απωλεια quad 260 ζωγραφου

Απάντηση
Gpav

απωλεια quad 260 ζωγραφου

Δημοσίευση από Gpav »

καλησπέρα συνφορουμιτες,

εχασα σήμερα το μεσημέρι ένα μαυρο τετρακόπτερο 260 με cc3d και 1400αρια μοτερ στην περιοχή αναμεσα εμπ/νεκροταφεία στου ζωγραφου. Ευτυχώς μικρής αξιας μιας και ήταν η πρώτη δοκιμή μου στο άθλημα. Δεν υπακουγε στις εντολές και σε συνδυασμό με τη απειρία μου και το γεγονός ότι ήθελα να το ρίξω σε περιοχή που δεν υπηρχε περιπτωση να υπαρχει με τίποτα άνθρωπος ή περιουσία που μπορεί να φθαρεί, το εχασα! σε περίπτωση που καποιος περπάταει προς εκεινα τα σημεία ας το εχει στο νου του και ας μου στείλει ενα μυνημα.
Μπορει να προσφερθεί καποια αμοιβή.
John Bardopoulos

Απάντηση: απωλεια quad 260 ζωγραφου

Δημοσίευση από John Bardopoulos »

δεν θελω να σουκανω τον φωστηρα, αλλα γιατι δεν εκανες "εξωμιωση" για να μπορεις να το ελεγχεις. ο Φοινηκας εχει και τετρακοπτερα, ολα τα εχει με την safe τεχνολογια και μονο το Phantom το εχει κανονικο. Μπορουσες να κανεις εκει εξομιωση να βαλεις και αρκετα Bofors.....Τα λεω ολα αυτα γιατι ειναι κριμα να χαθει......που δυστυχως οπως ειπες χαθηκε .... εγω εκει κανω προπονηση με μια 4καναλη FM Futaba .... και παω μια χαρα.....
Gpav

Δημοσίευση από Gpav »

δεν ειναι θέμα φωστηρα ή οχι :)

ειχα πεταξε με syma X5SW rtf και το ψιλοείχα... δυστυχως ομως μετα απο μερικά μετρα έκανε τα δικα του (δεν ανταποκρινόταν κυριολεκτικά)... Μακαρι να ήταν θέμα καιρού...δε θα το σήκωνα καν!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Κοιτα στα ΠΜ σου ........
John Bardopoulos

Δημοσίευση από John Bardopoulos »

Καλημερα, καλες γιορτες, σου εστειλα ΠΜ, Ευχαριστω ....
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Είδα την παρακάτω ανακοίνωση στο facebook.

https://www.facebook.com/199968980039270/photos/a.453956541307178.91375.199968980039270/941229712579856/?type=3&comment_id=941270792575748&reply_comment_id=941272892575538&notif_t=photo_reply

Βρέθηκε στην περιοχή του Ζωγράφου
Όποιος το έχασε να επικοινωνήσει μαζί μας. Παρακαλώ κοινοποιήστε για να βρεθεί ο κάτοχος — στην τοποθεσία HELILAND.COM.
Gpav

Δημοσίευση από Gpav »

Καλημέρα,

ευχαριστώ πολυ, μου το ειπαν ήδη και σε άλλο forum και επικοινωνησα με τα παιδιά θα κλεισουμε ραντεβου να το παρω!

Εντυπωση μου κάνει το ότι είναι αθικτο --> οντως το προσγείωσα ακομα και χωρις καμια οπτικη επαφη!
Gpav

Δημοσίευση από Gpav »

παιδια για την ιστορία να πούμε οτι το quad ειχε βρεθεί 2-3 μέρες μετά απο εναν κύριο εκτός hobby ο οποίος θα το κράταγε αλλα ακουσε το κοστος που χρειαζόταν για tx/rx οπότε δεν ασχολήθηκε και ειπε στα παιδια στο heli_land να βάλουν την φωτογραφία.
Επισης, πραγματι ειχε προσγειωθεί ηπια (ειχε σπάσει μονο μια έλικα αλλα αυτές σπάνε για πλακα λόγω κατασκευης) και το buzzer του χτύπαγε 2-3 μέρες μετά. Σε μια πρώτη εικόνα/δοκιμή δε φάνηκε να υπάρχει κάποιο θέμα που να δικαιολογεί το flyaway, ξαναπηγα στο σημείο και είδα καποιες τεράστιες κατευθυντικές κεραίες οποτε πιθανως να επαιξε καποια παρεμβολή...

Επι τη ευκαιρία ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του καταστηματος για την βοήθεια τους και τον επαγγελματισμό τους. Ειχα ψωνίσει μια φορά αλλα δεν τυχαινε να πηγαινω συνέχεια λόγω αποστασης! Πλέον θα τους εχω σαν πρώτη επιλογή!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”