αυτα ειναι!
Απάντηση: αυτα ειναι!
Δεν μπλεκουμε δυο χομπυ μεταξυ τους. :D
Γιατί θα σε χαλούσε να είχες τον πομπό του ελικοπτέρου και να έκανες απογείωση από κει?
Και όταν τελείωνε η μπαταρία να ασχολιόσουν με το άλλο χόμπι
Και όταν τελείωνε η μπαταρία να ασχολιόσουν με το άλλο χόμπι
-
Αντώνης Κριτζάς
..........αυτή με τις φουσκωμένες "lipo" να έρθει να απο εδω για να παρατηρίσω καλύτερα το πρόβλημα..........
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑..........αυτή με τις φουσκωμένες "lipo" να έρθει να απο εδω για να παρατηρίσω καλύτερα το πρόβλημα..........
Δεν πιστεύω να την βάλεις στο ψυγείο να ξεφουσκώσει;
Μάλλον για σκάσιμο =B= πάει μιας κ θα την "τρυπήσεις" (2f):-*
Και στην αποδόμιση της διαφήμισης...
Το μύνημα τις διαφήμισης είναι ότι οι γυναίκες "εγκρίνουν" το hobby μας?
Συνοψίζοντας τα όσα λέγονται σε όλα τα φόρα, οι περισσότερες δεν ασχολούνται και σίγουρα οι περισσότερες επίσης γκρινιάζουν με αυτό το "άθλημα" για πολλούς και διάφορους λόγους. >:(
Απλά θα θαυμάσουν την πρώτη άντε και δεύτερη μέρα το μοντέλο και από εκεί και πέρα οι λέξεις όπως: όμορφο, γλυκούλι, να το πετάξω λίγο και εγώ κτλ μεταμορφώνονται σε...
"Πάλι με αυτή την `M` ασχολείσαι??"
"Και εδώ έβαλες τις `M` σου? Γέμισες το σπίτι"
"Πόσες `M` τέτοιες θα πάρεις?"
Δεν λέω όμορφη, δροσερή και ανάλαφρη η διαφήμιση για πολλές... "παράλληλες πτήσεις" αλλά άλλο αερομοντελισμός και άλλο τα Car Shows. ^%^
Σαν να βάζεις το σκύλο να διαφημίζει την γάτα...
Συνοψίζοντας τα όσα λέγονται σε όλα τα φόρα, οι περισσότερες δεν ασχολούνται και σίγουρα οι περισσότερες επίσης γκρινιάζουν με αυτό το "άθλημα" για πολλούς και διάφορους λόγους. >:(
Απλά θα θαυμάσουν την πρώτη άντε και δεύτερη μέρα το μοντέλο και από εκεί και πέρα οι λέξεις όπως: όμορφο, γλυκούλι, να το πετάξω λίγο και εγώ κτλ μεταμορφώνονται σε...
Δεν λέω όμορφη, δροσερή και ανάλαφρη η διαφήμιση για πολλές... "παράλληλες πτήσεις" αλλά άλλο αερομοντελισμός και άλλο τα Car Shows. ^%^
-
Αντώνης Κριτζάς
μπάαα!! το μύνημα είναι οτι οι γλάστρες ομορφαίνουν την ζωή μας χε!χε! φαλοκράτες μοντελιστές:D:D
Χαχα! Σωστοοοοοός!!
Από το 1:23 έως το 1:38 το νόημα είναι πως και στο boom, το μέγεθος μετράει...
Με το "συμάθειο" το κρατάει το κορίτσι...*SAR*
Με το "συμάθειο" το κρατάει το κορίτσι...*SAR*
Δεν καταλάβατε ανάλογα το χρώμα του ελικοπτερου παίρνετε και την κοπέλα^%^
pansot έγραψε: ↑Δεν καταλάβατε ανάλογα το χρώμα του ελικοπτερου παίρνετε και την κοπέλα^%^
...λάθος Σωτήρη...το σωστό είναι ότι ανάλογα με το χρώμα του μπικίνι παίρνεις το αντίστοιχο ελικόπτερο...:D
η ταν, η, τα πετάν...
Σα δε ντρέπεστε.. Σαρδανάπαλοι!!
Εδώ τα κοριτσάκια δεν έχουν να ντυθούν και εσείς....
τσ τσ τσ....
Ρε γυμνά πάνε να πετάξουν.. Οικονομία για να πάρουν μια lipo ακόμα!
Ντροπή σας..
ΥΓ. Και εμείς καθόμαστε στο γραφείο και δουλέυουμε!
Εδώ τα κοριτσάκια δεν έχουν να ντυθούν και εσείς....
τσ τσ τσ....
Ρε γυμνά πάνε να πετάξουν.. Οικονομία για να πάρουν μια lipo ακόμα!
Ντροπή σας..
ΥΓ. Και εμείς καθόμαστε στο γραφείο και δουλέυουμε!
Skywalker έγραψε: ↑Και στην αποδόμιση της διαφήμισης...
Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις....και τυχεροί όσοι τις έχουν δίπλα τους!!
Εγώ είμαι ένας από τους τυχερούς. Το πρώτο μοντέλο ήταν δικό της δώρο, το 90% των αγορών από μαγαζιά Ελλάδα για το χόμπυ πάμε και τα κάνουμε μαζί και ας μην ασχολείται.
Μέσα σε πολλά τέτοια και η πρώτη φορά που πήγα για την πρώτη μου πτήση είχε έρθει παρέα και έκατσε και τις 4.30 ώρες... και μουρμούρα από μηδέν ως ελάχιστη γενικά αρκεί φυσικά να πηγαίνουμε και βόλτες που δεν περιλαμβάνουν αεροπορική συνοδεία... :D
Μέσα σε πολλά τέτοια και η πρώτη φορά που πήγα για την πρώτη μου πτήση είχε έρθει παρέα και έκατσε και τις 4.30 ώρες... και μουρμούρα από μηδέν ως ελάχιστη γενικά αρκεί φυσικά να πηγαίνουμε και βόλτες που δεν περιλαμβάνουν αεροπορική συνοδεία... :D
Skywalker έγραψε: ↑Εγώ είμαι ένας από τους τυχερούς. Το πρώτο μοντέλο ήταν δικό της δώρο, το 90% των αγορών από μαγαζιά Ελλάδα για το χόμπυ πάμε και τα κάνουμε μαζί και ας μην ασχολείται.
Παντρεμένος είσαι φιλέ μου η είναι κοπέλα σου?!@/-=}{{