2012 Parkzone Habu 2 EDF Δεύτερη Έκδοση - Παρέλαβα
-
2012 Parkzone Habu 2 EDF Δεύτερη Έκδοση - Παρέλαβα
Καλησπέρα σας και καλο χειμώνα. Το σαββάτο παρέλαβα το Parkzone Habu 2 που βγηκε στην αγορα πριν 3 εβδομαδες σε ολο το κόσμο.Έχουν κάνει αλλαγες στο χρωμα και μπορει να βαλει retracts και flaps. Για μενα ειναι πολυ πιο ωραιο απο το 1 Habu. Το πρωτο δεν το ειχα αλλα ξερω οτι ειχε μεγαλη επιτυχια.Λοιπον παμε στο θεμα με την κατασκευη και πρωτη πτηση για το Habu 2. Σε 15 λεπτα ηταν ετοιμο για πτηση.Απο ποιοτητα καταπληκτικο! Ομορφια το κατι αλλο! Για να καταλαβετε απο τη στιγμη που το εβγαλα απο το κουτι του σε 20 λεπτα ημουνα στο αεροδιαδρομο μου για την πρωτη πτηση. Εμεινα με το στομα ανοιχτο για ακομη μια φορα με την Horizon Hobby. Πεταει τελεια και ειναι πολυ γρηγορο.Μου εκανε εντυπωση που μπορει να πεταξει και πολυ σιγα χωρις να φοβασαι να κανει stall. Ο αερας δεν το πειραζει καθολου. Τωρα το πιο ωραιο απ ολα ειναι ο ηχος που βγαζει το EDF. Ονειρο!!!! Η προσγειωση ευκολη. Το σαββατοκυριακο που μας περασε του εκανα 10 μπαταριες. Για να κλεισω το θεμα το Habu 2 μου εδωσε ενα μεγαλο χαμογελο! Ακομα δεν του εβαλα τα flaps και τα retracts αλλα τα εχω ετοιμα στο σπιτι να τα βαλω μαλλον σημερα. Το προτεινω σε ολους για ενα ευκολο πρωτο EDF Jet. Happy flying σε ολους! Απολαυστε φωτογραφιες
- Συνημμένα
-
- rsz_dsc_0132.jpg (98.46 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
- rsz_dsc_0131.jpg (94.97 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
- rsz_dsc_0130.jpg (95.09 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
- rsz_dsc_0129.jpg (85.72 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
- rsz_dsc_0128.jpg (92.63 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
Απάντηση: 2012 Parkzone Habu 2 EDF Δεύτερη Έκδοση - Παρέλαβα
Ακομα 2 φωτογραφιες....
- Συνημμένα
-
- rsz_dsc_0134.jpg (96.05 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
- rsz_dsc_0133.jpg (93.73 KiB) Προβλήθηκε 147 φορές
-
Καλοπεταχτο φιλε μου.Εχουν περασει δυο Ηabu (PNP) απ'τα χερια μου,το ενα το εχω ακομα.Πολυ καλο πτητικα και καλη ποιοτητα.Επισης θα μπορουσε καποιος να ξεκινησει με το συγκεκριμενο στην κατηγορια των edf λογο των πτητικων του χαρακτηριστικων.Συγχωρει αρκετα και ερχεται προβλεψιμα στην προσγειωση,παντα για edf.
Aπ'την αλλη θεωρω πως στην εκδοση Bind-N-Fly που βγαινει τουλαχιστον προς στιγμην ειναι πολυ ακριβο για φελιζολ.
Περι ορεξεως βεβαια..............
Aπ'την αλλη θεωρω πως στην εκδοση Bind-N-Fly που βγαινει τουλαχιστον προς στιγμην ειναι πολυ ακριβο για φελιζολ.
Περι ορεξεως βεβαια..............
-
απο ότι βλέπω έχει όλα τα καλά χαρακτηριστικά του προηγούμενου και είναι κουκλί
Η τιμή τσουχτερή αλλά θα πέσει........λέω!!
καλοπέταχτο
Η τιμή τσουχτερή αλλά θα πέσει........λέω!!
καλοπέταχτο
-
Ευχαριστω πολυ,το πληρωσα 280 ευρω και χωρις μπαταρια. Εχουν κανει bind n fly basic τωρα και σου δινουν AR600X reciever μαζι με το αεροπλανο. Ειναι ακριβο αλλα πιστευω εχει καλα ηλεκτρονικα πανω στο αεροπλανο και ξερεις οτι θα πεταξει σιγουρα. Μπορεις να κανεις και αγορα μονο το αεροπλανο χωρις τα ηλεκτρονικα του..υπαρχει κωδικος απο την Parkzone και πολυ το εχουν αγορασει ετσι. Εχεις δικιο που καποιος μπορει να το πεταξει ευκολα το Habu 1 και 2 λογο των πτητικων του χαρακτηριστικων.
-
Καλησπερα, 2 Βιντεο σε πτηση σημερα.....ολη μερα το πετουσα! Καμιά 20 αρια μπαταριες του εκανα! Κουράστηκε το Habu σημερα.Τι καταπληκτικο αεροπλανο που ειναι!
http://www.youtube.com/watch?v=hK0ZBKzmr54
http://www.youtube.com/watch?v=n42eK1e4XMs&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=hK0ZBKzmr54
http://www.youtube.com/watch?v=n42eK1e4XMs&feature=plcp
Καλορίζικο και καλοπέταχτο!
Εγώ έχω το Habu το 1
Πολύ καλό θα το ευχαριστηθείς!;;)
Εγώ έχω το Habu το 1
Πολύ καλό θα το ευχαριστηθείς!;;)
καλο, αλλα εκει που το πετας θα την κανεις την πατατα!
ειναι βαρετα χωρις trust vector !@/-=}{{
ειναι βαρετα χωρις trust vector !@/-=}{{