Super Sportser 40 by Great Planes
Απάντηση: Super Sportser 40 by Great Planes
καλοπέταχτο να είναι! Το έχω με OS 55 MAX (μιας και τον είχα) και το πηγαίνει σφαίρα.Αν είχε στόμα θα είχα ακούσει πολλά μπινελίκια....:)
Πολύ καλό χαμηλοπτέρυγο εκπαιδευτικό και πάντα όταν έχω καιρό να πετάξω με αυτό ζεσταίνω τα χέρια μου!!
Πολύ καλό χαμηλοπτέρυγο εκπαιδευτικό και πάντα όταν έχω καιρό να πετάξω με αυτό ζεσταίνω τα χέρια μου!!
- sukhoi.su29
Ναι υπάρχει .
Δεν ξέρω πόσο ακριβώς είναι - ( έχω ψάξει τα περί οδηγιών αλλά δεν έχω βρεί κάπου κάτι που να λέει ακριβώς χωρητικότητα ) - αλλά μετά απο κάποιες φωτό δεν δέχεται άλλες και βγάζει το μήνυμα αυτό που είδες.
Στην ουσία λειτουργεί σαν ημερήσιος περιορισμός ,απ 'όσο έχω καταλάβει απο τις φορές που έτυχε να ανεβάσω μπόλικες φωτό και μ 'έβγαλε και μένα "πλάγιο άουτ " . $no$
Αφήνουμε να περάσει κανένα 24-ωρο και συνεχίζουμε...
Δεν ξέρω πόσο ακριβώς είναι - ( έχω ψάξει τα περί οδηγιών αλλά δεν έχω βρεί κάπου κάτι που να λέει ακριβώς χωρητικότητα ) - αλλά μετά απο κάποιες φωτό δεν δέχεται άλλες και βγάζει το μήνυμα αυτό που είδες.
Στην ουσία λειτουργεί σαν ημερήσιος περιορισμός ,απ 'όσο έχω καταλάβει απο τις φορές που έτυχε να ανεβάσω μπόλικες φωτό και μ 'έβγαλε και μένα "πλάγιο άουτ " . $no$
Αφήνουμε να περάσει κανένα 24-ωρο και συνεχίζουμε...
όλα οκ φίλε sukhoi!πρέπει να κατεβάσω την ανάλυση της κάμερας έτσι ώστε να μικρύνει το αρχείο και να ανεβάζω λιγότερες κάθε φορά.Ευχαριστώ για την πληροφόρηση!
πρόβα νυφικού...ούπςςςς λάθος!!! πρόβα φτερού ήθελα να γράψω! έτοιμο και το battery pack (5c-sanyo eneloop NiMh 1900mha 6v) το σφήνωσα στήν θέση του με αφρολέξ και φόαμ στο πάτωμα , και ένα ξύλινο βιδωτό καπάκι από πάνω.Εύκολα μεταφέρεται σε περίπτωση αλλαγής ζυγίσματος του α/π.
- Συνημμένα
-
- DSC00943.jpg (95.1 KiB) Προβλήθηκε 543 φορές
-
- DSC00939.jpg (89.84 KiB) Προβλήθηκε 543 φορές
-
- DSC00935.jpg (85.43 KiB) Προβλήθηκε 543 φορές
κι άλλες δύο από το εσωτερικό...
- Συνημμένα
-
- DSC00939.jpg (89.84 KiB) Προβλήθηκε 543 φορές
-
- DSC00944.jpg (89.77 KiB) Προβλήθηκε 543 φορές
τελείωσε το εργαλείο! καιρού και θεού θέλοντος θα κάνουμε την παρθενική.
- Συνημμένα
-
- Super Sportser 40.jpg (96.55 KiB) Προβλήθηκε 543 φορές
Mπραβο Χρηστε, καλοπεταχτο με ασφαλεις προσγειωσεις...@P@
Χρησταρας
Χρησταρας
<:-)>><:-)>><:-)>>
coolfever έγραψε: ↑τελείωσε το εργαλείο! καιρού και θεού θέλοντος θα κάνουμε την παρθενική.
Ο θεος θα το πεταξει; Εσυ να προσεχεις και ολα θα πανε καλα. Καλες πτησεις.
Καλοπέταχτο και μην το φοβάσαι είναι πολύ καλό μοντέλο με πολύ καλή συμπεριφορά!
Θα σου πρότεινα να βγάλεις την προέκταση στην εξάτμιση, δεν λερώνεται ιδιαίτερα και η προέκταση θα σου μπουκώνει τον κινητήρα. Εάν έχεις βγάλει και το silencer από την εξάτμιση θα δουλεύει ακόμα καλύτερα ο κινητήρας.
Θα σου πρότεινα να βγάλεις την προέκταση στην εξάτμιση, δεν λερώνεται ιδιαίτερα και η προέκταση θα σου μπουκώνει τον κινητήρα. Εάν έχεις βγάλει και το silencer από την εξάτμιση θα δουλεύει ακόμα καλύτερα ο κινητήρας.
palafdim έγραψε: ↑Καλοπέταχτο και μην το φοβάσαι είναι πολύ καλό μοντέλο με πολύ καλή συμπεριφορά!
καλημέρα! ευχαριστώ για τις ευχές και τις παρατηρήσεις ,αλλά ήθελα να σε ρωτήσω το silencer είναι αυτό το χωνί μέσα στο muffler? και όσο για την προέκταση δεν είχα σκοπό να την αφήσω επάνω.
- sukhoi.su29
.....έλα να αρχίσει η γιορτή....~!!(2f)
Το λαστιχομάρκουτσο συμφωνώ , το βγάζουμε , δεν γλυτώνουμε πολλά απο λάδια .
Αστο διάφραγμα πρός το παρόν (και πρός το μέλλον) όσο ο κινητήρας δουλεύει καλά.
Και μολόγα που θα γίνει η παρθενική μπάς και το το θαυμάσουμε κι απο κοντά.
Και χρωστάς και φωτό - βίντεο κι απο το πιπεράκι .....^%^^%^^%^
Το λαστιχομάρκουτσο συμφωνώ , το βγάζουμε , δεν γλυτώνουμε πολλά απο λάδια .
Αστο διάφραγμα πρός το παρόν (και πρός το μέλλον) όσο ο κινητήρας δουλεύει καλά.
Και μολόγα που θα γίνει η παρθενική μπάς και το το θαυμάσουμε κι απο κοντά.
Και χρωστάς και φωτό - βίντεο κι απο το πιπεράκι .....^%^^%^^%^
χαχαχχ!Ανάβυσσο πετάω με δύο φίλους και μάλλον εκεί θα το αμολήσωH()
- sukhoi.su29
coolfever έγραψε: ↑χαχαχχ!Ανάβυσσο πετάω με δύο φίλους και μάλλον εκεί θα το αμολήσωH()
Ξανάνοιξε το μαγαζί .....?wow
Εχω μείνει στα τελευταία νέα ....λουκέτα και αλυσίδες.
Για ρίξτε πληροφορίες .#**
φίλε έχω πετάξει τις τελευταίες τρεις Κυριακές και το έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ που έκανα κοπάνα από την δουλειά και πήγα και μια καθημερινή πρωί!!
Εχει ανοίξει κάποιος το συρματόπλεγμα ίσα ίσα για να χωράει αμάξι και μπαίνουμε απο κει.
Ημουν μαζί με τον Στέλιο Κουτσό και άλλο έναν ελικοπτερά και ήρθε ένας κάτοικος με ένα τζίπ και μας απείλησε ότι θα φέρει την αστυνομία μπλα μπλα μπλα.Εμεις ευγενικά του είπαμε ότι πετάμε μόνο μπροστα και δεν φέρνουμε τα μοντέλα πανω απ τον δρόμο για να είναι επικινδυνα.Για να μην μακρηγορώ η αλάνα είναι ανοιχτή αλλά στις 14.30 φεύγουμε για να μην οξύνουμε περισσότερο την κατάσταση με τους κατοίκους.
Εχει ανοίξει κάποιος το συρματόπλεγμα ίσα ίσα για να χωράει αμάξι και μπαίνουμε απο κει.
Ημουν μαζί με τον Στέλιο Κουτσό και άλλο έναν ελικοπτερά και ήρθε ένας κάτοικος με ένα τζίπ και μας απείλησε ότι θα φέρει την αστυνομία μπλα μπλα μπλα.Εμεις ευγενικά του είπαμε ότι πετάμε μόνο μπροστα και δεν φέρνουμε τα μοντέλα πανω απ τον δρόμο για να είναι επικινδυνα.Για να μην μακρηγορώ η αλάνα είναι ανοιχτή αλλά στις 14.30 φεύγουμε για να μην οξύνουμε περισσότερο την κατάσταση με τους κατοίκους.