Αγαπητοί μου συμφουρήτες γειά σας. Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να μοιραστώ μαζί σας την
μικρή οδύσσεια ενός ανεμοπτέρου.
Πρόκειται για ένα μοτοανεμόπτερο της Park Fun το οποίο έπεσε στα χέρια μου σαν το πρώτο ηλεκτρικό
πετούμενο μου μετά από μια αποχή από τον μοντελισμό για σχεδόν 8 ολόκληρα χρόνια.
Είναι έαν τετρακάναλο αεροσκάφος αρκετά μέτριας ποιότητας και είναι ARTF. Δίνεται με μια απλή
τετρακάναλη τηλεκατεύθυνση ,έναν δέκτη 4ch ,φορτιστή LiPo και μια μπαταρία LiPo 7,4V στα 1000mAh.
Έχει εκπέτασμα πτέρυγας 1,38μ και έχει ένα καρβουνάτο πούσερ μοτέρ σε διάταξη όπως το easy glider
που όλοι ξέρουμε το οποίο νομίζω ότι προσπαθεί να "μιμηθεί".
Παραθέτω μερικές φωτό από το κουτί όπως το παρέλαβα από Ελληνικό κατάστημα εδώ στην Θεσσαλονίκη.
Εδώ θα ήθελα να πω ότι στο κατάστημα προσπάθησαν να μου "χρυσόσουν το χάπι" λέγοντάς μου ότι με
αυτό το σκάφος μπορεί κάποιος τελείως άπειρος να βγει και να κάνει τις πρώτες του πτήσεις σχεδόν
σε οποιοδήποτε καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα...(Όπως καταλαβαίνετε ,επειδή εγώ είχα ήδη σκοπό από την
αρχή να αρχίσω τα πειράματα με αυτό το αεροπλάνο το έπαιξα "άσχετος - χαζούλης"...)
Fusion glider της ParkFun.Μετατροπή σε τριφασικό...
-
GREECEPILOT
-
GREECEPILOT
Απάντηση: Fusion glider της ParkFun.Μετατροπή σε τριφασικό...
Θα παρουσιάσω κάποιες φωτό (...μόλις βρω πως κάνω upload...) και θα σας πω τι έκανα βήμα βήμα αλλά και τι είδα στις πρώτες πτήσεις του....Σύντομα κοντά σας:D
-
Αντώνης Κριτζάς
καλημέρα
1 γράφεις το κείμενο
2 πατάς επεξεργαστής κειμένου
3 πατάς στον συνδετήρα που βλέπεις στα εικονίδια (συνημμενα αρχεια)
4 στο παράθ που ανοίγει κάνεις αναζήτηση και αφου βρείς τις φώτο που θες (εως 5 σε ότι φορματ τις έχεις) κάνεις ανέβασμα
Αφού ολοκληρωθεί τότε καταχώρηση απαντησης
1 γράφεις το κείμενο
2 πατάς επεξεργαστής κειμένου
3 πατάς στον συνδετήρα που βλέπεις στα εικονίδια (συνημμενα αρχεια)
4 στο παράθ που ανοίγει κάνεις αναζήτηση και αφου βρείς τις φώτο που θες (εως 5 σε ότι φορματ τις έχεις) κάνεις ανέβασμα
Αφού ολοκληρωθεί τότε καταχώρηση απαντησης
-
Αντώνης Κριτζάς
που είναι οι φωτογραφίες?
Στην ιστοσελίδα της εταιρίας γράφει οτι έχει brushless !
Στην ιστοσελίδα της εταιρίας γράφει οτι έχει brushless !
-
GREECEPILOT
Την καλησπέρα μου. Δεν είχε τριφασικό...ένα καρβουνάτο 380αρι είχε...Σορρυ που δεν ασχολήθηκα ακόμα αλλά παιδεύομαι με πυρετόw