αλουμινένια τάπα δοχείου τύπου Morgan

coolfever

αλουμινένια τάπα δοχείου τύπου Morgan

Δημοσίευση από coolfever »

γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ μια αλουμινένια τάπα(με λογική τιμή) για δοχείο καυσίμου με βόλτες Morgan-Cool Power?
γιατί ψάχνω καιρο τώρα που στήνω το κασελάκι μου και έχω βρεί μόνο σε ένα κατάστημα στην Αθήνα , αλλά η τιμή της είναι όσο αγόρασα ολόκληρο το κοκορέτσι το Πάσχα
ψάχνω αυτή με τις δύο θηλές για διπλή ροή (πλήρωση και στράγγιση)
μήπως κάποιος έχει πάρει κάποια απο site στο ίντερνετ ?
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Απάντηση: αλουμινένια τάπα δοχείου τύπου Morgan

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

Να τι έχω κάνει στο δικό μου Μπιτόνι Coolpower.
Δύο όμορφες προσεκτικές τρυπούλες στο πλαστικό καπάκι του Μπιτονιού και "πέρασμα"-βίδωμα αυτών των δύο βαλβίδων της Great Planes. Είναι εκπληκτικής ποιότητας και μεγάλης Ευκολίας - πρακτικότητας στο Μοντελοδρόμιο.Τις χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και στις συνιστώ ανεπιφύλακτα.:>)

Για να μην νομίζεις ότι υποτιμώ το αλουμινένιο καπάκι να αναφέρω ότι το χρησιμοποιώ και εγώ στα μπιτόνια καυσίμου Optifuel με το δικό τους καπάκι της Optifuel (στο οποίο έχω επίσης περάσει τις παραπάνω βαλβίδες) το οποίο δυστυχώς δεν έχει σπείρωμα CoolPower.

Επειδή λοιπόν πρόσφατα βρέθηκα με ένα μπιτόνι CoolPower προκειμένου να κάνω μια υποχρεωτική δοκιμή σε κάποια μηχανή μου ,και επειδή δεν ήθελα κι εγώ να "ξαναχρυσώσω" ένα καπάκι ;;), έκανα τα παραπάνω .

http://www.osengines.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=239_298&products_id=2989
.
Συνημμένα
gpmp4155_1.jpg
gpmp4155_1.jpg (61.28 KiB) Προβλήθηκε 280 φορές
gpmp4155.jpg
gpmp4155.jpg (70.02 KiB) Προβλήθηκε 280 φορές
orck

Δημοσίευση από orck »

Και εγω εχω αυτα τα εξαρτηματα απο την great planes, κοστιζουν 6 και τοποθετουνται σε ολα τα καπακια. Τα εχει και ο Δελατολας στο extreme models εκτος απο τον Κουτσο.

Τι τιμη βρηκες το αλουμινενιο καπακι για coolpower και ποσο εχει το αντιστοιχο για optifuel;
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Orck ,λυπάμαι αλλά πάει καιρός που έχω πάρει το καπάκι της Optifuel .
Θα διακινδυνεύσω να πώ ότι πρέπει να είχε κοντά στα 15 ευρώ. Είναι βαριά κατασκευή σφραγίζει τα μπιτόνια της Optifuel τέλεια και σε συνδυασμό με τις ανωτέρω βαλβίδες είναι ο τέλειος συνδυασμός για τη δεδομένη χρήση.
Το αλουμινένιο καπάκι για βίδωμα Coolpower δεν το γνωρίζω οπότε θα πρέπει να μας πεί ο coolfever.
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Να μια φωτο με αυτά της Optifuel .
Το δικό μου είχα προμηθευτεί επίσης απο τον Δελατόλα.Γνωρίζω πως τα έχει , αλλά δεδομένου ότι ο Νικόλας δεν τα έχει στην Ιστοσελίδα , χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο link για να βοηθήσω με το σκίτσο που υπάρχει εκεί τον Coolfever να καταλάβει πως είναι.
Αναμένουμε να δούμε ποιό είναι το καπάκι που έχει εντοπίσει.
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

..ουπς...
Συνημμένα
Optifuel Bottle LIDs.jpg
Optifuel Bottle LIDs.jpg (19.85 KiB) Προβλήθηκε 280 φορές
coolfever

sukhoi.su29 έγραψε: ....ουπς...!@/-=}{{

...παιδιά και εγώ αυτό είχα εντοπίσει σε site που το δίνει 25 ευρώ(ήμαρτον>:()
αλλά υπάρχει η πιθανότητα εξαρχής να το διατύπωσα λάθος γιατί,το γαλόνι μου είναι MORGAN FUEL (Cool Power) και γι αυτό το μπιτόνι ψάχνω αλουμινένια τάπα.Αν έγραψα Optifuel και είναι διαφορετικο το σπείρωμα τότε λάθος μου και σας έβαλα να ψαχνόσαστε χωρίς λόγο.
έχω φτιάξει μία τάπα με θηλές που πήρα απο τον Κουτσό της Great Planes αλλά δεν τρύπησα σωστά (το τρυπάνι ήταν λυωμένο) και όταν βίδωσα τις θηλές μέσα έξω είχα ραγίσματα του πώματος γύρω-γύρω.
Ασφάλισα βέβαια με εποξική και τσέκαρα με φούσκωμα τυχόν διαρροές, αλλά την ανασφάλεια εάν το καύσιμο μου είναι αεροστεγές ασφαλισμένο την έχω.Για αυτό ψάχνω μία αλουμινένια τάπα,που να έχει μία λογική τιμή για τάπα και όχι τιμή απινιδωτή...
Σας παραθέτω την φωτό να δείτε το πώμα μου απο το μπιτόνι μου.
Συνημμένα
morganfuel.JPG
morganfuel.JPG (70.07 KiB) Προβλήθηκε 280 φορές
DUKE

Δημοσίευση από DUKE »

Μετά από αρκετό ψάξιμο γιατί δεν θυμόμουν που το είχα δει το βρηκα
Δες ΕΔΩ

Το παλικάρι σου φτιάχνει ότι τάπα θέλεις και για όποια μάρκα καύσιμου θέλεις
Είχε βάλει παλαιότερα σε αδελφό φόρουμ την τιμή αλλά δεν μπόρεσα να το βρω Έλα σε επικοινωνία μαζί του και ρώτα τον
Ελπίζω να είναι στην τιμή που θέλεις
Συνημμένα
Anodise-white-320.jpg
Anodise-white-320.jpg (11.46 KiB) Προβλήθηκε 280 φορές
P4150356-320.jpg
P4150356-320.jpg (29.52 KiB) Προβλήθηκε 280 φορές
P3310341-640.jpg
P3310341-640.jpg (10.13 KiB) Προβλήθηκε 280 φορές
coolfever

ωραίος ο Duke! θα το κοιτάξω αύριο.Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Duke νομίζω ότι με την πολύ αξιόλογη αναφορά που έκανες <++>, αξίζει τον κόπο να ανοιχτεί ένα καινούργιο thread στα Μηχανολογικά σχετικά με την Ανοδίωση και να παραθέσεις και το link που αναφέρεις καθώς και αυτό που παραπέμπει http://www.shadowguarddev.com/alex/anodizing/
.
Και να γράψουμε εκεί για το τι είναι ,γιατί γίνεται και με ποιά διαδικασία.#**
Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον , μου κίνησε την περιέργεια , σκοπεύω να πειραματιστώ και πιστεύω θα ενδιαφερθούν και άλλοι.

Τελικά μια συζήτηση φαινομενικά για ένα απλό ζήτημα κατέληξε σε πολύ χρήσιμα πράγματα.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ.:>)
DUKE

Δημοσίευση από DUKE »

Αγαπητέ μου φίλε sukhoi.su29

Τ Αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά και επειδή η γυναίκα μου όταν της το είπα για να βοηθήσει με κοίταξε με εκείνο το γνωστό βλέμμα που το μετέφρασα σαν "Ρε δεν πας να κάνεις τίποτα χρήσιμο όπως το να μου βάλεις δυο ουπα γιατί θα πέσει το κουρτινόξυλο στο κεφάλι σου" η τέλος πάντων κάτι παρόμοιο εννοούσε :D
Άνοιξέ το εσύ το θέμα και βάλε τον σύνδεσμο και ότι άλλο βρεις στο νετ σχετικά με το θέμα
Μόνο προσοχή στα υλικά γιατί απ ότι διάβασα _Β_Ο στην Ελληνική μετάφραση πρέπει να μπουν με κάποια σειρά

Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Εντάξει φίλε Duke... :D :D
coolfever

λοιπόν φίλοι...!σήμερα το απόγευμα παρέλαβα την παραπάνω αλουμινένια τάπα που μου είχε προτείνει ο Duke. Είμαι πού ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα! Αυτός ο πολυτεχνίτης Κρητικός ο Μηνάς (να ναι καλά το παλικάρι) με εξυπηρέτησε super!::)::)
Παιδιά η τάπα σφραγίζει τέλεια,οι θηλές είναι της great planes και μου έβαλε και σωληνάκι
καυσίμου στον βοσκό σκληρό και όχι σιλικόνης.Επίσης του είπα να μου βάλει και τα αυτάκια για να βιδώσω επάνω την ηλεκτρική αντλία.
Τέλειο το γαλόνι μου πλέον και με το μισό κόστος από μία επώνυμη τάπα.
Όποιος φίλος θέλει τα στοιχεία του για να παραγγείλει και αυτός με pm θα του τα δώσω.
Επισυνάπτω και δύο φωτογραφίες.
Συνημμένα
tapa2.jpg
tapa2.jpg (36.51 KiB) Προβλήθηκε 280 φορές
tapa1.jpg
tapa1.jpg (34.69 KiB) Προβλήθηκε 280 φορές
DUKE

Δημοσίευση από DUKE »

Μπράβο στον φίλο Μηνά Αν και δεν το γνωρίζω το παλικάρι βλέπω ότι κάνει καταπληκτική δουλειά
Φίλε coolfever χαλάλι που ξεσκόνισα όλο το δίκτυο για να το βρω
orck

Δημοσίευση από orck »

coolfever έγραψε: λοιπόν φίλοι...!σήμερα το απόγευμα παρέλαβα την παραπάνω αλουμινένια τάπα που μου είχε προτείνει ο Duke. Είμαι πού ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα! Αυτός ο πολυτεχνίτης Κρητικός ο Μηνάς (να ναι καλά το παλικάρι) με εξυπηρέτησε super!::)::)
Παιδιά η τάπα σφραγίζει τέλεια,οι θηλές είναι της great planes και μου έβαλε και σωληνάκι
καυσίμου στον βοσκό σκληρό και όχι σιλικόνης.Επίσης του είπα να μου βάλει και τα αυτάκια για να βιδώσω επάνω την ηλεκτρική αντλία.
Τέλειο το γαλόνι μου πλέον και με το μισό κόστος από μία επώνυμη τάπα.
Όποιος φίλος θέλει τα στοιχεία του για να παραγγείλει και αυτός με pm θα του τα δώσω.
Επισυνάπτω και δύο φωτογραφίες.

Εαν ειναι καλη κατασκευη δεν βλεπω τον λογο να μην μπουν δημοσια το τηλεφωνο του κατασκευαστη. Τοσα καταστηματα εχουμε προτεινει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανολογικά - Εργαλεία - Καύσιμα”