Κατασκευή κουτιού μεταφοράς

Απάντηση
vasilisp

Κατασκευή κουτιού μεταφοράς

Δημοσίευση από vasilisp »

Καλησπέρα στο forum. Θέλω να φτιάξω ένα κουτί / θήκη μεταφοράς ενός κυνηγετικού όπλου. Λίγο εκτός θεμάτων μοντελισμού αλλά οι απόψεις σας θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατασκευή αντιστοίχου κουτιού τηλεκατεύθυνσης ή άλλων ευπαθών εξαρτημάτων και μηχανισμών που χρησιμοποιούνται στο hobby μας.

Εσωτερικά θέλω να βάλω αφρώδες υλικό το οποίο θα το κόψω για να δημιουργήσω υποδοχές για τα διάφορα εξαρτήματα. Η μέθοδος είναι αυτή http://www.youtube.com/watch?v=mXhT7WtIsTg

Το αφρώδες υλικό που μπαίνει εσωτερικά το εντόπισα σε κάποια (ελληνικά) καταστήματα αλλά είναι πανάκριβο.

Έχετε καμιά ιδέα για πιο οικονομική λύση ? Θέλω να παρέχει καλή στήριξη στα εξαρτήματα λόγω βάρους.

Άλλη λύση που σκέφτομαι είναι εσωτερικά να φτιάξω κάτι σαν καλούπι και να το ντύσω με χοντρή τσόχα. Με τι υλικό θα μπορούσα να φτιάξω το καλούπι ώστε να μην βαρύνει η κατασκευή ?

Μπορεί να μπει φελλός??

<:-)>>
orck

Απάντηση: Κατασκευή κουτιού μεταφοράς

Δημοσίευση από orck »

Ο φελλος ειναι πανακριβος, ισως πιο ακριβος απο το ηχομονωτικο που βρηκες.
Νομιζω οτι με μπλε DOW η με λευκο απλο φελιζολ θα κανεις την δουλεια σου για να φτιαξεις το εσωτερικο σχεδιο που θες. Και τα δυο θα τα βρεις απο μαντρες με οικοδομικα υλικα.

Ευχομαι να αστοχεις στις κυνηγητικες εξοδους σου :)
Alexander1

Δημοσίευση από Alexander1 »

Βασίλη καλησπέρα. Υπάρχει ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε παιδικά πάρκα, είναι αφρόδες με πολύ μεγάλη πυκνότητα. Τα κομμάτια είναι 1χ1 και ενώνουν σαν παζλ. Μπορεί να το βρείς και σε pet store. Για το ντύσιμο μπορείς να βάλεις και πετσέτα ή βαμβακερό ύφασμα. Το λιγότερο θα είναι προτότυπο!
giorgosmessa

Δημοσίευση από giorgosmessa »

με μπλε dow
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”