Οι γυναίκες μας, το amore, η οικογένειά μας και γενικά η συμβολή τους στο χόμπυ

sfyris

Οι γυναίκες μας, το amore, η οικογένειά μας και γενικά η συμβολή τους στο χόμπυ

Δημοσίευση από sfyris »

Καλά ασχολούμαστε όλοι μας, ο καθένας με την τρέλα μας, έχουμε όμως από πίσω και κάποιες ψυχούλες που ναι μεν μπορεί να τους αρέσουν όσα κάνουμε, αλλά φτάνουν να μας ανέχονται με καλοσύνη όταν φτάνουμε στην υπερβολή και να μας συμπαραστέκονται στις αποτυχίες μας (αγώνες, πτώσεις κλπ). Αυτές οι ψυχούλες είναι είτε οι μάνες μας, είτε οι γυναίκες μας, είτε τα παιδιά μας, είτε απλά οι γκομενίτσες μας. Μας ακολουθούν σε κάθε μας βήμα, χαίρονται με τη χαρά μας, λυπούνται στη λύπη μας, περηφανεύονται όταν κάπου διακριθούμε, περιμένουν με υπομονή στο φαγητό ή στην έξοδο όταν αργούν να στεγνώσουν οι κόλλες, δεν λυπούνται το φόρεμα που δεν αγόρασαν επειδή έγινε κινητήρας για το ελικόπτερο Ro:o/. Για όλες αυτές τις ψυχές άνοιξα αυτό το θέμα, το αξίζουν γιατί για πολλούς από εμάς δε θα κάναμε τόσα πολλά αν δεν ήταν αυτές που είναι :-*

Και ξεκινώ από τη δικιά μου, που πραγματικά με τρελαίνει όταν ασχολείται και αυτή μαζί μου όπως στη φωτό :-* :-* :-* Πατρούλα το όνομά της και διάλεξε κάποτε να μακολουθήσει στη ζωή στη χαρά και τη λύπη τρομάρα μου :P

Συνημμένα
Patroula aeroplano.jpg
Patroula aeroplano.jpg (104.65 KiB) Προβλήθηκε 504 φορές
platoc8

Απ: Οι γυναίκες μας, οι οικογένειά μας και γενικά η συμβολή του amore στο χόμπυ

Δημοσίευση από platoc8 »

Μπράβο σου ..
Μπράβο της ...
Μπράβο ΣΑΣ !!!! <++> <++> <++>
Pit995

Απ: Οι γυναίκες μας, οι οικογένειά μας και γενικά η συμβολή του amore στο χόμπυ

Δημοσίευση από Pit995 »

Σωστός ο sfyris! :>)
Defender

Απ: Οι γυναίκες μας, το amore, η οικογένειά μας και γενικά η συμβολή τους στο χόμπυ

Δημοσίευση από Defender »

Ωραιο θεμα αμιγκο μου...!!! Ευτυχως κι εγω προς το παρον δεν εχω φτου φτου φτου παραπονο...!!! Δεν εχουμε φτασει ακομα βεβαια στο επιπεδο τοσο αψογης συνεργασιας ("κοπιδι?"... "κοπιδι", "εποξικη?"... "εποξικη", "ραψ' τον"... "ΟΚ") αλλα ας μην ειμαι κι αχαριστος...
NIKOS

Απ: Οι γυναίκες μας, το amore, η οικογένειά μας και γενικά η συμβολή τους στο χόμπυ

Δημοσίευση από NIKOS »

Εγω ωρες ωρες απορω οταν καθομουνα με τις ωρες δενοντας το sceadu ή κανοντας εξασκηση στο G4 ή χανομαι με τις ωρες στο μοντελοδρομιο χωρις κουβεντα και η καιμενη η Βικυ μονο παραπωνο να λεει.....ελα λιγο να κατσουμε...μην με αφηνεις μονη μου.Οντως δηλαδη ποτε θα με πει .....''και συ και τα μοντελα σου...και αντε γεια''... >:(
Γιάννης Ζαφείρης

Απ: Οι γυναίκες μας, το amore, η οικογένειά μας και γενικά η συμβολή τους στο χό

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Κοσμά το σημαντικό είναι η συνοχή ...και αν θέλεις η ανοχή.

Ιδανική ακούγεται (αλλά και φαίνεται στην περίπτωσή σου) η συμμετοχή, όμως ακόμη και αν κερδίσουμε τα δύο πρώτα, ας πάει "το παλιάμπελο" το τρίτο.

Συγχαρητήρια στη "συναργάτιδά" σου πάνω από όλα και μετά σύζυγο Πατρούλα
(Αν δεν κάνω λάθος το όνομα).

Η "νησιώτικη καρδιά" έχει άλλους χτύπους. Τα έχουμε πει και κατ'ιδίαν αυτά.

Καλή συνέχεια!

Έγινε διόρθωση ονομάτων
mickynoise

Απ: Οι γυναίκες μας, το amore, η οικογένειά μας και γενικά η συμβολή τους στο χό

Δημοσίευση από mickynoise »

Θαυμαζω τις γυναικες που "αντεχουν" εμας τους μοντελιστες!! :)

Καλως η κακως οπως λεει και ενας σοφος κυριος "οι γυναικες το μοντελο το βλεπουν ανταγωνιστικα!" /!/!*

katsoufras

Δημοσίευση από katsoufras »

παιδια δεν υπαρχει προβλημα και με εμενα ειμαι ισως απο τους λιγους τυχερους που αρεσει στην γυναικα μου το χομπυ αυτο και δεν εχω προβλημα αλλα παντα σε λογικα πλαισια ετσι :,) καλα ειναι να μπορεις να συνεργαστεις με τον ανθρωπο σου οπως εκανα το μεσιμερη εκατσε και μονταρε το μοτερ και ολα τα υπολοιπα επανω στο μοντελο σπανιο ισως αλλα καλο! τωρα κανει και μαθηματα στο aerofly να μαθει να πεταει καλα και μετα ποιος μας πιανει @P@ @P@ @P@ @P@ ^-^
DeltaMan

Δημοσίευση από DeltaMan »

Κοσμά , φέρε σε παρακαλώ την Πατρούλα μιά στιγμή μπροστά στο PC για να διαβάσει αυτό ... :

"Πατρούλα , έχεις έναν απ'τους πιό Χάι άνδρες του μοντελισμού στον τόπο ... :) "

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου την Στέλλα , που τώρα ασχολείται με τη μικρή μας περισσότερο , αλλά όταν είμαστε άνετοι , σιδερώνει ταινίες πάνω στις πτέρυγες !! Βλέπετε είχε και τυχερό να της πετύχει τύπος που θέλησε να κάνει το hobby επάγγελμα ... :)

Θα κάνω όμως και τον δικηγόρο του διαβόλου !
Δυστυχώς κάποιοι φίλοι έχουν δώσει πολλά δικαιώματα και έχουν πάψει πιά να απολαμβάνουν με Ανάλαφρο χαμόγελο τον Μοντελισμό σε πολλές απο τις πτυχές του ...

DM
sfyris

Δημοσίευση από sfyris »

έγραψε:
Κοσμά , φέρε σε παρακαλώ την Πατρούλα μιά στιγμή μπροστά στο PC για να διαβάσει αυτό ... :

"Πατρούλα , έχεις έναν απ'τους πιό Χάι άνδρες του μοντελισμού στον τόπο ... :) "

:)>)>) Θα τη φέρω, τώρα έφυγε πριν προλάβω να το διαβάσω :)>)>)

Ευχαριστώ και ανταποδίδω (όπως λέγαμε παλιά στους πειρατικούς !@/-=}{{)

Για βάλτε και καμιά φωτό εν ώρα εργασίας :./>,<, έτσι να τις βλέπουμε να ασχολούνται :-)
Defender

Δημοσίευση από Defender »

Μια αλλη επισης ιδεα, ωστε να εξευμενισεις καποιες φορες τα πραγματα αλλα και να της κεντρισεις ισως λιγο περισσοτερο το ενδιαφερον ωστε να δει το hobby με λιγο περισσοτερη "συμπαθεια" ειναι το να κατασκευασεις το προσωπικο σου logo με το ονομα της και να το κολλησεις στο cowl... Χρειαζεται εμπνευση αρχικα και μετα ενας εκτυπωτης και διαφανες αυτοκολλητες σελιδες Α4...

Eτσι λοιπον κι εγω κατεληξα στις ακολουθες παραλλαγες με το ιδιο παντα φοντο το οποιο και κερδισε κολακευτικα σχολια...

Μην ξεκινησετε το δουλεμα... οχι αμεσως τουλαχιστον εχεχεχε
Συνημμένα
DSC00391.JPG
DSC00391.JPG (34.27 KiB) Προβλήθηκε 504 φορές
DSC00390.JPG
DSC00390.JPG (35.94 KiB) Προβλήθηκε 504 φορές
DSC00388.JPG
DSC00388.JPG (39.66 KiB) Προβλήθηκε 504 φορές
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Αχ τι αλλο θα σκεφτεις !@/-=}{{ :D
Nick1150

Δημοσίευση από Nick1150 »

μου επιτρέπετε ;

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

χμμμμμμ εεεεε συγνώμη δεν ξέρω τι με έπιασε !!!!

!@/-=}{{
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

έγραψε:
παιδια δεν υπαρχει προβλημα και με εμενα ειμαι ισως απο τους λιγους τυχερους που αρεσει στην γυναικα μου το χομπυ αυτο και δεν εχω προβλημα αλλα παντα σε λογικα πλαισια ετσι :,) καλα ειναι να μπορεις να συνεργαστεις με τον ανθρωπο σου οπως εκανα το μεσιμερη εκατσε και μονταρε το μοτερ και ολα τα υπολοιπα επανω στο μοντελο σπανιο ισως αλλα καλο! τωρα κανει και μαθηματα στο aerofly να μαθει να πεταει καλα και μετα ποιος μας πιανει @P@ @P@ @P@ @P@ ^-^

Μπράβο Γιάννη,

Αυτό σημαίνει πολλά για τον άνθρωπό σου...Σε αγαπάει και το δείχνει εμπράκτως με το να σε βοηθάει!!! V:))

Τρύφωνας
ankon

Δημοσίευση από ankon »

........και γω απο την αλλη δεν μπορω να κατσω ουτε στιγμη...''αντε τι εκανες σημερα ,ολα καλα,για να δω ,για να κανω κανενα τεχνικο ελεγχο'' Πολυ πιεση πεφτει ...αντε και να βαλουμε καμμια φωτο στο σαιτ ...και πιο μοντελο θα φτιαξουμε επειτα .....θα πεινασουμε με ολες τις μηχανες που παιρνεις...αλλα χαλαλι. Ε μετα απο αυτα ποιος μπορει να μην κατσει στον παγκο να δουλεψει ....εεεε ρωταω ?????
Αγγελος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”