Χαρουμενος λοιπόν και αφού έχεις ψάξει αφενός τις σκέψεις σου αφετέρου την αγορά να δείς ποιο αεροσκάφος να αγοράσεις, ποιο είναι αυτό που κάνει καλύτερα για το επίπεδο σου, αλλα ταιριάζει και στά θέλω σου κατεβαίνεις για την πρώτη σου πτήση στο γνώστο κυριακάτικο μέρος.
Γέλια χαρές πειράγματα η πρώτη βόλτα στον αέρα και όπως κάθε τι καινούργιο πρέπει να δημιουργήσει και μια ζημιά έτσι για το μάτι. Δεν πειράζει σκέπτεσαι, αύριο θα πάω να πάρω το ανταλάκτικό και μεθαύριο θα είμαι ξανά στον αέρα, ομως κάτι στην σκέψη σου δεν έχει δουλέψει όπως θα έπρεπε.
Γιατί ναι μεν εσύ απλόχερα σκέφτηκες να αγοράσεις το μοντέλο από Ελλάδα έτσι για να βοηθήσεις και την αγορά, ο καταστηματάρχης όμως δεν σκέφτηκε το ίδιο και ενώ έφερε το μοντέλο δεν είπε να έχει και ένα set ανταλλακτικών ώστε να υποστηρίξει την πώληση του.
Έτσι λοιπόν βρέθηκα να ψάχνω για προπέλα τετράφυλλη που να ταιριάζει στον υπάρχοντα αντάπτορα και να ταιριάζει και στην κλίμακα του μοντέλου, δυστυχώς όμως όχι στην Ελλάδα αλλά κάπου σε κάποιο απρόσωπο site της Αγγλίας σκεπτόμενος τελικα
"εγω τελικά τι ειμαι, κυρίαρχος λαός, αφέντης λαός η απλώς .....!@/-=}{{"
Δεν θα αναφέρω παραπάνω λεπτομέρειες μια που δεν είναι σκοπός μου να εκθέσω ανθρώπους και καταστάσεις αλλά αν αυτό το forum το διαβάζουν και άνθρωποι που ασχολούνται με την πώληση στην Ελλάδα, αξίζει να δοθεί περισσότερη προσοχή στον χώρο.
Αύριο θα πάω να βρω συμβατό αντάπτορα να αλλάξω και προπέλα.
Σπύρος
Η αλλιως "το τυρι το ειδες την φακα δεν την είδες"
-
Αντώνης Κριτζάς
Απάντηση: Η αλλιως "το τυρι το ειδες την φακα δεν την είδες"
Δεν είσαι ο πρώτος που το παθαίνει αυτό Δεν υπάρχει πιο σπαστικό από το να μη βρίσκεις ανταλλακτικό για το καινουργιο μοντέλο σου
Ευτυχώς πολλά μπορούν να διορθωθούν με πατέντα
Όχι όλα όμως όπως και η λανθάνουσα νοοτροπία μερικών καταστηματαρχών Θα μου απαντήσει κάποιος από αυτούς ότι δεν είναι δυνατόν βρέ αδερφέ να έχω όλα τα ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα μου Φυσικά και είναι αδύνατο αλλά κάτι προπέλες και κάτι αναλώσιμα πρέπει να τα έχεις
Η μόνη λύση ίσως είναι να πεις στον καταστηματάρχη ………..Ναί θα το πάρω αλλά θέλω μαζί και αυτά τα ανταλλακτικά αλλιώς……………… δεν
Αν το κάναμε όλοι ίσως λέω ίσως κάτι να γινόταν σιγά σιγά αλλα δεν μας αφήνει η κάψα μας
Για να μη τους παίρνει όμως όλους η μπάλα θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι πολλοί έχουν πληθώρα ανταλλακτικών για πολλά μοντέλα όπως τα parkzone multiplex sapac και αρκετά ακόμη Μα και όταν δεν έχουν κάτι το φέρνουν
Ευτυχώς πολλά μπορούν να διορθωθούν με πατέντα
Όχι όλα όμως όπως και η λανθάνουσα νοοτροπία μερικών καταστηματαρχών Θα μου απαντήσει κάποιος από αυτούς ότι δεν είναι δυνατόν βρέ αδερφέ να έχω όλα τα ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα μου Φυσικά και είναι αδύνατο αλλά κάτι προπέλες και κάτι αναλώσιμα πρέπει να τα έχεις
Η μόνη λύση ίσως είναι να πεις στον καταστηματάρχη ………..Ναί θα το πάρω αλλά θέλω μαζί και αυτά τα ανταλλακτικά αλλιώς……………… δεν
Αν το κάναμε όλοι ίσως λέω ίσως κάτι να γινόταν σιγά σιγά αλλα δεν μας αφήνει η κάψα μας
Για να μη τους παίρνει όμως όλους η μπάλα θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι πολλοί έχουν πληθώρα ανταλλακτικών για πολλά μοντέλα όπως τα parkzone multiplex sapac και αρκετά ακόμη Μα και όταν δεν έχουν κάτι το φέρνουν
Αν ψάχνεις για προπέλλα για το Ρ-51 το 1.60 έχει ο Helliland. Πουλάει αν δεν κάνω λάθος περί τα 3 ευρώ κάθε blade. Πάρτον τηλέφωνο.
http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=contact_us
Τα περισσότερα υλικά τα φέρνουν πάνω απο ένα καταστήματα φίλε Σταύρο.
Καλές πτήσεις
Τρύφωνας
http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=contact_us
Τα περισσότερα υλικά τα φέρνουν πάνω απο ένα καταστήματα φίλε Σταύρο.
Καλές πτήσεις
Τρύφωνας
Σπύρο blads για προπέλες εχει και ο diamond. Ανοιγεις τις τρύπες στα σημεια που τεριάζουν στο σπινερ σου και εισαι ετοιμος