sofoklis έγραψε: ↑Αλοιμονό μας εάν δεχτούμε να περάσει το μήνυμα ότι μόνο με γερές κλωτσιές εκφοβισμό - απειλές -εξαναγκασμούς ,βρισιές και λασπολογίες τύπου κερατάδες -λαμόγια - βλάκες , κλέφτες και ένα σορό άλλα κοσμητικά επίθετα προς υπαλλήλους αλλά και συναθλητές μας όπως τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε συχνά στα μηνύματα διαφόρων κυρίων , μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας.
Κύριοι στο χώρο του αεραθλητισμού
τα προβλήματα λύνονται διά παντός όταν ξέρουμε να συζητάμε και με επιχειρήματα να πείθουμε και τους "άσχετους" για το δίκαιο των αιτήματών μας.
Είναι ο δύσκολος μα ο σωστός δρόμος..
(όξω απ' δώ πηγαίντε να πολεμήσετε και να βγάλετε τα μάτια σας )
Καλά αυτοί οι διαχειριστές πάλι "κοιμούνται"?
Φίλε sofoklis έχω την εντύπωση ότι μόνο λόγια είστε η "άλλη" πλευρά....Συγγνώμη αν κάτι έχω καταλάβει λάθος αλλά όλα όσα παραθέτει ο Σωκράτης αποδεικνύουν τα αντίθετα από όλα όσα ισχυρίζεται ότι έχει πετύχει η Αερολέσχη εκεί...Λυπάμαι που θα στο πω αλλά μερικά τηλεφωνήματα που είχα πριν λίγες μέρες για το θέμα ,από κάποιους παλιούς συναδέλφους χειριστές από την Αθήνα (...γιατί πολλοί μπαίνουν και διαβάζουν και ας μην παίρνουν θέση εγγράφως...) , μου έδειξαν ότι πραγματικά το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων είναι ίσως από τα πιο "επικυρηγμένα" non-friendly στην Ελλάδα!! Ψάξε λίγο και θα δεις...θα έχεις τις επαφές σου και εσύ όπως όλοι μας εξάλλου...