Λέσχη Αεραθλητών Ιωαννίνων

Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Λέσχη Αεραθλητών Ιωαννίνων

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

τελικά η αγορά ήτα καλή? ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου?
sokratis

Δημοσίευση από sokratis »

Το μοτοανεμοπτερο αυτο,ειναι μια καταπληκτικη "παιχνιδομηχανη" αλλα ειναι απαιτητικο χειριστικα,κατι που μπορει καποιος να το μαθει απο ιδιοκτητες που το πετανε.Ειναι πολυ ευαισθητο σε ολους τους αξονες και θελει μεγαλη προσοχη κι εμπειρια απο ανεμοπτερο και αεροπλανο.Ειναι ενα πολυ φτηνο κιτ,αν θελει καποιος να το φτιαξει κι εχει πολυ πλακα.
Για το μονο που μετανιωσα,ειναι οτι επιμενω να μενω ακομη στην Ηπειρο οπου υπαρχει αεροπορικος μεσαιωνας(και κανενας χωρος για τετοιες δραστηριοτητες).!@/-=}{{
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Σωκράτη, να ρωτήσω πόσο κοστίζει;w
sokratis

Το "Moni" δεν πουλιεται ετοιμο,μονο σε μορφη ΚΙΤ ή μεταχειρισμενο.Το Κιτ εκτιμω οτι δεν κοστιζει παραπανω απο 3.000 ευρω,χωρις το μοτερ.Με αλλα 3.000 βαζεις ενα διχρονο μοτερ κι εισαι ετοιμος.Υπαρχουν πολλα κιτ που αγοραστηκαν αλλα δεν φτιαχτηκαν ποτε,και μερικα μισοτελειωμενα καθως και αρκετα ετοιμα μοτοανεμοπερα με τιμες που κυμαινονται απο 4.000 εως 8.000 ευρω.Γενικα τα μεταλικα α/φη που ειναι Homebuild απο Κιτ πουλιουνται πολυ φτηνα και χανουν γρηγορα την αξια τους,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι αξιοπιστα.
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Ευχαριστώ για την απάντηση,
άλλη μια ερώτηση,
στην Ελλάδα υπάρχουν άλλοι χρήστες του Moni;
sokratis

Απ`οσο γνωριζω ειμαι ο πρωτος και μοναδικος,αλλα ελπιζω να συμπαρασυρω κι αλλους.ΝΑ υπενθυμισω οτι ανηκει στην κατηγορια των υπερελαφρων και χρειαζεται πτυχιο ΥΠΑΜ.Πιστευω επισης οτι λογω βαρους και εκπετασματος θα μπορουσε να πεταξει και σαν R/C!!!!!
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

sokratis έγραψε: Απ`οσο γνωριζω ειμαι ο πρωτος και μοναδικος,αλλα ελπιζω να συμπαρασυρω κι αλλους.ΝΑ υπενθυμισω οτι ανηκει στην κατηγορια των υπερελαφρων και χρειαζεται πτυχιο ΥΠΑΜ.Πιστευω επισης οτι λογω βαρους και εκπετασματος θα μπορουσε να πεταξει και σαν R/C!!!!!

Κοίτα που γαργαλιέμαι συνέχεια,^%^

εγώ που είμαι 130 κιλά χωράω;; !@/-=}{{
sokratis

Αγαπητε Δημητριε θα σε στεναχωρησω.Οπως θα σας δειξω και σε επομενα βιντεο,το πιλοτηριο ειναι αρκετα στεναχωρο και δεν χωρανε επισης και ψηλοι πιλοτοι(βρισκουν στην καλυπτρα).Επισης το μεγιστο ωφελιμο φορτιο ειναι μολις 100 κιλα.....w
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Δέν πειράζει Σώκρατες+(*)

εγώ χορταίνω_P_P........... από στεναχώριες για αυτό και έχω
............................... παχύνει<,<,<
sokratis

Δε σας ειπα και το καλυτερο παιδια.Η ΥΠΑ μετα απο πολλους μηνες αναμονης,μου απαντησε οτι δεχεται να σταθμευω το αεροπλανακι μου στην πιστα του αεροδρομιου Ιωαννινων,και μου προτεινε μηνιαιο μισθωμα 150 ευρω με αναπροσαρμογη 3% ετησιως!!!!!Στην τιμη δεν περιλαμβανετσαι πρωινο,ουτε φυσικα δεστρες για το 150 κιλων βαρους αεροπλανακι.ΚΑι φυσικα στην τιμη δεν περιλαμβανονται τα τελη χρησης αεροδρομιων.Ετσι καταλαβαινετε ποσο νοιαζεται η ΥΠΑ για την αναπτυξη(το γραφουν στην επισημη ιστοσελιδα τους)οταν ζηταει απο ενα υπερελαφρο τοσα λεφτα το μηνα.Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν πεταει τιποτα εδω και χρονια στα Γιαννενα και δεν θελει κανενας να ερθει.Απορω εκεινος ο γραφικος "προεδρος" που ειδε τον "παραδεισο της ελευθερης πτησης" στα Γιαννενα....`M`
Ενημερωτικα,το μισθωμα που πληρωνω στο Μεσολογγι ειναι 1 ευρω ημερισιως και περιλαμβανει 2 τεραστια και πεντακαθαρα υποστεγα,με νερο,ρευμα ψυγεια,τουαλετες καθως και κοιτωνες.Εχω παρει αντικλειδια απο το αεροδρομιο και τα υποστεγα και μπορω να πεταω απο την Ανατολη μεχρι τη Δυση του ηλιου!!!!!
Εξαιρετικα αφιερωμενο στα 2 "ιστορικα" σωματεια των Ιωαννινων που μετα απο 36 χρονια δεν εχουν να δειξουν τιποτα!!!!!@/-=}{{
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

sokratis έγραψε: Δε σας ειπα και το καλυτερο παιδια.Η ΥΠΑ μετα απο πολλους μηνες αναμονης,μου απαντησε οτι δεχεται να σταθμευω το αεροπλανακι μου στην πιστα του αεροδρομιου Ιωαννινων,και μου προτεινε μηνιαιο μισθωμα 150 ευρω με αναπροσαρμογη 3% ετησιως!!!!!Στην τιμη δεν περιλαμβανετσαι πρωινο,ουτε φυσικα δεστρες για το 150 κιλων βαρους αεροπλανακι.ΚΑι φυσικα στην τιμη δεν περιλαμβανονται τα τελη χρησης αεροδρομιων.Ετσι καταλαβαινετε ποσο νοιαζεται η ΥΠΑ για την αναπτυξη(το γραφουν στην επισημη ιστοσελιδα τους)οταν ζηταει απο ενα υπερελαφρο τοσα λεφτα το μηνα.Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν πεταει τιποτα εδω και χρονια στα Γιαννενα και δεν θελει κανενας να ερθει.Απορω εκεινος ο γραφικος "προεδρος" που ειδε τον "παραδεισο της ελευθερης πτησης" στα Γιαννενα....`M`
Ενημερωτικα,το μισθωμα που πληρωνω στο Μεσολογγι ειναι 1 ευρω ημερισιως και περιλαμβανει 2 τεραστια και πεντακαθαρα υποστεγα,με νερο,ρευμα ψυγεια,τουαλετες καθως και κοιτωνες.Εχω παρει αντικλειδια απο το αεροδρομιο και τα υποστεγα και μπορω να πεταω απο την Ανατολη μεχρι τη Δυση του ηλιου!!!!!
Εξαιρετικα αφιερωμενο στα 2 "ιστορικα" σωματεια των Ιωαννινων που μετα απο 36 χρονια δεν εχουν να δειξουν τιποτα!!!!!@/-=}{{

Έμα, αφού έχει και κοιτώνες τί κάνουμε;;;;;
Να καβαλήσω το αγριόπαπο και νά ρθω να με φιλοξενήσετε να σας τραβήξω και βίντεο._P_P
Να δώ και το moni απο κοντά.
sokratis

Πολυ καλη ιδεα Δημητριε.Να βρουμε μια καλη μερα μεσα στο χειμωνα και να το κανονισουμε.Αλλωστε εμεις ηδη ετοιμαζουμε εκδρομη-επισκεψη στο Μεσολογγι με τους μοντελιστες μας.
sokratis

Και μιας και το`φερε η κουβεντα ,διαβαστε την επιστολη-απαντηση μου σε εγγραφο της ΥΠΑ σχετικα με τη σταθμευση του στο αεροδρομιο Ιωαννινων.
Συνημμένα

[Η επέκταση doc έχει απενεργοποιηθεί και δεν μπορεί πλέον να εμφανιστεί.]

GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Kαλά Σωκράτη? Η απάντηση ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ δικέ μου!!:p^%^
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

........και κάτι τους είπες τώρα!!!!!! ούτε που θα το διαβάσουν........
πάντος ήταν ωραίο και χιουμοριστικό
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σύλλογοι & Αερολέσχες/Greek rc clubs”