E-flite UMX Carbon Cub SS BNF

Απάντηση
gianntsllos

E-flite UMX Carbon Cub SS BNF

Δημοσίευση από gianntsllos »

Καλησπέρα,πριν 3 ημέρες έχω αγοράσει από κατάστημα Αγγλίας το E-flite UMX Carbon Cub SS BNF.Θα το έχω σε 5 ημέρες.Μολίς βγηκε στα καταστήματα στο εξωτερικό.Έχει flaps και φώτα πάνω και brushless μοτέρ.Μόνο κάνεις bind me spectrum και πετάς.Έχω το micro parkzone t-28 και το e-flite sbach.Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα μικρά που βγάζει η Horizon hobby.Το καλό με το Carbon cub έχει το AS3X System που είναι 3 gyros και πετάει και με μέτριο αέρα.Θα το δω και θα σας πω όταν το πετάξω.Θα σας κάνω review.
http://www.youtube.com/watch?v=SBwq0aGXBko

http://www.youtube.com/watch?v=n9gh3E-ahM0
gianntsllos

Απάντηση: E-flite UMX Carbon Cub SS BNF

Καλησπέρα και είμαι πολύ χαρούμενος.Χθες παρέλαβα το καταπληκτικό E-Flite UMX Carbon Cub.Μόλις κυκλοφόρησαν.Πολύ όμορφο και αυτο το αεροπλάνο.Πολυ scale και πολύ ωραία χρώματα.Είναι και μεγαλύτερο απο τα άλλα micro της Ε-Flite.Έχει flaps και φώτα στα φτερά.Έκανε καλό καιρό χθες και αργά το απόγευμα έκανα την πρώτη πτήση.Τι να πω....πάλι έμεινα με το στόμα ανοιχτό.Απλά τέλειο!!!!! πετάει πολύ scale και το AS3X System που έχει πάνω κάνει τέλεια τη δουλειά του.Το πέταξα και άλλες 8 φορές σήμερα το πρωί.Σήμερα είχε και λίγο αέρα και το Carbon Cub δεν καταλάβαινε τίποτα.Το έχω ερωτευθεί!!! Που να το δείτε στον αέρα να φένονται και τα φώτα του.Απλά καταπληκτίκό!Μερικές φωτογραφίες απο το αεροπλάνο και βίντεο στο μέλλον μόλις βρω camera man.Άντε να βγει τον άλλο μήνα το E-Flite UMX Mig 15 EDF που το περιμένω πως και πως!
Συνημμένα
rsz_dsc00209.jpg
rsz_dsc00209.jpg (87.16 KiB) Προβλήθηκε 185 φορές
rsz_dsc00207.jpg
rsz_dsc00207.jpg (97.7 KiB) Προβλήθηκε 185 φορές
rsz_dsc00206.jpg
rsz_dsc00206.jpg (98.78 KiB) Προβλήθηκε 185 φορές
rsz_dsc00205.jpg
rsz_dsc00205.jpg (89.79 KiB) Προβλήθηκε 185 φορές
rsz_dsc00204.jpg
rsz_dsc00204.jpg (89.16 KiB) Προβλήθηκε 185 φορές
socratesb

Δημοσίευση από socratesb »

...και λίγες πληροφορίες για το πραγματικό Carbon Cub.
http://www.youtube.com/watch?v=7AhUkjjpSOs
hkousoulos

Δημοσίευση από hkousoulos »

Axxx..ενα απο τα αγαπημενα μου...!!!
Μπραβο Σωκρατη..ωραιο βιντεακι..!!!
gianntsllos

Εγώ αν είχα λεφτά η ήμουνα πλούσιος θα το αγόραζα το πραγματικό Carbon Cub....στην άλλη ζωή μπορεί _P_P Βασική τίμη πραγματικού
$163.000,00 σε ευρώ είναι 128.023,00
Και ένα πού όμορφο βίντεο με 2 Carbon Cubs να πετάνε.....ΟΝΕΙΡΟ.
http://www.youtube.com/watch?v=3XwLwhELgcc
thanasis1

Δημοσίευση από thanasis1 »

Απότι βλέπω ήρθε και στην Ελλάδα (heliland)! Και ψήνομαι... όπως και άλλοι!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

....πολύ θα το ήθελα αυτό το κουκλί αλλα η τιμή του είναι φαρμάκι Με αυτό το ποσό μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερα μοντέλα Ισως αργότερα όταν πέσει η τιμή .............
Ενα μοντέλο που να μπορεί να πετάξει σε πραγματικά μικρό χωρο είναι πάντα δελεαστικό αλλα αυτό παραείναι ακριβό
Μου αρέσει πολύ γιατί είναι λίγο μεγαλύτερο απο αυτά της parkzone και ασφαλώς καλύτερο στην πτήση και στο μάτι αλλά΄..........
thanasis1

Δημοσίευση από thanasis1 »

Είναι πολύ ωραίο και μαζεμένο μοντελάκι. Με flaps αλλά και το σύστημα σταθεροποίησης της eflite. Εχει μπαταρία 2s. Παρόλα αυτα είναι ακριβό για μικρό, και πολύ ελαφρύ (θα πετάει χωρίς πολύ αέρα).
Nikos_corsair

Δημοσίευση από Nikos_corsair »

Πράγματι είναι πολύ όμορφο.Θέλω πολύ να το πάρω σαν εξέλιξη του Champ της Hobby zone που είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου μοντέλα.Όμως εκτός του ότι είναι πολύ ακριβό (εύχομαι προς το παρόν) δεν υπάρχουν (στην Ελλάδα) ανταλλακτικά.Αν κάποια στιγμή πέσει η τιμή του και έλθουν και ανταλλακτικά τότε σίγουρα θα το αγοράσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”