Υγραεριοκίνηση...

melenestelio

Απάντηση: Υγραεριοκίνηση...

Δημοσίευση από melenestelio »

Εγκω εχει υγκραεριο στο Ντατσουν ...........οχι προμπλημα .......εγκω κοψη τωρα ναρκωτικα ...............αφου μεσα αυτοκινητο καπνιζω ωραιο υγκραεριο χεχεχεχεχε...................
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

melenestelio έγραψε: Εγκω εχει υγκραεριο στο Ντατσουν ...........οχι προμπλημα .......εγκω κοψη τωρα ναρκωτικα ...............αφου μεσα αυτοκινητο καπνιζω ωραιο υγκραεριο χεχεχεχεχε...................

:D:D:D
Στελιο αλήθεια ...έχεις την μυρωδιά απο το υγραέριο μέσα στο αυτοκίνητο wow ..ή το λες γι' αστεία..?
melenestelio

Δημοσίευση από melenestelio »

Στα επαγγελματικα 2 φορντ κονεκτ και 1 τρανζιτ εχω υγραεριο εδω και ενα χρονο......πολλα χιλιομετρα.......προβληματα στο ρελαντι και στις βαλβιδες....αλλα τα χρηματα που εχω γλιτωσει........και μηχανες αλλες να βαλω κερδος υπαρχει...........η γνωμη μου ...εχεις αργησει ......αυριο να πας να τοποθετησεις.......εναντι ΕΡΤ στον Τουρκο με 700 ευρω.........
coolfever

Δημοσίευση από coolfever »

Νικόλα στάξε δύο κουταλιές νίτρο 40% και θα κάνεις 700 χιλιόμετρα με μισό tank!
άκουσε με! στο παπί βάζω ότι καύσιμο περισσεύει και τον κάνει το κινητήρα λαμπίκο και το παπί άλογο^%^:>>>
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

coolfever έγραψε: Νικόλα στάξε δύο κουταλιές νίτρο 40% και θα κάνεις 700 χιλιόμετρα με μισό tank........ και το παπί άλογο^QUOTE)

Το παπί άλογο......:D:D:D:D........

Έχω ένα μπιτόνι Optifuel_super low viscocity , 20 % nitro , 20% λάδι ..πως το βλέπεις κάνει...?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”