Corroplast pss gliders

RedCharly

Απάντηση: Corroplast pss gliders

Δημοσίευση από RedCharly »

Και επειδη δεν προλαβαινω να κανω full movie τα στοιχεια μιλανε απο μονα τους. Ανδρεα το αρχικο βιντεο το εφαγε η καμερα ;-(

http://www.youtube.com/watch?v=Fma4kok7vdU
RedCharly

Δημοσίευση από RedCharly »

και νουμερο δυο

http://www.youtube.com/watch?v=BxJyejdH26k
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Ωραίο! Ωραίο! αν και λίγο μακρυνές οι λήψεις
Μπράβο βρε Ανδρέα !!!! :>)
Την επόμενη φορά ρίξε κανα σύρμα να το δω στην δράση
Αλήθεια αν το υλικό ήταν 2mm θα ήταν ποιο ελαφρύ με όλα τα υπέρ (και κατά) αλλά έλα μου που δεν υπάρχει
ΑνδρεαςΛ

Δημοσίευση από ΑνδρεαςΛ »

Ανδρέα, εκπληκτικό!
Aνδρεας Μανδαρακας

Δημοσίευση από Aνδρεας Μανδαρακας »

Ευχαριστω...είναι τελειο στην πτηση..ξεπερασε τις προσδοκίες μου!
Σπυρο δεν πειραζει θα τραβήξουμε αλλο..
Αντωνη,ειλικρινα δεν παιζει κανενα ρολο αν βρίσκαμε το 2χιλ corroplast..πεταει σαν να βρισκεται σε ραγες και τα κανει όλα!!Το φτερο του δουλευει καλα:>>>
mixalis-kriti

Δημοσίευση από mixalis-kriti »

Πολυ ομορφη πτηση!!!!Μπραβο.
Πραγματικα φαινεται οτι εχει μεγαλο δυναμικο η πλαγια...
Κανω τις τελευταιες προσπαθειες ανευρεσης correx 2mm αλλιως περνω 3mm και ξεκιναω κατασκευη του Impala!!!!!
Συνημμένα
DSCF6261.jpg
DSCF6261.jpg (160.28 KiB) Προβλήθηκε 467 φορές
Aνδρεας Μανδαρακας

Πηρα τηλεφωνο στο organizers store και το Σαββατο κατά 99% θα εχει 50 τεμ φυλλα πολυπροπυλενίου για οποιον ενδιαφερεται στα βασικα χρωματα..ένα τηεφωνακι πριν δεν βλαπτει...
Εγω θα σπεύσω για μπλε η κοκκινο η μαυρο(αναλόγως πως θα δω τα χρωματα από κοντα)για το Corsair που σκέφτομαι να φτιαξω καποια στιγμη..καβατζο....:p

Υ.γ:Ειναι ανοικτα ως τις 6:30 το σαββατο!@/-=}{{
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

Aνδρεας Μανδαρακας έγραψε: Πηρα τηλεφωνο στο organizers store και το Σαββατο κατά 99% θα εχει 50 τεμ φυλλα πολυπροπυλενίου για οποιον ενδιαφερεται στα βασικα χρωματα..ένα τηεφωνακι πριν δεν βλαπτει...
Εγω θα σπεύσω για μπλε η κοκκινο η μαυρο(αναλόγως πως θα δω τα χρωματα από κοντα)για το Corsair που σκέφτομαι να φτιαξω καποια στιγμη..καβατζο....:p

Υ.γ:Ειναι ανοικτα ως τις 6:30 το σαββατο!@/-=}{{

Αντρέα δεν το γνώριζα το παραπάνω μαγαζί , σερφάρισα και είδα ότι έχει Τα Πάντα Όλα.......δεν το βάζεις στο καλό θρεντάκι...? ,νομίζω αξίζει τον κόπο.
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=5094
mixalis-kriti

Ανδρεα και εγω το Corrosair ελεγα να ξεκινησω αλλα φοβαμαι το τελικο βαρος του αεροπλανου!
Στο RcGroups το φτιαχνουν με 2mm φτερο και παει 1200gr.
Με 3mm φοβαμαι οτι θα βγει ισως και 1400-1500gr...Δεν ειναι καπως βαρυ???

Το servo του elevator το εβαλες στην ουρα????
Aνδρεας Μανδαρακας

Το δικο μου είναι 1450γρ αλλα πλεον προσωπικα δεν με νοιαζει το αν θα βρω 2χιλ corroplast,(γνωριζω ότι θα είναι πιο ελαφρυ κτλ) και αυτό γιατι με καλυψε πτητικα το μοντελο.Τωρα αν βρισκοταν πουθενα(δυσκολο..Αγγλια βρηκα μονο με μεγαλα εξοδα αποστολης λογω μεγέθους)δεν θα ελεγα όχι να δοκιμασω να φτιαξω ένα φτερο με 2 χιλ αλλα μου εδειξε πολύ καλα σημαδια και ετσι για μενα δεν βρισκω τον λογο και θα σου πω το γιατι..
Στην παρθενικη που του εκανα ειχα παρει και την πτερυγα επίτηδες μαζι(ιδια με του Σπυρου) για να εχω ένα μετρο σύγκρισης στις ιδιες συνθηκες γιατι όπως ξερεις οι πτησεις από πλαγια σε πλαγια διαφερουν.
Οι συνθηκες ηταν 24-26χιλ/ωρα σταθερα αλλα με καλο δυναμικο λογω πλαγιας.Ετσι πεταξα την πτερυγα στην αρχη για κανα μισαωρο και μετα το corofury για να μπορω να συγκρινω.Η διαφορα ηταν αισθητη...ειχα καλυτερο ρυθμο ανοδου,μεγαλυτερη ταχυτητα σε οριζοντια πτηση παραλληλα της πλαγιας και καλυτερη δατηρηση ενεργειας και αυτό ηταν που με κουφανε εντελως.Το στολαρα επίτηδες μακρια από το δυναμικο της πλαγιας και δεν εριξε φτερο αλλα μονο μουτρα.Τα roll τα εκανε ομοαξονικα και γενικοτερα οπου το "εβαζες" πηγαινε(ουδετερο).Όταν ηρθε η ωρα για προσγειωση,η πλαγια ειχε πολύ ισχυρο δυναμικο και χωρις αερόφρενα-butterfly-crow-γαντζο....επρεπε να προσγειωθείς στο πισω μερος της πλαγιας.Πετωντας λοιπον στο πισω μερος και περνωντας το οριακο στρωμα με τους στροβιλισμούς,χρειαστηκε να κανω τρεις μεγαλους κυκλους και δυο πλαγιολισθήσεις για να προσγειωθώ και αυτό στην τριτη-τεταρτη προσπαθεια γιατι δεν περιμενα να ανεμοπορει τοσο καλα...
Αυτό που θα προσεξω στο επομενο που θα φτιαξω θα είναι να ελαττωσω την χρηση θερμοκολλας στο ελαχιστο από το φτερο και πισω και την χρηση κυανοακρυλικης σε πολύ μεγαλυτερο βαθμο..πιστευω 200-300 γρ ανετα θα τα γλιτωσω.
Το σερβο είναι τοποθετημενο στην ουρα..σκεφτηκα να το βαζα μπροστα αλλα το βαρος της ντιζας μεχρι το elevator θα ισοσκελιζε την ελατωση βαρους από την ουρα και ετσι πιστευω ότι είναι καλυτερα.
Αλλαξες γνωμη για το Impala;
mixalis-kriti

Η αληθεια ειναι πως ειμαι αρχαριος σε πτησεις πλαγιας(βασικα ειμαι γενικα αρχαριος στο hobby) με αποτελεσμα να μην μπορω να καταληξω ευκολα σε συμπερασματα οσων αφορα την πτητικη ικανοτητα ενος μοντελου!!
Οι δικες σου παρατηρησεις ομως με βοηθουν στο να προσπαθησω να βελτιωσω καπως τη κατασκευη μου.
Πραγματικα η μειωση σε ποσοτητα στη χρηση της θερμοκολλας θα βοηθησει πιστευω κι εγω σημαντικα στην ελλατωση του τελικου βαρους!
Αλλαξα γνωμη...παω για το Corrosair !!!!!!!
Aνδρεας Μανδαρακας

Eτσι...μαχιμοςH-:R
Aνδρεας Μανδαρακας

Σημερα στο Γερμανικο...κρυο 6C αλλα 35-40κμ/ωρα....
Συνημμένα
11.jpg
11.jpg (40.57 KiB) Προβλήθηκε 467 φορές
7.jpg
7.jpg (48.27 KiB) Προβλήθηκε 467 φορές
10.jpg
10.jpg (43.51 KiB) Προβλήθηκε 467 φορές
8.jpg
8.jpg (36.62 KiB) Προβλήθηκε 467 φορές
6.jpg
6.jpg (53.51 KiB) Προβλήθηκε 467 φορές
SKORDOS