Νέος στο φόρουμ, παλιός στο χόμπι.

Απάντηση
archery

Νέος στο φόρουμ, παλιός στο χόμπι.

Δημοσίευση από archery »

Καλώς σας βρήκα παιδιά και καλές πτήσης να έχουμε. Αν και είμαι παλιός στο χόμπι, μετά από αρκετά χρόνια (5), απουσίας λόγο έλλειψης χρόνου, ξανά γύρισα δριμύτερος. Λίγο που διάβασα το φόρουμ, έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά.

Φιλικά
Χρήστος
xristos

Απάντηση: Νέος στο φόρουμ, παλιός στο χόμπι.

Δημοσίευση από xristos »

καλος τον!!!
ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!+(*)
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

καλώς ήρθες Χρήστο
με τι μοντέλα πετούσες ?
απο που είσαι................ μήπως τώρα πετάμε παρέα Μέλη του petame υπάρχουν παντού
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Καλως τον συνονοματοοοοο...

..., καλη επανοδο και καλες μας πτησεις, Χρησταρα, οοοτι χρειαστεις, ρωτα...+(*)
Φιλικα
Χρηστος Αραπης
archery

Δημοσίευση από archery »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: καλώς ήρθες Χρήστο
με τι μοντέλα πετούσες ?
απο που είσαι................ μήπως τώρα πετάμε παρέα Μέλη του petame υπάρχουν παντού

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όλους.
Είμαι από την Ελευσίνα και μένω στην Μάνδρα Αττικής.
Πετούσα και πετάω ένα Jupiter, Dekathlon με 46 κινητήρες της Thander Tiger. Επίσης ένα ελικόπτερο Hirobo το GPH346 που είναι ετοιμοπόλεμο και το έχω πετάξει αρκετές φορές, επίσης επειδή θέλω να λυθούν λίγο τα χέρια έχω τώρα για προπόνηση ένα FanJet με setup μοτέρ 3700kv 2200mah και είναι ξυράφι. Για να μην διαλυθεί στον αέρα έχω κατεβάσει το ποσοστό του Throtle στο 50% και πάει σαν τρελό. Έχω ετοιμάσει και είναι στα πρόθυρα για να πετάξει το SU-34 fullback 360 º TWIN VECTORED ώσης ducted fan JET με δύο φάνες 3500kv και μπαταρία 14,8V στα 3000mah. Επίσης ετοιμάζω ένα easy fly με FPV. Και έχω βγάλει από την ναφθαλίνη το kangaroo με τουρμπίνα της Behotec J66HP δεν έχει πετάξει ποτέ. Όταν το έφτιαξα και ήταν έτοιμο, δεν είχα εμπιστοσύνη και το έδωσα να προσπαθήσει μία φορά ο Πέτρος Ντούνης το 2005. (Φαντάζομαι ότι όλοι τον γνωρίζετε), χωρίς επιτυχία. Δεν είχε τριμαριστεί σωστά ο μπροστινός τροχός με αποτέλεσμα κατά την τροχοδρόμηση της απογείωσης να πέσει στα συρματοπλέγματα του μοντελοδρόμειου, ευτυχώς χωρίς ζημιές. Είχα παρακαλέσει και τον φίλο μου τον Άγγελο Σκουρλή να το πετάξει αλλά και δικαίως δεν έπαιρνε την ευθύνη αν και του είχα πει, ότι και να συμβεί δεν θα έχει καμία απολύτως ευθύνη. Ήταν μπορώ να πω και η καταλυτική φάση για να το πάρω από φόβο ώστε να μην επιχειρήσω να το πετάξω και έτσι καθόταν στην αποθήκη υπομονετικά μέχρι να έχω τον απαιτούμενο χρόνο και να πάρω την μεγάλη απόφαση. Τελικά το ετοίμασα το έβαλα και μπροστά μάλιστα προχθές και κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Κυριακή θεού θέλοντος, θα πάω κατά πάσα πιθανότητα στο Λέχιο να το πετάξω. Και ένα F16 στο κουτί του.
Αυτά τα λίγα από εμένα και πολύ θα χαρώ να βρεθούμε να πετάξουμε μαζί.
Αντώνης Κριτζάς

έχεις έρθει δε επαφή με τον Γιώργο (dell gatto grande)?
archery

Δημοσίευση από archery »

Αν εννοείς τώρα όχι. Και γενικά δεν ξέρω αν τον γνωρίζω. Ίσως να τον ξέρω, ή να έχουμε συναντηθεί, αλλά μετά από τόσα χρόνια μόνο αν τον δω από κοντά θα τον θυμηθώ. Ήξερα πάρα πολλά παιδιά, αλλά με το τρέξιμο που είχα χαθήκαμε.
Αντώνης Κριτζάς

o Γιώργος είναι απο τα ποιο κατάληλα άτομα να σε βοηθεισουν σε ότι αφορά τα jet και πετάει στο Λέχιο Ασε που έχει απο τα καλύτερα δάκτυλα
Δές τα θέματα με τα jet και θα καταλάβεις
Στείλε του πμ
αν είναι να πάς μήπως συναντηθειτε
archery

Δημοσίευση από archery »

:>) Ευχαριστώ παιδιά, θα του στείλω π.μ για να δούμε αν μπορεί την ερχόμενη Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Δημοσίευση από Dell Gatto Grande »

Χρήστο πήρα το μήνυμα σου

καλός ήρθες πίσω στο τρελό μας hobby και στην παρέα μας!

..ο Άγγελος έχει ένα δίκιο μιας και είναι μεγάλη ευθύνη να σηκώσεις ξένο jet!Ru@%

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είμαι Λέχιο άρα θα βρεθούμε από κοντά και ελπίζω να σου φανώ χρήσιμος!
όπως λέει και ο αερολιμενάρχης Αντώνης έχω δάκτυλα
.. δέκα συνολικά (πέντε στο αριστερό και 5 στο δεξί χέρι) :D

χάρηκα για την γνωριμία
με φιλικούς χαιρετισμούς

Γιώργος

p.s.
..τώρα να πω ότι μου κίνησε περισσότερο την περιέργεια το ηλεκτρικό SU34 παρα το turbine jet...κανε καμια παρουσίαση με φωτό please!

.
archery

Δημοσίευση από archery »

χαχα έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν θα ήθελα να το πετάξει άλλος, τουλάχιστον αν είναι να γίνει κομμάτια, ας το κάνω εγώ βρε παιδί μου χωρίς να μεταφέρω τις τύψεις στον άλλον. Θα πάω να ανοίξω ένα θέμα για να βάλω μερικές φωτογραφίες που έχω. Και που ξέρεις μπορεί να φέρω και αυτό στο Λέχιο να το πετάξουμε παρέα, έτσι για να μας φύγει το τρέμουλο από την τουρμπίνα. Σου έστειλα π.μ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλώς ήρθατε/welcome”