Αγαπητοί φίλοι,
Την προηγούμενη Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου, κάποιοι ... αχαρακτήριστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου στην περιοχή Αμαρουσίου και έκλεψαν (μεταξύ άλλων) τη Τ/Κ μου, μάρκας Futaba, μοντέλο 14 MZ. Όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι, πρόκειται για εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο και ελπίζω ότι αν παραμείνει Ελλάδα θα μπορέσω να την εντοπίσω.
Αν πέσει στην αντίληψή σας κάποιος που εμφανίστηκε από το ... πουθενά με τέτοια Τ/Κ, ή αν σας πλησιάσουν για να σας πουλήσουν μια τέτοια, θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν επικοινωνούσατε μαζί μου στο 6948404467.
Φιλικά,
Νίκος
Κλοπή Τ/Κ Futaba 14 MZ
Απάντηση: Κλοπή Τ/Κ Futaba 14 MZ
Να εχουμε όλοι τον νου μας πάιδια. Μάτια και αυτιά ανοιχτα.
...παιδιά...να ξέρετε ότι πολλά κλεμμένα εμφανίζονται τα Σ/Κ (ιδιαίτερα την Κυριακή) στο παζάρι στο Μοναστηράκι που γίνεται ο χαμός από τους 'μικροπωλητές'...επίσης άλλα σημεία περιοχές (κοντά στο Μαρούσι) που πλασάρουν κλεμμένα είναι στου Βενέτη στην Τατοϊου (εκεί να είστε πάντα προσεκτικοί όταν σταματάτε για λιχουδιές) καθώς και στο Mega AB στην Ε.Ο.
...δεν ξέρω εάν γύρω στους δρόμους του Αμαρουσίου ίσως σε κάποια διασταύρωση είναι στέκι πλασαρίσματος κλεμμένων...ίσως ξέρει κάποιος φίλος που μένει εκεί γύρω...
...επίσης καλό θα ήταν να ειδοποιηθούν και τα καταστήματα μοντελισμού που βρίσκονται στην περιοχή του Αμαρουσίου...
...ειλικρινά ditman εύχομαι να βρείς την Τχ...θα έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας 'ανοιχτά'...
...δεν ξέρω εάν γύρω στους δρόμους του Αμαρουσίου ίσως σε κάποια διασταύρωση είναι στέκι πλασαρίσματος κλεμμένων...ίσως ξέρει κάποιος φίλος που μένει εκεί γύρω...
...επίσης καλό θα ήταν να ειδοποιηθούν και τα καταστήματα μοντελισμού που βρίσκονται στην περιοχή του Αμαρουσίου...
...ειλικρινά ditman εύχομαι να βρείς την Τχ...θα έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας 'ανοιχτά'...
η ταν, η, τα πετάν...
-
Αντώνης Κριτζάς
το άσχημο είναι...........ότι ξέρουμε που βρίσκεις τα κλεμμένα αλλά κανείς από τους υπευθύνους δεν πατάει εκεί να δει που τα βρήκαν Έτσι τα κλεφτρόνια και οι κλεπταποδόχοι συνεχίζουν το έργο τους ανενόχλητοι Αν είναι να βρεθεί ας ελπίσουμε ότι δεν το θεώρησαν άχρηστο και τώρα κείτεται σε κάποιο κάδο
Οι καιροί είναι επικίνδυνοι και πρέπει να προσέχουμε να μη υπάρχει τίποτα στο αυτοκίνητο που να προκαλέσει τον κλεφτή
Κάνε μερικές βόλτες στο μοναστηράκι χαμηλά που παίζουν τέτοια πράγματα
Ελπίζω να είσαι τυχερός
Μήπως έχεις καμιά φώτο να δείξω σε ένα φίλο που όταν εμείς πετάμε κάθε Κυριακή αυτός κάνει βόλτες στα παζάρια και αγοράζει άχρηστα
Οι καιροί είναι επικίνδυνοι και πρέπει να προσέχουμε να μη υπάρχει τίποτα στο αυτοκίνητο που να προκαλέσει τον κλεφτή
Κάνε μερικές βόλτες στο μοναστηράκι χαμηλά που παίζουν τέτοια πράγματα
Ελπίζω να είσαι τυχερός
Μήπως έχεις καμιά φώτο να δείξω σε ένα φίλο που όταν εμείς πετάμε κάθε Κυριακή αυτός κάνει βόλτες στα παζάρια και αγοράζει άχρηστα
-
King Kostas
Η κατάσταση εξελίσσετε σε λαίλαπα δύστυχος.
Το κακό είναι ότι κανείς δε μπορεί να αποδείξει τίποτα μιας και το καθεστώς αυτό καθαυτό στα παζάρια είναι χύμα και ότι νάνε!!!
Ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση σε αυτό είναι ο ίδιος ο καταναλωτής, απλά απέχοντας από όλα αυτά τα κλεφτοπάζαρα, πράμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο.
Εύχομαι να είσαι τυχερός και να βγάλεις άκρη.
Το κακό είναι ότι κανείς δε μπορεί να αποδείξει τίποτα μιας και το καθεστώς αυτό καθαυτό στα παζάρια είναι χύμα και ότι νάνε!!!
Ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση σε αυτό είναι ο ίδιος ο καταναλωτής, απλά απέχοντας από όλα αυτά τα κλεφτοπάζαρα, πράμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο.
Εύχομαι να είσαι τυχερός και να βγάλεις άκρη.
Λυπάμαι που μαθαίνω αυτό που σου συμβαίνει.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι και εγώ παθών, όταν μου έσπασαν με σκοπό την ληστεία πραγμάτων αξίας που ίσως είχα στο OPEL OMEGA 2.5 turbo RWD.>:(
Ήθελα να σε ρωτήσω, ήταν τυχαία ή είχες την τ/κ εκτεθειμένη;
Και τελικά τι έγινε; την βρήκες;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι και εγώ παθών, όταν μου έσπασαν με σκοπό την ληστεία πραγμάτων αξίας που ίσως είχα στο OPEL OMEGA 2.5 turbo RWD.>:(
Ήθελα να σε ρωτήσω, ήταν τυχαία ή είχες την τ/κ εκτεθειμένη;
Και τελικά τι έγινε; την βρήκες;