Καλησπερα σε ολους

Απάντηση
takis giann

Καλησπερα σε ολους

Δημοσίευση από takis giann »

Καλησπερα κ απο μενα ειμαι νεος (κ ορεος ,ψηλος πλακα κανω χεχε.. ) στον χωρο του rc airplanes- helly μολις 2 μηνες κ μπορω να πω πολυ ενθουσιασμενος απο αυτο το χομπι .
Ξεκινησα με ενα 3 channel heli πηγα στο DX2 Eflite μετα MSR κ τωρα πεταω το bllade 400(ισα ισα που κανv κ πορεια κ κανα λοοπ οχι 3D ακομα) ... πηρα κ 3 αεροπλανα (foam) για ξεκινημα το glider radian parkzone k to trojan t28 k ena mini p-51 parkzone.. κ μπορω να πω τα εμαθα αρκετα καλα κ πιο γρηγορα απο τι το ελικοπτερο,δεν θελω να ανεφερω πιο μου αρεσε περισοτερο γιατι απο τι καταλαβαινω κ τα 2 εχουν τους οπαδους του ειδους.
Εχω ανεβασει ειδη κατι βιντεακια στo you tube με μια πολυ ωραια hd 170 μοιρες camera(σε αλλο κομματι τον forum θα ανεβασω τα λινκς ).
Thumbs up για site ,για την πολλη καλη δουλεια που εχετε κανει εως τωρα .
Τι αλλο απο εμενα ......χμμ,,, φοβαμαι τα υψη λιγο..
Πιστευω βρηκα ενα site k εναν κοσμο με μερακι που γνωριζει τι θελει απο αυτην την ζωη κ δεν παει κατευθυνομενως αντιθετα μαλλον αυτος επιλεγει τα βηματα του πιο προσεκτικα.
nasa

Απάντηση: Καλησπερα σε ολους

Δημοσίευση από nasa »

...καλησπέρα Τάκη και καλώς ήρθες στο φόρουμ του 'petame.gr'....βλέπω μπήκες σ' αυτόν τον χώρο δυναμικά...σου εύχομαι καλή παραμονή και το κυριώτερο 'καλές πτήσεις'...

ΜΦΧ

nasa
η ταν, η, τα πετάν...
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Καλησπερα σε ολους

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

καλώς ήρθες στο petame+(*)
πάντα καλοδεχόμαστε τους ωραίους και ψηλούς:D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλώς ήρθατε/welcome”