Το hobby μας και η γκρίνια απο γυνάικες...
-
Το hobby μας και η γκρίνια απο γυνάικες...
Καλησπέρα,Το hobby μας και η γκρίνια απο γυνάικες...τι να πω για αυτό.Δεν σταματά ποτέ.Οταν είσαι σε αυτό το hobby πάντα κάτι καινούργιο βγαίνει και θέλουμε να το πάρουμε.Ακόμα και οι φίλοι θα μου πετάξουν κατι αρνητικό για το hobby μου.Δεν ξέρω....το θεωρούν παιδικό hobby; Απλά πιστέυω δεν μας καταλαβαίνουν.
Απάντηση: Το hobby μας και η γκρίνια απο γυνάικες...
Όταν κρατάς μιά ισορροπία, θα μπορούσε ακόμη και να είναι "ερεθιστικό & ενδιαφέρον" για εκείνες, όταν μάθουν-ξέρουν ότι ασχολείσαι με κάτι τέτοιο... ;)
Όπως στρώνεις κοιμάσαι.
Όπως στρώνεις κοιμάσαι.
Απενοχοποιησου. Ολα παιχνιδια ειναι. Ειτε τα αεροπλανα μας, ειτε να βλεπεις κατι τυπους να κυνηγανε μια μπαλα. Παιχνιδια για μεγαλα παιδια.
Οσον αφορα την γυναικα το κολπο ειναι ενα.
Οτι παρεις τα αγοραζεις σε "τιμες προσφορας". Για παραδειγμα
Τηλεκατευθυνση Futaba 8FG κοστος 30 (δειχνει μικρο για παραπανω)
Αεροπλανο .40 κοστος 40 (δειχνει πιο μεγαλο στο ματι)
Ελικοπτερο 700αρι κοστος 60 (δειχνει πιο συνθετο)
:D:D:D
Οσον αφορα την γυναικα το κολπο ειναι ενα.
Οτι παρεις τα αγοραζεις σε "τιμες προσφορας". Για παραδειγμα
Τηλεκατευθυνση Futaba 8FG κοστος 30 (δειχνει μικρο για παραπανω)
Αεροπλανο .40 κοστος 40 (δειχνει πιο μεγαλο στο ματι)
Ελικοπτερο 700αρι κοστος 60 (δειχνει πιο συνθετο)
:D:D:D
Καποιες ομως δεν τα χαφτουν.
Τι κανουμε στην περιπτωση αυτη;
Τι κανουμε στην περιπτωση αυτη;
Τις αλλαζεις και βρισκεις καποιες που τα χαφτουν οι προσποιουντε κατι τετοιο
Εγω δεν εχω προβλημα,Η οικογενεια μου και μη πιστευουνε οτι ακομη παιζω με παιχνδια των 30-40 ευρω max.
-
oav163 έγραψε: ↑Τις αλλαζεις και βρισκεις καποιες που τα χαφτουν οι προσποιουντε κατι τετοιο
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Απλά όπως λέει και το ανέκδοτο το άγχος του μοντελιστή είναι μήπως η γυναίκα του πουλήσει τα μοντέλα σε τιμές ανάλογες σε αυτές που τις είχε πει ότι τα αγόρασε!
'οπως πολύ σωστά είπε κάποιος φίλος αερομοντελιστής " όσο περισσότερα αεροπλάνα έχεις τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να καταλάβει η γυναίκα σου οτι αγόρασες και ένα ακόμα".. επομένως η απάντηση είναι να συνεχίζετε να αγοράζετε γιατί δεν υπάρχει επιστροφή!
dgiatr έγραψε: ↑'οπως πολύ σωστά είπε κάποιος φίλος αερομοντελιστής " όσο περισσότερα αεροπλάνα έχεις τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να καταλάβει η γυναίκα σου οτι αγόρασες και ένα ακόμα".. επομένως η απάντηση είναι να συνεχίζετε να αγοράζετε γιατί δεν υπάρχει επιστροφή!
+1:D
Όταν ήταν ένα, μόλις πήρα δεύτερο το πρόσεξε. Παρομοίως μέχρι τα 6-7. Τώρα έχει χάσει τη μπάλα.....
-
dgiatr έγραψε: ↑'οπως πολύ σωστά είπε κάποιος φίλος αερομοντελιστής " όσο περισσότερα αεροπλάνα έχεις τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να καταλάβει η γυναίκα σου οτι αγόρασες και ένα ακόμα".. επομένως η απάντηση είναι να συνεχίζετε να αγοράζετε γιατί δεν υπάρχει επιστροφή!
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!!!!!
" Aυτο που με τσαντίζει, ειναι ότι όταν πεθάνω, η γυναίκα μου θα πουλήσει τα αεροπλανα στις τιμές που ειπα πως τα αγόρασα"
Καλέ μου φίλε μη σε τσαντίζει αυτό γιατί υπάρχει και χειρότερο!!!!!!!!!!
Να δηλαδή ότι είναι παλιατζούρα και να τα μασήσει κάποιος κάδος αποριμμάτων.
Αν τα αγοράσει κάποιος τότε μπορεί και να συγχωρνάει για αυτό που του πρόσφερε τόσο το αεροπλάνο όσο και συ που το έφτιαξες και το βρήκε έτοιμο!
Να δηλαδή ότι είναι παλιατζούρα και να τα μασήσει κάποιος κάδος αποριμμάτων.
Αν τα αγοράσει κάποιος τότε μπορεί και να συγχωρνάει για αυτό που του πρόσφερε τόσο το αεροπλάνο όσο και συ που το έφτιαξες και το βρήκε έτοιμο!
Χα χα χα καλόMogolos έγραψε: ↑" Aυτο που με τσαντίζει, ειναι ότι όταν πεθάνω, η γυναίκα μου θα πουλήσει τα αεροπλανα στις τιμές που ειπα πως τα αγόρασα"
Γιαννη μηπως πρέπει ν αρχίσουμε να σκεπτόμαστε για "μοντελιστική διαθήκη" ??
Πχ αφήνω στον φίλο μου τάδε το χ πολεμοπουλο μου με τα πολυβόλα του με την υποχρέωση να το πετά κάθε Κυριακή καιρού επιτρέποντος στην αλάνα του Μαραθώνα :D
...υπό αυτές λοιπόν τις προϋποθέσεις (κ' για να προλάβω τα χειρότερα) κ' ως έχων σώας τας φρένας αφήνω προς το παρόν ΄μοντελιστική διαθήκη-κληρονομιά' τα κάτωθι :
...απο εκεί κ' πέρα, η τακτική που μέχρι σήμερα ακολουθεί ο 'nasa' είναι η περίφημη φράση του Aleister Crowley ... 'do what thou will shall be the whole of the law' δηλ. 'κάντε ότι σας αρέσει' .... εγωϊστικό..? ...δεν νομίζω...! :p
- το P47 Top Flite στον Mogolos ...
- το Macchi 205 Veltro στον Α. Κριτζά ...
- το Η9 F4U Corsair στον Λυκούργο ...
- το F6F Hellcat στον 3Φ ...
- την Barbie (Piper Pawnee .40) στην 1η γυναίκα που θα γίνει μέλος της ΠΕΤΜΕ ... εντός διαστήματος ενός χρόνου ... αλλιώς βάλτε της φωτιά (στην Barbie) κ' ψήστε σουβλάκια ....
- τα αγαπημένα μου φοαμένια τα αφήνω στην ΠΕΤΜΕ για να μαθαίνουν κ' να εκπαιδεύονται οι νεώτεροι ...
- την Tx (FUT 10CAG) αφήνω στον γυιό μου ... παρακαταθήκη ζωής...
- κ' τελευταίο το Η9 Ρ47 το οποίο θέλω αφού το απογειώσει ο 3Φ να του κάνει σε ικανό ύψος όλες τις γνωστές φιγούρες (immelmann, stall turn, loop, κλπ κλπ) κ' να το αφήσει ελεύθερο να χαθεί στο βάθος του ορίζοντα καθώς θα δύει ο ήλιος ... 'εις αιωνίαν ανάμνησιν'... :D
...απο εκεί κ' πέρα, η τακτική που μέχρι σήμερα ακολουθεί ο 'nasa' είναι η περίφημη φράση του Aleister Crowley ... 'do what thou will shall be the whole of the law' δηλ. 'κάντε ότι σας αρέσει' .... εγωϊστικό..? ...δεν νομίζω...! :p
η ταν, η, τα πετάν...