνέχεια. Αν δηλαδή ,εκεί που μιλάμε με ένα φίλο μας σε ένα μπαράκι ,του προτείνουμε να πιει μια κορόνα αντί για άμστελ, θα πληρώσουμε πρόστιμο επειδή κάνουμε διαφήμιση? `M`

Φιλικά Κώστας.
ο Λακης ο Λωτος

οι νομοι αφαιρουν τα λινκς ? μακρυ χερι εχουν οι νομοι.... μεχρι και στα σπιτια των διαχειριστων μπαινουνε και καταλαμβανουν τους ποντικες....Σκεψου λιγο μαν... απο τελη αυγουστου και μετα μπηκανε αυτοι οι νομοι? LOL! εδω εχουνε γινει διαφημισεις και πειθαναγκασμοι στο chat .. στa posts θα ητανε προβλημα ? ας μην γελιομαστε

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΝ....ΠΕΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΛΥΚΩΝ

ακου εκει νομοι για λινκ εξωτερικου... (μονο και μονο επειδη εχουν τις μισες τιμες απο εδω)
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Οι νόμοι δεν ισχύουν από τα τέλη Αυγούστου ,ίσχυαν και πρίν. Και δεν ισχύουν μόνο για λίνκ του εξωτερικού. Το θέμα είναι από πότε πιάσαν δουλειά οι "καρφωτές" και οι μηνύσεις. Μην ξεχνάς σε ποιο μέρος του πλανήτη ζούμε.
Οσο για τους "αερόλυκους", ξέρω εγώ κάτι άλλους "καλούς Σαμαρείτες" που μπροστά τους οι "αερόλυκοι" είναι αρνάκια...

ΥΓ. Δεν είμαι ΜΑΝ αλλά SCANIA.

Φιλικά Κώστας.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

...............και ποιος απο το petame έχει κέρδος απο όλα αυτά που λές Αντώνη πες΄μου όνομα

πριν εκτεθείς με όνομα διάβασε παλιότερα μυνήματα και απόψεις αυτου που νομίζεις και ενημερώσου καλύτερα για το θέμα των λινκ

για να μήν υπάρχει παρεξήγηση μετά απο λίγο θα τα σβήσουμε ως εκτός θέματος αλλα τώρα θέλω απάντηση καθαρή
Γιάννης Ζαφείρης

Πρόβλημα esc

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Απάντηση σοβαρή, έδωσε ο Bladeskiller. Πλέον διώκεσαι για τα πάντα.
Διαφημίσεις που δεν καλύπτονται φορολογικά (τιμολόγιο-απόδειξη), μας πάνε κατευθείαν στο αυτόφορο (συν το πρόστιμο). Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται, είναι όλες νόμιμες.
Όπως ανέφερε και ο Κώστας, ήδη έχουμε προβλήματα εδώ και τρεις μήνες. Σωστά αναφέρθηκε σε άλλο forum και εδώ και μήνες αναζητούμε μια λύση.

Παρακαλώ, πριν βιαστείτε να πετάξετε τις γραπτές σας ιδέες, ειδικά όταν αυτές έχουν καταγγελτικό χαρακτήρα, ρωτήστε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει γιατί μπορεί να εκτεθείτε (όπως τώρα).

Δευτερευόντως, υπενθυμίζω δύο κανόνες που υπογράψατε όλοι σας
:

1) Απαγορεύονται τα Links σε ΟΛΑ τα καταστήματα
2) Η παρουσία των μελών δεν είναι υποχρεωτική. Οποτεδήποτε κάποιο μέλος διαφωνεί με τη διαχείριση και τον τρόπο λειτουργίας του forum, τα μαζεύει και πάει στο καλό. Η διαγραφή του γίνεται άμεσα, μετά από απλό του αίτημα.
ο Λακης ο Λωτος

να κατονομασω καποιον δεν ειναι απαραιτητο ουτε ενδεικνειται αλλα ουτε και λογο εχω να το πραξω προσωπικα η ανωνυμα οπως αλλοι εχουν κανει κατα καιρους..."λαμπογυαλο" η ελληνικη αερομοντελιστικη σκηνη .. προβοκατορες-ενοχους-συνομοτες.κτλ θα βρουμε αναμεσα σε ολα τα πρωτοπαληκαρα και υπαρχηγους των αντιπαλων φυλων και πιστεψτε με μπορει να τους βρει ο καθενας ακομα και εαν δεν ψαξει πολυ....αλλωστε ειναι κοινο μυστικο οτι οι φατριες της εκαστοτε αλανας εχουν πολλα να πουν "εμπιστευτικα" τα παντα σχετικα με τους "αλλους" και το ποιον τους (που πολλες φορες εμπεριεχουν και αληθειες)ως συμβουλες και προτροπες ..εκει θα ζητησει ο εκαστος θιγμενος απαντησεις..και ουχι απο μενα...

φιλικα ΛΩΤΟΣ
Γιάννης Ζαφείρης

Πρόβλημα esc

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Άρες μάρες ...κουκουνάρες. Αρκετές μπούρδες ανεχτήκαμε.

Όλα τα άσχετα μηνύματα (συμπεριλαμβανομένων των δικών μου), θα διαγραφούν σε ένα 24ωρο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Moteur - Speed Controls”