αυτα ειναι!

palafdim

Απάντηση: αυτα ειναι!

Δημοσίευση από palafdim »

Είμαστε τυχεροί Skywalker...(παρεπιπτόντως Skywalkers ονομάζεται η παρέα του 90)...η δική μου έχει αρχίσει και μαθαίνει και δεν με έχει εγκαταλείψει ποτέ!!
Όσο για το σχόλιο του Κώστα σωστό!!!!
Πάντως και η πρώην γυναίκα μου ερχόταν και βοηθούσε....
Η νέα επιλέχθηκε με βάσει κριτήρια αερομοντελιστικά.....χαχαχαχαχαχαχα
Να είστε όλοι καλά
Δημήτρης
Skywalker

Απάντηση: αυτα ειναι!

Δημοσίευση από Skywalker »

Κοπέλα αλλά συγκατοικούμε εδώ και 2 χρόνια σε Ελλάδα και Αγγλία και γνωριζόμαστε κάπου 12-13 χρόνια(O)#. Μέχρι και στην Αίγινα που κάνουμε διακοπές όταν άκουσα ότι υπάρχουν ντόπιοι και πετάνε, μαζί τρέχαμε να τους βρούμε ( http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=7754
) .

Και επειδή είμαστε ξεκάθαροι και για το κοινο μέλλον εξαρχής όταν - αλλά και βασικότερο ΑΝ- γυρίσουμε Ελλάδα μόνιμα μιας που υπάρχει και χώρος έχουμε συμφωνήσει ότι θα υπάρχει εργαστήριο/χώρος δικός μου για αερομοντελισμό και έχει οριστεί ήδη το που. ΑΥτό βολεύει άλλωστε και τους δυο μας οπότε μαζί βρήκαμε την λύση.

Να είμαστε καλά και όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει κατανόηση χωρίς υπερβολές και από τις 2 πλευρές. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι η ύπαρξη προσωπικού χώρου για τα μοντελιστικά πολλές φορές γλιτώνει από πολλές μουρμούρες μέσα σε ένα σπίτι που σίγουρα θα υπάρξουν όσο καλή διάθεση και να υπάρχει από μια γυναίκα όταν π.χ. γίνονται πάντα επισκευές σε μια κουζίνα ή γίνεται φύλαξη αερομοντελων στο σαλόνι κτλ.

Οπότε αν υπάρχει κατανόηση και φυσικά αφιερώνουμε και εμείς χρόνο στο έτερον ήμιση, τότε προσωπική αποψη όλα θα είναι μια χαρά ωστόσο ένας χώρος που δυστυχώς αρκετοί δεν έχουν διευκολύνει πολύ.

Κουράγιο λοιπόν στους λιγότερο τυχερούς και στους τυχερούς ευχή να παραμείνουν πάντα τυχεροί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”