Parkzone stinson reliant!
Parkzone stinson reliant!
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, εδώ και κάποιους μήνες έχω γίνει κάτοχος ενός stinson reliant της parkzone από δεύτερο χέρι. Το αεροπλάνο μέχρι στιγμής πέταγε μια χαρά χωρίς προβλήματα και μπορώ να πω ότι το καταευχαριστήθηκα!!! Προχθές όμως την Κυριακή μετά από 2-3 πτήσεις, αφού ήμουν στο έδαφος και έδωσα γκάζι για να απογειωθεί, στα ψηλά μου έκανε ένα θόρυβο δυνατό και άρχισε να μειώνει στροφές, δίνω σιγά σιγά γκάζι και μέχρι την μέση περίπου δεν έχει πρόβλημα, απ' την μέση και πάνω μου κάνει αυτό τον θόρυβο και μειώνει τις στροφές!!!! Μήπως φταίει το ρουλεμάν που έχει το μοτέρ, μπορεί να φταίει το esc ή μήπως θέλει πέταμα το μοτέρ??????? Επειδή μέχρι στιγμής πετούσα μόνο θερμικά αεροπλάνα και δεν γνωρίζω τίποτα από ηλεκτρικά, αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι ή είχε πάθει παρόμοιο πρόβλημα ας βοηθήσει την κατάσταση!!!!!
-
Απάντηση: Parkzone stinson reliant!
Χάρη , μάλλον το μοτέρ σου είναι .......... Ή απο τους μαγνήτες ή το ρουλεμάν ......... Δοκίμασε αν έχεις λίγο WD40 μήπως και βελτιωθεί καθόλου ............ Αν και πιστεύω οτι δεν θα πρέπει να το ρισκάρεις ........ Αλλαγή μοτέρ για να είσαι σίγουρος ............