Dx6i και smartpropoplus
Dx6i και smartpropoplus
Μπορει να μου πει καποιος αναλυτικα πως να ρυθμισω το ppjoy και το smartpropo με το dx6i?To εχω παλεψει πολυ αλλα δεν τα καταφερνω με βαση τις οδηγιες του site.Εχω vista αν βοηθαει.
-
Απάντηση: Dx6i και smartpropoplus
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=7148
και ρώτα με για ότι δεν καταλαβαίνεις
και ρώτα με για ότι δεν καταλαβαίνεις
Εχω κανει εγκατασταση το ppjoy και το smartpropo αλλα δεν ξερω πως να κανω assignement τα κουμπια,αναλογικα και μη,της Τ/κ.Εχω καταφερει να το κανω το dx6i να ειναι ανωγνωρισιμο απο το σμαρτπροπο και απο τον sim μου(helisimrc,δωρεαν,και λενε καλα λογια),αλλα οι λειτουργιες του ειναι οτι ναναι,αρα κατι λαθος ρυθμιση εχω κανει.Αν μπορουσες εσυ η καποιος αλλως να μου αναλυτικα θα ειμουν ευγνωμων.
-
στείλε μου με πμ ένα τηλέφωνο
Εχω ξανακανει αυτη την ερωτηση αλλα μαλλον διαγραφηκε.Το dx6i ξερει καποιος πως να το ρυθμησω στο ppjoy ωστε να το δουλευω στο aerofly με audio στερεοφωνικο και να εχω idle up κτλ?Γενικα αν το εχει κανει καποιος να μου πει ακριβως τι ρυθμισεις και στο ppjoy αλλα και στο sim.
-
τι πρόβλημα έχεις? ......χθες μου είπες οτι το κατάφερες Οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς αυτές που σου περιγράφω στο παραπάνω link
Τα μεταφέρω και εδώ............
Συνδέουμε την τηλ/ση μας με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου στην είσοδο του μικροφώνου με χρήση minijack και φροντίζουμε ώστε στις συσκευές εγγραφής να βλέπουμε την μπάρα του μικροφώνου να γεμίζει (όχι boost ούτε υπερβολική ένταση)
Πρώτα εγκαθιστούμε το το ppjoy
Μετά την γρήγορη εγκατάσταση επιλέγουμε configure joysticks εκεί πατάμε add φροντίζοντας να είναι μαρκαρισμένο στο virtual joisticks Μόλις ολοκληρωθεί exit και το ξεχνάμε σαν πρόγραμμα
Κάνουμε εγκατάσταση το smartpropoplus
Μετά την εγκατάσταση το ανοίγουμε και κοιτάμε να είναι μαρκαρισμένα τα auto detect και ppjoy extension Φυσικά πρέπει να δείχνει την κάρτα ήχου που έχουμε
Κάθε φορά πριν το άνοιγμα του sim ανοίγουμε το smartpropoplus και πατάμε hide και πετάαααμε!!
Τα μεταφέρω και εδώ............
Συνδέουμε την τηλ/ση μας με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου στην είσοδο του μικροφώνου με χρήση minijack και φροντίζουμε ώστε στις συσκευές εγγραφής να βλέπουμε την μπάρα του μικροφώνου να γεμίζει (όχι boost ούτε υπερβολική ένταση)
Πρώτα εγκαθιστούμε το το ppjoy
Μετά την γρήγορη εγκατάσταση επιλέγουμε configure joysticks εκεί πατάμε add φροντίζοντας να είναι μαρκαρισμένο στο virtual joisticks Μόλις ολοκληρωθεί exit και το ξεχνάμε σαν πρόγραμμα
Κάνουμε εγκατάσταση το smartpropoplus
Μετά την εγκατάσταση το ανοίγουμε και κοιτάμε να είναι μαρκαρισμένα τα auto detect και ppjoy extension Φυσικά πρέπει να δείχνει την κάρτα ήχου που έχουμε
Κάθε φορά πριν το άνοιγμα του sim ανοίγουμε το smartpropoplus και πατάμε hide και πετάαααμε!!
Το καταφερα να πεταξω,απλα δεν εχω καταφερει να εκμεταλευθω ολες τις λειτουργιες του dx6i,για παραδειγμα να χρησιμοποιησω idle up και να κανω inverted flying,να χρησημοποιησω και τους διακοπτες για throttle hold κτλ.
Skropi έγραψε: ↑Το καταφερα να πεταξω,απλα δεν εχω καταφερει να εκμεταλευθω ολες τις λειτουργιες του dx6i,για παραδειγμα να χρησιμοποιησω idle up και να κανω inverted flying,να χρησημοποιησω και τους διακοπτες για throttle hold κτλ.
σιγά- σιγά, βάλε ώρες _Β_Ο και θα αρχίσουν να έρχονται πιό εύκολα τα πράγματα.@P@^hola^
-
με τι ελικόπερο πετάς ? σε όλα τα 3d το throttle πρεπει να είναι στην μέση Απο εκεί και πέρα πρέπει να setαρεις και την tc για ελικοπτερική χρήσηΝα πώ την αλήθεια δεν έχω κάνει πολλές δοκιμές με ελικόπτερο γιατι πετάω αεροπλάνα περισότερο Θα το κοιτάξω λίγο και θα σου πώ Μέχρι τότε κάνε υπομονή μήπως κάποιος ελικοπτεράς ξέρει
Λοιπον,το ρυθμισα επιτελους σωστα,το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν μορω να το αλλαξω σε real time απο idle up σε normal και τουμπαλιν,αλλα πρεπει να ρυθμισω στα controls απο την αρχη.Μικρο το κακο βεβαια,αλλα αν καποιος ξερει τη λυση ας την πει(οχι οτι με πολυκαιει κιολας :>)
Δεν ξέρω πως το σύστημα αυτό βλέπει τις εντολές της Τ/Κ, αλλά είσαι σίγουρος πως έχει ρυθμίσει τα idle-up από την Τ/Κ σα να ρύθμιζες ένα ελικόπτερο?
Προσωπικά έτσι δουλεύω στο sim!
Προσωπικά έτσι δουλεύω στο sim!