καλως σας βρηκα
καλως σας βρηκα
παιδια γεια σας με λενε γιωργο κ χαιρομαι που βρισκομαι επιτελους στη παρεα σας.ειμαι κ εγω αρρωστος με τα αεροπλανα κ ασχολουμαι οσο μπορω πιο πολυ με διαφορετικα χομπυ που εχουν σχεση με το αεροπλανο κ τις πτησεις.εχω ασχοληθει με trike με στατικο μοντελισμο παρα πολυ κ τωρα τελευταια κ με τον τηλεκατευθυνομενο.ξεκινησα να πεταω με ενα κινεζικο foam εκπαιδευτικο cessna το οποιο αν κ κινεζικο με εχει βγαλει παλικαρι κ πεταει ακομη.επανω του εμαθα να πεταω κ δεν εχει πεσει ποτε καθως ειναι εξαιρετικα σταθερο κ με μεγαλες αποστασεις ανεμοποριας.επεισης εχω στην κατοχη μου ενα mirage 2000 ductedfan το οποιο σιγα σιγα μαλλον θα τολμησω να το πεταξω κ τωρα τελευταια αγορασα κ το γνωστο funcub της multiplex καθως το ζηλεψα απο τον κολλητο μου.σας ευχομαι καλες πτησεις κ θα τα λεμε
-
Απάντηση: καλως σας βρηκα
καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιώργο +(*)
...καλησπέρα Γιώργο κ' καλώς ήλθες στο φόρουμ του 'petame.gr'...!
η ταν, η, τα πετάν...
-
Καλως μας βρηκες Γιωργο !!! Καλη παραμονη και καλες πτησεις !!!!! @P@
ναστε καλα παιδια κ ειμαι σιγυρος οτι θα εχω καλες πτησεις με τη βοηθεια σας
Καλησπερα Γιωργο!
Καλως ηρθες στην παρεα! Καλες πτησεις!
Καλως ηρθες στην παρεα! Καλες πτησεις!
καλως ηρθες φιλε. το τζετακι μη το πετας ακομη! ειναι πολυυυυ δυσκολο. καμια σχεση με το σεσνα! πεξε πολυ εξωμιοτη και μετα το πετας. μη βιαζεσαι γιατι πολυ ευκολα η χαρα θα γινει πικρα!!@/-=}{{
Καλως ηλθες στη παρεα,καλες πτησεις,και ακομη καλυτερες προσγειωσεις!!!
το γνωριζω ποσο απολυτο κ γρηγορο ειναι κ δε το βιαζομαι καθολου.απλα με τσιγκλανε τι το πηρες κ τετοια αλλα εγω εκει βραχος