Απορία για συντονιστές
-
hobbitakos
Απορία για συντονιστές
Τελικα δεν εχω καταλαβει πως γινεται moderator καποιος τελος παντων
Απ: ΑΠΟΡΙΑ
Νομίζω γίνεται κάποιος που έχει διάθεση , εμπειρία, ευγένεια γιατί είναι το πρόσωπο του φόρουμ έξω, και πάνω απ όλα χρόνο για να μπορέσει να ανταποκριθεί.Αλλιώς δεν έχει νόημα. Απλά για να έχει τον τίτλο;
Το ξέρω πως πέρα από τον αρχικό ενθουσιασμό είναι λίγοι εκείνοι που κυρίως λόγω χρόνου δεν ανταποκρίνονται σωστά στον τομέα που έχουν διαλέξει να προσφέρουν.Αποφάσισα μέχρι στιγμής να μείνω απλός στρατιώτης, γιατί ο χρόνος μου θα είναι περιορισμένος και επειδή όταν κάνω θέλω να το κάνω σωστά , ίσως είμουν ελλειπής.Είναι ευθύνη και όχι απλά αξίωμα.
Αυτή είναι η γνώμη μου.Γιατί ερωτάς Αντώνη;
Το ξέρω πως πέρα από τον αρχικό ενθουσιασμό είναι λίγοι εκείνοι που κυρίως λόγω χρόνου δεν ανταποκρίνονται σωστά στον τομέα που έχουν διαλέξει να προσφέρουν.Αποφάσισα μέχρι στιγμής να μείνω απλός στρατιώτης, γιατί ο χρόνος μου θα είναι περιορισμένος και επειδή όταν κάνω θέλω να το κάνω σωστά , ίσως είμουν ελλειπής.Είναι ευθύνη και όχι απλά αξίωμα.
Αυτή είναι η γνώμη μου.Γιατί ερωτάς Αντώνη;
Η ερώτηση Αντώνη έχει από μόνη της απάντηση. Αρκεί να αναρωτηθεί κανείς ποιον και με ποια κριτήρια θα επέλεγε τους moderator αν ο ίδιος έφτιαχνε κάποιο site. Εγώ πάντως θα έβαζα τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι απόλυτα και ας μην ξέρουν πολλά από το χόμπι. Και ανάμεσα σ'αυτούς είναι πρώτον η γυναίκα μου φυσικά (ή το κορίτσι μου αν το επιθυμούσε), οι πιο καλοί μου φίλοι (που για τον καθένα δεν είναι πάνω από 2 με 3) και ίσως κάποια μέλη που ανά τον χρόνο έδειξαν και δείχνουν καλή συμπεριφορά σε διάφορα φόρουμ και ήρεμο και ισορροπημένο χαρακτήρα. Πάντως τελευταίο κριτήριο θα είχα την εμπειρία τους και όχι από τα πρώτα δεδομένου οτι από έναν moderator θα ήθελα περισσότερο την ικανότητά του να ηρεμεί τα πνεύματα παρά την εμπειρία του στο χόμπυ, κάτι που θα το άφηνα στους χρήστες του φόρουμ φυσικά.
-
Γιάννης Ζαφείρης
Rc_Hacker Καλησπέρα.
Η άποψη σου είναι σεβαστή. Δείχνεις ενοχλημένος ή πικραμένος όμως με κάτι που οι υπόλοιποι δε γνωρίζουμε και αυτό μας στενοχωρεί.
Θυμίζω την προηγούμενη επίσκεψη σου πριν απο δυό μέρες που βάδιζε τα βήματα που βαδίζει το "ύφος" και της σημερινής:
Θα προσπαθήσω με χαρά να βοηθήσω, αν περνάει από τα χέρια μου.
Να είσαι καλά.
Η άποψη σου είναι σεβαστή. Δείχνεις ενοχλημένος ή πικραμένος όμως με κάτι που οι υπόλοιποι δε γνωρίζουμε και αυτό μας στενοχωρεί.
Θυμίζω την προηγούμενη επίσκεψη σου πριν απο δυό μέρες που βάδιζε τα βήματα που βαδίζει το "ύφος" και της σημερινής:
Θα σε παρακαλέσω να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω pm για ο,τι σε απασχολεί ή ενοχλεί.έγραψε: δεν το συντηρούμε , δεν το συντηρουμε }{{ δεν το συζητάμε δεν το συζητάμε ....( ποιο ρε παιδιά? ) ,( αλλα παρόλα αυτα αφήνουμε ενα κουβά υπονοούμενα , για ανήθικους , ανάρμοστους , κακόβουλους αυτοπροσδιοριζόμενους ή μη ,μοντελιστές(?) ιπτάμενους (?) και ποιος ξέρει τι άλλο , εχθρούς .Εχθρούς ποιου? δικοί μου δεν νομίζω
Θα προσπαθήσω με χαρά να βοηθήσω, αν περνάει από τα χέρια μου.
Να είσαι καλά.
-
hobbitakos
Οκ λοιπον σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας περισσοτερο ηταν ερωτηση αποριας μιας και ασχολουμαι πολυ καιρο με τα φορουμ και ποτε δεν ειχα μαθει τι ακριβως κανει ο διαχειριστης
-
NikFrance
Να μου επιτρέψετε να καταθέσω την άποψη μου.
Το forum όπως η ίδια λέξη (χώρος..."συκεντρώσεις ατόμων ") στα λατινικά νομίζω,
είναι να μαζεύονται οι ενδιαφερόμενοι να τα λένε,να ανταλλάζουν απόψεις, η βοηθάς η
βοηθιέσαι και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βγει από μια "συζήτηση" με ανταλλαγή κείμενον φωτό video κτλ!
φυσικά τα τελευταία χρονια έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις και σίγουρα είναι όμορφη απασχόληση έως και δημιουργική!
Θα συμφωνήσω με τον κοσμά, mod βάζεις οποιον κανεις κέφι, ανεξαρτήτως εμπειρίας κτλ, το ότι όμως ...
ο mod πρέπει να "δείχνει χαρακτήρα" να κρατάει "χαμηλούς τόνους" κτλ δεν βλέπω τον λόγο γιατί...
οι mods είναι όπως όλα τα μέλλη έχουν δικαίωμα να πουν την άποψη τους, έχουν δικαίωμα να τσακωθούν,
να υποστηρίξουν τα πιστεύω τους όσο και αν δεν αρέσει πιθανόν σε μερικούς...
Aυτό που γίνετε στην ελλάδα με τους mods είναι καταπληκτικό! Μονο στην ελλάδα συμβαίνει!
Εδώ(ελλάδα) οι mods αναλαμβάνουν αποστολές, έχουν ευθύνες, πρέπει να γραφουν σαν τρελοί,
πρέπει να παρακινούν κόσμο, πρέπει να έχουν "ενωτικό χαρακτήρα" και είναι καταδικασμένοι να
ακολουθούν τις "γραμμές" που του έχουν επιβάλει καλός η κακός!!
Ο χαρακτήρας των mods αν δείτε ξένα forums δεν έχει καμια σχέσει με τον ελληνικό!
Eίναι απλά mod για κάποιο πρόβλημα, να σβήσουν χυδαιότητες να μεταφέρουν post, μετατροπή topic...
και γενικά όλες τις δουλειές για σωστή ταξινόμηση των συζητήσεων θέματα θεματικά κτλ κτλ...---
τίποτα άλλο...τα αλλα είναι Ελληνικές εφευρέσεις!!!!
Προς θεού δεν τα έχω με κανέναν και πολύ περισσότερο με το petame.gr
Απλά καταθέτω τις απόψεις μου...
Φιλάκια!!!
Το forum όπως η ίδια λέξη (χώρος..."συκεντρώσεις ατόμων ") στα λατινικά νομίζω,
είναι να μαζεύονται οι ενδιαφερόμενοι να τα λένε,να ανταλλάζουν απόψεις, η βοηθάς η
βοηθιέσαι και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βγει από μια "συζήτηση" με ανταλλαγή κείμενον φωτό video κτλ!
φυσικά τα τελευταία χρονια έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις και σίγουρα είναι όμορφη απασχόληση έως και δημιουργική!
Θα συμφωνήσω με τον κοσμά, mod βάζεις οποιον κανεις κέφι, ανεξαρτήτως εμπειρίας κτλ, το ότι όμως ...
ο mod πρέπει να "δείχνει χαρακτήρα" να κρατάει "χαμηλούς τόνους" κτλ δεν βλέπω τον λόγο γιατί...
οι mods είναι όπως όλα τα μέλλη έχουν δικαίωμα να πουν την άποψη τους, έχουν δικαίωμα να τσακωθούν,
να υποστηρίξουν τα πιστεύω τους όσο και αν δεν αρέσει πιθανόν σε μερικούς...
Aυτό που γίνετε στην ελλάδα με τους mods είναι καταπληκτικό! Μονο στην ελλάδα συμβαίνει!
Εδώ(ελλάδα) οι mods αναλαμβάνουν αποστολές, έχουν ευθύνες, πρέπει να γραφουν σαν τρελοί,
πρέπει να παρακινούν κόσμο, πρέπει να έχουν "ενωτικό χαρακτήρα" και είναι καταδικασμένοι να
ακολουθούν τις "γραμμές" που του έχουν επιβάλει καλός η κακός!!
Ο χαρακτήρας των mods αν δείτε ξένα forums δεν έχει καμια σχέσει με τον ελληνικό!
Eίναι απλά mod για κάποιο πρόβλημα, να σβήσουν χυδαιότητες να μεταφέρουν post, μετατροπή topic...
και γενικά όλες τις δουλειές για σωστή ταξινόμηση των συζητήσεων θέματα θεματικά κτλ κτλ...---
τίποτα άλλο...τα αλλα είναι Ελληνικές εφευρέσεις!!!!
Προς θεού δεν τα έχω με κανέναν και πολύ περισσότερο με το petame.gr
Απλά καταθέτω τις απόψεις μου...
Φιλάκια!!!
nick δηλαδη τα φορουμ στην υπολοιπη ευρωπη θα μπορουσαμε να τα λεμε και αρενα
τα φορουμ συνηθως εχουν ενα αντικειμενο και η κουβεντα γυριζει γυρο απο αυτο.
Αν ενα φορουμ εχει 500 μελη και τα 5 θελουν να τσακωνονται,οι υπολοιποι 495 δεν εχουμε ορεξη να τους ανεχομαστε.
Aπο οτι βλεπεις δεν λειπουν τετοιες στιγμες οποτε καλο ειναι να μην τις ενθαρυνουμε.
τα φορουμ συνηθως εχουν ενα αντικειμενο και η κουβεντα γυριζει γυρο απο αυτο.
Αν ενα φορουμ εχει 500 μελη και τα 5 θελουν να τσακωνονται,οι υπολοιποι 495 δεν εχουμε ορεξη να τους ανεχομαστε.
Aπο οτι βλεπεις δεν λειπουν τετοιες στιγμες οποτε καλο ειναι να μην τις ενθαρυνουμε.
-
NikFrance
Κοίτα να δεις φιλε μου nitro...
Τα forums δεν είναι σχολεια ούτε στρατόπεδα καλής συμπεριφοράς ούτε οτιδήποτε φαντάζεσαι...
απλά είναι κάποια "στέκια" που μπορούμε να τα λέμε..!
Μέσα είναι όλοι, οι νευρικοί, οι μορφωμένοι, οι αμόρφωτοι, αυτοί που ξύπνησαν στραβά...κτλ κτλ..!
Ο καθένας δηλώνει με τα γραπτά του τι είναι και ποιος είναι...καλός η κακός αυτό είναι...
καθρέφτης τις κοινωνίας μας ο μανάβης μέσα ο μπακάλης ο περιπτεράς κτλ κτλ!!
Αν μερικοί στους πολλούς κάνουν ότι κάνουν είναι μέσα στο παιχνίδι δεν καταλαβαίνω γιατί χαλιέσαι...
δεν καταλαβαίνω επίσης ποιος ενθαρρύνει τι... που λες...
περιμένω απάντηση σου φιλε μου nitro να σου απαντήσω!!
Τα forums δεν είναι σχολεια ούτε στρατόπεδα καλής συμπεριφοράς ούτε οτιδήποτε φαντάζεσαι...
απλά είναι κάποια "στέκια" που μπορούμε να τα λέμε..!
Μέσα είναι όλοι, οι νευρικοί, οι μορφωμένοι, οι αμόρφωτοι, αυτοί που ξύπνησαν στραβά...κτλ κτλ..!
Ο καθένας δηλώνει με τα γραπτά του τι είναι και ποιος είναι...καλός η κακός αυτό είναι...
καθρέφτης τις κοινωνίας μας ο μανάβης μέσα ο μπακάλης ο περιπτεράς κτλ κτλ!!
Αν μερικοί στους πολλούς κάνουν ότι κάνουν είναι μέσα στο παιχνίδι δεν καταλαβαίνω γιατί χαλιέσαι...
δεν καταλαβαίνω επίσης ποιος ενθαρρύνει τι... που λες...
περιμένω απάντηση σου φιλε μου nitro να σου απαντήσω!!
-
Κατερίνα Κεχαγιά
Θα πρέπει να σταματήσουμε το θέμα εδω.
Ξεκίνησε σαν "ελεύθερη συζήτηση", παρότι δεν αφορά το μοντελισμό, αλλά θεωρούμε πως ότι είχε να πει, το είπε.
Οτιδήποτε από εδώ και πέρα ίσως κουράσει και αποπροσανατολίσει τα υπόλοιπα μέλη και τους επισκέπτες μας, που περιμένουν να διαβάσουν θέματα που άπτονται κυρίως του μοντελισμού. Είστε και οι δύο γνωστοί και αξιόλογοι μοντελιστές.
Περιμένουμε λοιπόν να μας μεταφέρετε εμπειρίες και γνώσεις.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Ξεκίνησε σαν "ελεύθερη συζήτηση", παρότι δεν αφορά το μοντελισμό, αλλά θεωρούμε πως ότι είχε να πει, το είπε.
Οτιδήποτε από εδώ και πέρα ίσως κουράσει και αποπροσανατολίσει τα υπόλοιπα μέλη και τους επισκέπτες μας, που περιμένουν να διαβάσουν θέματα που άπτονται κυρίως του μοντελισμού. Είστε και οι δύο γνωστοί και αξιόλογοι μοντελιστές.
Περιμένουμε λοιπόν να μας μεταφέρετε εμπειρίες και γνώσεις.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση