Αερομοντελισμος και Στρατος

Απάντηση
Διασινος Γιωργος
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Πέμ Απρ 24, 2008 8:30 pm

Αερομοντελισμος και Στρατος

Δημοσίευση από Διασινος Γιωργος »

Απο Ενωση Μοντελιστων Ροδου.
Προς ολους τους συλλογους και τα μελη προταση να βοηθησουν για να εφαρμοστη πανελλαδικα το εξης.
Στην Ροδο περιπου το 2003 με την βοηθεια του τοτε διοικητη του αντιεροπορικου αποσπασματος της Ροδου (Βοσκοπουλου Αποστολη) και του προεδρου της Ε.Μ.Ρ (Διασινου Γεωργιου) αρχισε η εκπαιδευση των χειριστων των αντιεροπορικων σε συνεργασια με τους μοντελιστες ωστε να μαθουν να εγκλωβιζουν τα μοντελα στο στοχαστρο.
Το προγραμμα αυτο ειχε τα εξης θετικα.
Α)εκπαιδευονται ολα τα πληρωματα ταυτοχρονα
Β) το μικρο κοστος για τον ογκο των εκπαιδευομενων χειρηστων
Γ) η ικανοτητα των χειριστων να εγκλωβιζουν τα μικρα ευελικτα μοντελα τους δινει την ανεση να εγκλωβιζουν ευκολοτερα τα μεγαλητερα.

Το προγραμμα εφαρμοζεται ακομη αλλα οχι με συστημα και πανελλαδικα.
Η προταση μου ειναι να βοηθησετε να εφαρμοστη γενικα και να δει ο κοσμος και το κρατος οτι δεν ειναι μονο hobby και οτι μπορουν να εχουν ωφελος απο ανθρωπους σαν εμας και το hobby μας.

Ευχαριστώ Διασινος Γεωργιος Ε.Μ.Ρ
Γιάννης Ζαφείρης
Δημοσιεύσεις: 1482
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 27, 2008 3:57 pm

Αερομοντελισμος και Στρατος

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Κύριε Διασινέ
Η συνεργασία σας με το στρατό είναι αξιόλογη. Η εκπαίδευση των στρατιωτών με τη βοήθεια μας είναι άλλη μια πτυχή της χρησιμότητας του μοντελισμού, πέρα από την ατομική μας ψυχαγωγία ή και σε συνδιασμό με αυτή.

Ως Χίος στην καταγωγή, σας ενημερώνω ότι παρόμοια συνεργασία έχουν Χιώτες μοντελιστές με το στρατό (σε στρατιωτικό αεροδρόμιο του νησιού) η οποία προέκυψε από ανθρώπους δραστήριους και μεθοδικούς, που λειτούργησαν ακριβώς όπως εσείς στη Ρόδο.
Ο Στρατός ως "η άλλη πλευρά", αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσε το χέρι του με άνεση και -στην περίπτωση της Χίου- πλέον το επιζητά κιόλας.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα σχέδια σας και τα νέα σας στο thread που φιλοξενεί τους μοντελιστές της Ρόδου Ε.Μ.Ρ. (κάντε Klik πάνω)
sfyris
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: Τρί Απρ 01, 2008 7:07 pm

Απ: Αερομοντελισμος και Στρατος

Δημοσίευση από sfyris »

Χιχιχι , αυτό το κάνουμε εδώ στη Λήμνο χρόνια τώρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”