Αγορά φορτιστή

Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Αγορά φορτιστή

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

ακριβοπλήρωσα τον LIPRO PLUS 5 και πίστεψε με δεν έχω δει να κάνει κάτι παραπάνω από άλλους στην μισή τιμή
Έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι φθηνοί είναι πρώην επώνυμα προϊόντα σε 'άλλο κουτί
Ίσως το κυνήγι του ποιο hi tek είναι υπερβολή από μέρους μας όταν αγοράζουμε ακριβούς φορτιστές και μετά φορτίζουμε φθηνές κινέζικες μπαταρίες
Ένας καλός φορτιστής ίσως κρατήσει σε καλή κατάσταση μια φθηνή μπαταρία αλλά θα πω ότι ο πρώτος μου φορτιστής ήταν αυτός που δίνει η e sky με τα ελικοπτεράκια
Με αυτόν φόρτιζα μια μεταχειρισμένη και ελαφρά κτυπημένη flightpower 2200 Έκανε πολύ ώρα δεν λέω αλλά για 8 σχεδόν μήνες αυτό το σετ είχα μια και τότε πέταγα θερμικά Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε και ο pansot που την κληρονόμησε με το φορτιστή έως έφτασε η σειρά του να πάρει κάτι ποιο γρήγορο
palafdim

Δημοσίευση από palafdim »

Τι γνώμη έχετε για τον TRITON2 EQ;
george202

Δημοσίευση από george202 »

asterixx25 έγραψε: Ευχαριστώ παιδιά.
Ούτως ή άλλως το τροφοδοτικό δεν με απασχολεί γιατί όπως προείπατε υπάρχουν πολλές λύσεις.

Απλώς προτού πάω στην λύση του Ηyperion, ήθελα να δώ πρώτα κάτι πιο οικονομικό.

Εχει γραφτεί πάντως οτι οι imax, accusel, turnigy κλπ. δεν κάνουν καλό-ακριβείας balance στις lipo, και επίσης ενας καλός φορτιστής είναι ο icharger. (αλλά είναι πιο ακριβός w

Φιλε εγω φορτιζω μπαταριες 6s 3300mah kαι ποτε δεν ειχα προβλημα με τους i-max και μετα απο καθε φορτιση τα στοιχεια ολα ηταν 4.20.
asterixx25

Δημοσίευση από asterixx25 »

Βλέπω τον παρακάτω φορτιστή και αν δεν κάνω λάθος δεν διαθέτει storage mode.
Hyperion EOS0606i AC/DC Balance Charger
http://www.hobbyworld.gr/newshop/index.php?main_page=product_info&cPath=84_170&products_id=1166

Επίσης ούτε στο manual αναφέρει κάτι.
http://www.maxamps.com/pdf/EOS0606iAC%20Manual.pdf

Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει αναβάθμιση για να μπεί και αυτή η λειτοργία στο μενού του ?
Αντώνης Κριτζάς

λέει έχει storage mode αλλα στο manual δεν

This charger balances your pack while it's charging.

Of course, the AC/DC part means that you can charge directly from an AC wall supply or from a 12V DC battery/power supply.

Charge and Discharge modes (and cycling for NIMH and NICD)

Lipo Storage mode(Allows fast and simple discharge to 60% capacity for proper storage which equals longer battery life)

Clear and easy to read LCD screen with warnings for common setup errors.

Click here to download the Hyperion EOS0606i AC/DC Manual in PDF format
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

asterixx25 έγραψε: Βλέπω τον παρακάτω φορτιστή και αν δεν κάνω λάθος δεν διαθέτει storage mode.
Hyperion EOS0606i AC/DC Balance Charger
http://www.hobbyworld.gr/newshop/index.php?main_page=product_info&cPath=84_170&products_id=1166

Επίσης ούτε στο manual αναφέρει κάτι.
http://www.maxamps.com/pdf/EOS0606iAC%20Manual.pdf

Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει αναβάθμιση για να μπεί και αυτή η λειτοργία στο μενού του ?

Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως σου παρέχει εγγύηση 6 μήνες (γουάου!) λες και κάνει χάρη ενώ βάσει νόμου υποχρεούται σε δύο χρόνια...

Οι δικοί μου φορτιστές δεν έχουν πρόγραμμα storage. Απλά διακόπτω τη φόρτιση ή αποφόρτιση στα 3.8 με 3.9V ανά cell και τελειώνει η υπόθεση ^%^
asterixx25

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: έχει storage mode

Πού το βλέπουμε αυτό Αντώνη
Αντώνης Κριτζάς

στο έβαλα παραπάνω αλλα σε μια γρήγορη ματια στο manual δεν το είδα
iliaskak

Δημοσίευση από iliaskak »

Φιλε μου το φτηνο ειναι ακριβο, να το θυμασαι αν παρεις τον φτηνο γιατι αργοτερα θα παρεις κ τον ακριβο γιατι οτι πληρωνεις παιρνεις κ η γνωμη μου ειναι χωρις συζητηση εναν hyperion κ θα τελειωνεις μια κ καλη με το θεμα του φορτιστη.Πηρα κ εγω εναν turnigy στην αρχη κ μετα απο καιρο πηρα κ καλο φορτιστη για την υγεια των μπαταριων αλλα κ γιατι με ενα καλο φορτιστη θα δωσεις κ ενα 15% παραπανω ζωη στις μπαταριες γιατι το balance θα ειναι καλυτερο,κ κυριως πηρα μεγαλυτερο ε/π κ δεν ηθελα τις 6σελες να τις φορτιζω με τον φτηνο γιατι κ οι μπαταριες ειναι ακριβες αλλα το σπιτι μου σιγουρα πιο πολυτιμο απο ολα μαζι κ με τις lipo δεν κανουμε πειραματα.

Φιλικα Ηλιας_Β_Ο
asterixx25

Κάποιος κάτοχος του παρακάτω φορτιστή ?

Χρειάζομαι μια βοήθεια ηλεκτρονικής φύσεως.
nasa

Δημοσίευση από nasa »

asterixx25 έγραψε: Κάποιος κάτοχος του παρακάτω φορτιστή ?

Χρειάζομαι μια βοήθεια ηλεκτρονικής φύσεως.

...αυτό το φορτιστή χρησιμοποιώ τελευταία....όσο για βοήθεια 'ηλεκτρονικής φύσεως'...πες τι έχεις κατά νού...όλο κ' κάποιος φίλος θα ξέρει...
η ταν, η, τα πετάν...
asterixx25

nasa έγραψε: ...αυτό το φορτιστή χρησιμοποιώ τελευταία....όσο για βοήθεια 'ηλεκτρονικής φύσεως'...πες τι έχεις κατά νού...όλο κ' κάποιος φίλος θα ξέρει...

Ψάχνω εναν κωδικό εξαρτήματος πάνω στην πλακέτα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φορτιστές - Μπαταρίες - Φόρτιση & Αποφόρτιση”