Τα scale μας
Τα scale μας
για να δουμε τι εχουμε.........αυτα τα δυο τα δικα μου και περιμενουμε να δουμε τι εχει το φορουμ
- Συνημμένα
-
- giannitsa.jpg (91.04 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
-
- Jet Ranger army look.jpg (43.96 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
Απ: Τα scale μας
Μερικα scale μοντελα απο θεσ/νικη .
- Συνημμένα
-
- index6.php.png (98.72 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
-
- index5.php.png (89.38 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
-
- index4.php.png (88.06 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
-
- index3.php.png (89.34 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
Και απίστευτα ρεαλιστικά κομματια .
- Συνημμένα
-
- index11.php.png (66.13 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
-
- index10.php.png (67.16 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
-
- index9.php.png (93.74 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
-
- index8.php.png (98.43 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
-
- index7.php.png (50.57 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
Ενα μικρο δείγμα από φωτογραφίες, καθώς θα τα παρουσιάσουμε το καθένα ξεχωριστά, με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, τα στοιχεία των οποίων θα πάρουμε από τους ιδιοκτήτες τους .
τα δικα σου ποτε θα τα δουμε ??? :>) :>) :>)
..., νατο το μαυρακι μου !!!
- Συνημμένα
-
- SXINIAS 33.jpg (107.65 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
-
- SXINIAS 29.jpg (105.73 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
Αν είναι δυνατόν από τους γνωστές η ανάλυση ας γινει οσο μπορει αναλυτική Το κάθε body κόστος σε τι ελικόπτερο μπορεί να μπει και η δυσκολία κτλ εχω ενα sceadu και με ενδιαφερει .......
Κι επίσης αν κανείς έχει άποψη γι' αυτό, ας πει κάτι
http://shop.lindinger.at/product_info.php?products_id=48900
Είναι εκνευριστικά φθηνό, αλλά τι "πιάνει"
Βαγγέλης
http://shop.lindinger.at/product_info.php?products_id=48900
Είναι εκνευριστικά φθηνό, αλλά τι "πιάνει"
Βαγγέλης
@P@ ;D @P@ ;D @P@ ;D @P@ ;D @P@ ;D @P@
Βαγγελη, ειναι πολυ καλο 'μαγαζι' με τεραστεια πκλ σεεεεε οόλυς σχεδον τους τομεις, ομως η παγιδα εινε πως οι τιμες καταλογου ειναι χωρις φπα. Η τελευταια μου αγορα απο εκει ηταν το FANTOM 70 της KYOSHO, ηταν ο πιο φτηνος απο ολους στην Ευρωπη, εγω εως τωρα ειμαι ευχαριστημενος. Οι Λαρισαιοι τοοον ξερουν καλλιτερα.
Βαγγελη, ειναι πολυ καλο 'μαγαζι' με τεραστεια πκλ σεεεεε οόλυς σχεδον τους τομεις, ομως η παγιδα εινε πως οι τιμες καταλογου ειναι χωρις φπα. Η τελευταια μου αγορα απο εκει ηταν το FANTOM 70 της KYOSHO, ηταν ο πιο φτηνος απο ολους στην Ευρωπη, εγω εως τωρα ειμαι ευχαριστημενος. Οι Λαρισαιοι τοοον ξερουν καλλιτερα.
Χρήστο ενδιαφέρουσα η παρατήρησή σου για το ΦΠΑ, αλλά η αρχική ερώτηση αφορούσε το scale body (για το sceadu μου λέω)
Βαγγέλης
Βαγγέλης
Δινω τρελλο βραβειο στον κατασκευαστη του κοκπιτ απο το airwolf.... ;;)
ο exinfernis μου ειπε οτι θα μου βαλει συστημα για να πεταω ρουκετες ,για να δουμε............. ^-^ ^-^ ^-^ ^-^
- Συνημμένα
-
- army loo k.jpg (51.95 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
Απάντηση: Τα scale μας
Ο Raptorας αυτός, ( 90 3d ) "γεννήθηκε" την περασμένη εβδομάδα (5 / 7 / 2008 ), βγήκε απο το την αίθουσα "λίφτινγκ" στις 12 / 7 / 2008, και έκανε τα πρώτα του "βήματα" μετα την αισθητική παρέμβαση εχθές.
Φυσικά θέλει αρκετή δουλειά για να τελειώση στις λεπτομέρειές του, αλλά όπως γνωρίζεται, έπρεπε να "σηκωθεί" πριν απο αυτές.
Ελπίζω πως σύντομα θα ολοκληρωθεί.
Ιδιοκτήτης του είναι ο Γιώργος Δαμιανάκης, και ο τόπος κατοικίας αυτού του Raptorα είναι η Σαλαμίνα.
Φυσικά θέλει αρκετή δουλειά για να τελειώση στις λεπτομέρειές του, αλλά όπως γνωρίζεται, έπρεπε να "σηκωθεί" πριν απο αυτές.
Ελπίζω πως σύντομα θα ολοκληρωθεί.
Ιδιοκτήτης του είναι ο Γιώργος Δαμιανάκης, και ο τόπος κατοικίας αυτού του Raptorα είναι η Σαλαμίνα.
- Συνημμένα
-
- agusta.jpg (17.9 KiB) Προβλήθηκε 1156 φορές
Απάντηση: Τα scale μας
εκδηλωσεις για αεροπλανα scale γινονται, μηπως γινονται και για ελικοπτερα,ξερει κανεις?????
να δουμε απο κοντα κανενα μοντελο ............
να δουμε απο κοντα κανενα μοντελο ............