Καλημέρα σε όλους. Πριν λίγο καιρό αγόρασα απο μέλος του "πεταμε" την παραπάνω πτερυγα. θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται τις προδιαγραφές της πτερυγας αυτής. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος δλδ με ποσο αέρα πετανε αυτές? δεν είχα στο παρελθον αλλη πτερυγα και μπορω να πω οτι τα προηγούμανα μοντελα μου είχαν "αλλεργια" ακόμα και σε ελαφρυ αεράκι.
Η συγκεκριμένη ππτερυγα παρόλλο που ο κατασκευαστης της προτείνει 800mh μπαταρία εγω του έχω βάλει 1500 και πλανάρει απίστευτα παρα το βάρος.
Μια ακόμα απορία μου είναι αν είναι φυσιολογικο οταν δίνω φουλ γκαζι να καρφώνει μυτη στο θεο και να ανεβαινει κάθετα.? προσπαθησα να το διορθώσω με βαρυδακια και τριμαρισμα (Down) αλλα οταν διορθώνω το θέμα με τερμα γκαζι, οταν κλεινω εντελώς και θελω να πλαναρω αυτο διαφωνει.
Συγνώμη αν σας κουρασα.
Με εκτίμηση
Μ.Χ
Πτερυγα hacker Skycarver
Απάντηση: Πτερυγα hacker Skycarver
Απο οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου δεν εχεις προβλημα τριμαρισματος η ζυγισματος. Δωσε λιγο downthrust στο μοτερ. Δλδ ο πως θα το κοιτας απο το πλαι η ελικα θα εχει μια ελαφρυα κλιση προς τα κατω. Το ποσο θα το βρεις μετα απο δοκιμες.
Σ'ευχαριστω πολυ! ΝΑ δω πως θα το κανω ομως γιατι το μοτερ ειναι "πιασμενο" με 2 οριζοντιες βιδες. Λογικα θα πρεπει να το βιδωσω στη βαση με πανω κατω βιδες για να μπορω να ελεγχω την κλιση....
Είμαι σε καλο δρομο?
Είμαι σε καλο δρομο?
Καλα το πας αλλα βαλε και1-2 φωτο να δουμε καλυτερα.