Πραγματικά χάρμα οφθαλμών τα μοντέλα...μου κάνει έκπληξη τα χρώματα του Messerschmitt διότι το αρχικό του ESM είχε κίτρινη μύτη!
Ξέρεις τι κινητήρα φορούσε στο συγκεκριμένο ο φίλος αερομοντελιστής;
ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2012 - HOBBYBOX
-
george_karasoulas
Απάντηση: ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2012 - HOBBYBOX
Αγαπητέ φίλε Καλημέρα
δυστυχώς για το Messerschmitt δεν έχω περισσότερες πληροφορίες, δεν γνωρίζω μάλιστα αν είναι της εταιρείας ESM. Όσα έγραψα παραπάνω (στην λάθος φωτογραφία) ισχύουν για το FOCKE WULF του κ. Παπαγεωργίου.
Πάντως το συμπέρασμα από τους κατόχους ESM μοντέλων είναι ότι η εταιρεία αυτή έχει αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής στα μοντέλα της, αν και Κινέζικη.
Φιλικά
Γιώργος Καρασούλας
δυστυχώς για το Messerschmitt δεν έχω περισσότερες πληροφορίες, δεν γνωρίζω μάλιστα αν είναι της εταιρείας ESM. Όσα έγραψα παραπάνω (στην λάθος φωτογραφία) ισχύουν για το FOCKE WULF του κ. Παπαγεωργίου.
Πάντως το συμπέρασμα από τους κατόχους ESM μοντέλων είναι ότι η εταιρεία αυτή έχει αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής στα μοντέλα της, αν και Κινέζικη.
Φιλικά
Γιώργος Καρασούλας
Απάντηση: ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2012 - HOBBYBOX
Τη ξέρω πολύ καλά την ESM και έχω ένα μοντέλο της, συγκεκριμένα το Spitfire της εικόνας μου. Απλά επειδή σε είδα αναλυτικό με τα υπόλοιπα είπα μήπως ήξερες και για το Setup του Messerschmitt.
Δε πειράζει, να είσαι καλά!
Δημήτρης
Δε πειράζει, να είσαι καλά!
Δημήτρης