Zero

Απάντηση
DUKE

Zero

Δημοσίευση από DUKE »

Εβλεπα πριν απο λιγο ενα video στο youtube με ενα zero και θυμηθηκα το δικο μου που πεταξε μια και καλη στον ουρανο απο ελατωματικη προεκταση servo. Σας επισυναπτω ενα video ετσι για αναμνηση
http://www.youtube.com/watch?v=s7u1uT_6qwM
DUKE

Απ: Zero

Δημοσίευση από DUKE »

Ηταν ενα απο τα καλυτερα μοντελα μου και πεταγε σαν εκπαιδευτικο. Δεν σας κρυβω οτι ηταν το μοναδικο μοντελο μου που "πηγε" αδοξα και αυτο με στεναχωρησε ακομα περισσοτερο. Δεν πειραζει ομως εμαθα οτι η kyosho το ξαναβγαζει στην παραγωγη και μολις ερθει θα το ξαναπαρω και θα το κανω ακομη πιο καλο ετσι για το γαμωτο.
Για περισσοτερες πληροφοριες http://www.kyosho.com/eng/products/rc/detail.html?product_id=100320
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Ετσι έτσι!!! V:)) Την αναποδιά πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με πείσμα κι όχι με απογοήτευση. Εχω χάσει κι εγώ μοντέλο άδοξα και μάλιστα στη δεύτερη παρθενική. Δεν έκλεισε εβδομάδα όμως και είχα έτοιμον τον αντικαταστάτη του. Ετσι για να τυφλωθούν τα κακά μάτια. Keep walking.

Φιλικά Κώστας.
Defender

Δημοσίευση από Defender »

Ομορφο α/π αμιγκο κι ομορφη πτηση!
Μιχαλης Λεουτσακος

Απάντηση: Απ: Zero

Δημοσίευση από Μιχαλης Λεουτσακος »

DUKE Ηταν ενα απο τα λιγα πολεμικα semi scale μοντελα που ειχω δει και πεταγε σαν εκπαιδευτικο και για zero ισως για πολλους να ακουγεται απιστευτο.
Το πεταξα και εγω για λιγο πριν την ατυχη στιγμη.
"Δυστυχως ομως κατεληξε αδοξα".
@P@""life goes on"" @P@
Ελπιζω να το ξαναπαρεις συντομα και να το φτιαξεις το ιδιο καλα σαν το πρωτο.
Δεν ξερω εαν στο ειχα πει ειχα και εγω το ιδιο zero και το ειχα πεταξει μερικες φορες και πεταγε και αυτο καλα.
Αλλα μια μερα στο εργαστηριο ειχα το γιο μου αγκαλια και γλυστρησα και για να μην χτυπησει το παιδι δυστυχως πατησα το αεροπλανο και για την ακριβεια ""το λιωσα"">:(:-? ετσι πηγε και το δικο μου αδοξα.
Wizard

Απάντηση: Απ: Zero

Δημοσίευση από Wizard »

MICHALIS LEOUTSAKOS έγραψε: DUKE Ηταν ενα απο τα λιγα πολεμικα semi scale μοντελα που ειχω δει και πεταγε σαν εκπαιδευτικο και για zero ισως για πολλους να ακουγεται απιστευτο.
Το πεταξα και εγω για λιγο πριν την ατυχη στιγμη.
"Δυστυχως ομως κατεληξε αδοξα".
@P@""life goes on"" @P@
Ελπιζω να το ξαναπαρεις συντομα και να το φτιαξεις το ιδιο καλα σαν το πρωτο.
Δεν ξερω εαν στο ειχα πει ειχα και εγω το ιδιο zero και το ειχα πεταξει μερικες φορες και πεταγε και αυτο καλα.
Αλλα μια μερα στο εργαστηριο ειχα το γιο μου αγκαλια και γλυστρησα και για να μην χτυπησει το παιδι δυστυχως πατησα το αεροπλανο και για την ακριβεια ""το λιωσα"">:(:-? ετσι πηγε και το δικο μου αδοξα.

Το δικο σου ζει και βασιλευει... :) Μια χαρα ειναι και πεταει....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Scale Αεροπλάνα”