Beechcraft Super King, συντρίβεται με μεγάλη ταχύτητα
Beechcraft Super King, συντρίβεται με μεγάλη ταχύτητα
Tρομακτικό βίντεο από τη συντριβή αεροσκάφους στην Ισλανδία!
η συντριβή του μικρού αεροπλάνου πέρυσι στην Ισλανδία, δόθηκε αυτή τη βδομάδα στη δημοσιότητα...
το νοσοκομειακό σκάφος Beechcraft Super King, συντρίβεται με μεγάλη ταχύτητα στο διάδρομο προσγείωσης του Akureyri.
το σκάφος χάνει ύψος και τελικά προσκρούει στο έδαφος και μετατρέπεται σε μια φλεγόμενη μάζα.
Ο συγκυβερνήτης επιβίωσε!!!!!!!, όμως ο πιλότος και ο τραυματιοφορέας βρήκαν το θάνατο.whttp://www.youtube.com/watch?v=9k_ycjx29ZI
η συντριβή του μικρού αεροπλάνου πέρυσι στην Ισλανδία, δόθηκε αυτή τη βδομάδα στη δημοσιότητα...
το νοσοκομειακό σκάφος Beechcraft Super King, συντρίβεται με μεγάλη ταχύτητα στο διάδρομο προσγείωσης του Akureyri.
το σκάφος χάνει ύψος και τελικά προσκρούει στο έδαφος και μετατρέπεται σε μια φλεγόμενη μάζα.
Ο συγκυβερνήτης επιβίωσε!!!!!!!, όμως ο πιλότος και ο τραυματιοφορέας βρήκαν το θάνατο.whttp://www.youtube.com/watch?v=9k_ycjx29ZI
- sukhoi.su29
Απάντηση: Beechcraft Super King, συντρίβεται με μεγάλη ταχύτητα
Πραγματικά ,θα ήθελα να μάθουμε τι έγινε.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο πιλότος έκανε κάτι σαν γρήγορο πέρασμα πάνω απο την πίστα (όπου τρέχουν dragster??) ως εντόπιος σε αυτό το μέρος.
Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό το τραγικό θανατηφόρο χτύπημα με την έκρηξη
ήταν αποτέλεσμα ενός τόσο απλού ανθρώπινου λάθους.wη τροχιά που διαγράφει το αεροπλάνο ....δεν ξέρω ,ειλικρινά δεν μπορώ να το συλλάβω.
Ας περιμένουμε να δούμε , κι αν κάποιος βρεί κάτι πιο αξιόλογο ας το παραθέσει.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο πιλότος έκανε κάτι σαν γρήγορο πέρασμα πάνω απο την πίστα (όπου τρέχουν dragster??) ως εντόπιος σε αυτό το μέρος.
Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό το τραγικό θανατηφόρο χτύπημα με την έκρηξη
ήταν αποτέλεσμα ενός τόσο απλού ανθρώπινου λάθους.wη τροχιά που διαγράφει το αεροπλάνο ....δεν ξέρω ,ειλικρινά δεν μπορώ να το συλλάβω.
Ας περιμένουμε να δούμε , κι αν κάποιος βρεί κάτι πιο αξιόλογο ας το παραθέσει.
Το είδα κι εγώ και είναι πράγματι τραγικό γεγονός.Αλλά μου προξενεί μεγάλη εντύπωση ότι είπαν πως δεν είχαν κατέβει οι τροχοί,και έκανε γύρα για να προσπαθήσει να προσγειωθεί.
Βλέποντας ξανά και ξανά το δεύτερο video από την άλλη κάμερα,το αεροπλάνο έρχεται από τον ορίζοντα με τα χίλια σε χαμηλό ύψος και με μεγάλη κλίση στο φτερό δεξιά.
Ποιός ξέρει τι έγινε...? κρίμα για τους επιβάτες που χάθηκαν.
Βλέποντας ξανά και ξανά το δεύτερο video από την άλλη κάμερα,το αεροπλάνο έρχεται από τον ορίζοντα με τα χίλια σε χαμηλό ύψος και με μεγάλη κλίση στο φτερό δεξιά.
Ποιός ξέρει τι έγινε...? κρίμα για τους επιβάτες που χάθηκαν.
χρονια πολλα σε ολους.
υποθετω οτι ο πιλοτος ειχε παθει βερτικο ισως να δοκιμασε να εκτελεσει μια γρηγορη καθοδο κτλ και να ειχε απωλεια προσανατολισμου......
υποθετω οτι ο πιλοτος ειχε παθει βερτικο ισως να δοκιμασε να εκτελεσει μια γρηγορη καθοδο κτλ και να ειχε απωλεια προσανατολισμου......
-
Αντώνης Κριτζάς
Παρατηρήστε λίγο στο 14:59:19 (χρόνος video) και πείτε μου αν προσέξετε κάτι περίεργο
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Παρατηρήστε λίγο στο 14:59:19 (χρόνος video) και πείτε μου αν προσέξετε κάτι περίεργο
Στιγμιαία εξαφανίζονται τα φτερά....!!!:-\
με δεδομενο το πολυ παραξενο χρονομετρο του βιντεο στο διαδίκτυο εχουν
οργιασει οι αποψεις που υποστηριζουν οτι ειναι ενα καθαρα fake βιντεο!!!
η παντελή απωλεια ελεγχου του πηδαλιου Elevator ειναι πολυ περιεργη
γιατι αν υπηρχε τεχνικο προβλημα που εβγαζε ματια δεν μπορει θα το ειχαν βρει μετα το ατυχημα εδω και καιρο
εκτος αν και το ατυχημα ειναι εντελως μουφα (οπως και το βιντεο) δλδ δεν εγινε ποτε!!!!!!! >F<
οργιασει οι αποψεις που υποστηριζουν οτι ειναι ενα καθαρα fake βιντεο!!!
η παντελή απωλεια ελεγχου του πηδαλιου Elevator ειναι πολυ περιεργη
γιατι αν υπηρχε τεχνικο προβλημα που εβγαζε ματια δεν μπορει θα το ειχαν βρει μετα το ατυχημα εδω και καιρο
εκτος αν και το ατυχημα ειναι εντελως μουφα (οπως και το βιντεο) δλδ δεν εγινε ποτε!!!!!!! >F<
-
Αντώνης Κριτζάς
ΑνδρεαςΛ έγραψε: ↑Στιγμιαία εξαφανίζονται τα φτερά....!!!:-\
αυτό είδα και εγώ.......μοιάζει πειραγμένο!@/-=}{{
Με εξαίρεση κάποια blogs και την DailyMail δεν έπαιξε πουθενά τέτοιο βίντεο.
Υπήρξε όμως πραγματικό συμβάν.
http://aviation-safety.net/database/record.php?id=20130805-0
Μάλλον φτιαχτό το βίντεο για να δημιουργήσει κίνηση(και πολλά λεφτά) στο youtube....
Υπήρξε όμως πραγματικό συμβάν.
http://aviation-safety.net/database/record.php?id=20130805-0
Μάλλον φτιαχτό το βίντεο για να δημιουργήσει κίνηση(και πολλά λεφτά) στο youtube....
πως το ειδατε βρε τσακαλια!μπραβο σας...
-
Aνδρεας Μανδαρακας
Eγω το εχαψα κανονικότατα.....
εγω το καταπια αμασητο`M`
ΑνδρεαςΛ έγραψε: ↑Με εξαίρεση κάποια blogs και την DailyMail δεν έπαιξε πουθενά τέτοιο βίντεο.
Και τα Ελληνικα ΜΜΕ
- sukhoi.su29
ant1971 έγραψε: ↑....με δεδομενο το πολυ παραξενο χρονομετρο του βιντεο στο διαδίκτυο εχουν >F<......
χμ ... .:-\ ...απο 14:14:12 αλλάζει σε 14:59:19
και εξαφανίζονται και τα φτερά .........>:(
και μείς ψάχνουμε σοβαρές εξηγήσεις .
γκρρ...μου τη δίνουν αυτά...>:(>:(