Module gia JR stous 53.100
Module gia JR stous 53.100
Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω module με κρύσταλλο η synthesizer στους 53.100 MHz. Eχω ψάξει αρκετά στο web αλλά δεν βρίσκω κάτι. Να επισημάνω ότι μου φαίνεται το κανάλι είναι Α1 :-?:-?
-
Απάντηση: Module gia JR stous 53.100
Αδερφε εχω ακουστα για συχνοτητες 27,29,35,36,40,41,72,75 κ.τ.λ.π.αλλα πρωτη φορα ακουω για 53!!σιγουρα θα μου διαφευγει!
Ποια Τ/Κ ειπες οτι εχεις?μοντελλο?
Ποια Τ/Κ ειπες οτι εχεις?μοντελλο?
Wizard αν δεν απατωμαι, η JR δεν εβγαλε module στους 53. Οι τ/κ της ηταν διαθεσιμες στους 53 αλλα οι μικρες σειρες τοτε δεν ειχαν module. Φανταζομαι αναφερεσαι σε 6102 η κατι παραπλησιο καθοτι 53 χρησιμοποιουνταν εν γενει στην Αμερικη και με αδεια ραδιοερασιτεχνη.
Η Futaba βγαζει module στους 53 για την σειρα AU,C,CS κτλ.
Δυο λυσεις (εξαρταται και απο την πληθωρα η οχι δεκτων που εχεις στους 53):
Παιρνεις καινουργια τ/κ κατα προτιμηση 2.4
Αγοραζεις module 72 αν θες σωνει και καλα περιεργη συχνοτητα.
Η Futaba βγαζει module στους 53 για την σειρα AU,C,CS κτλ.
Δυο λυσεις (εξαρταται και απο την πληθωρα η οχι δεκτων που εχεις στους 53):
Παιρνεις καινουργια τ/κ κατα προτιμηση 2.4
Αγοραζεις module 72 αν θες σωνει και καλα περιεργη συχνοτητα.
Μια γρήγορη ματιά στο horrizon θα δείτε ότι έχει κρύσταλλα στους 53,100 μέχρι 53.900. Η τ/κ που έχω είναι η 10x με module στους 53.100. Το συγκεκριμένο το πείρα μεταχειρισμένο μαζί με 7-8 δέκτες όλους pcm 10 ch. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο να πας σε 2.4 καθώς δεν είναι μόνο 1 μοντέλο.
Επίσης επειδή δεν είναι μικρά μοντέλα και έχω μια αρχή ( ότι δουλεύει δεν το πειράζεις) δεν θέλω να αλλάξω.
Το δεύτερο module το θέλω για backup σε περίπτωση που χαλάσει το πρώτο. Πρέπει να βρω άμεσα μια πηγή γιατί με τις 2.4 θα εξαφανιστούν όλα.
Επίσης επειδή δεν είναι μικρά μοντέλα και έχω μια αρχή ( ότι δουλεύει δεν το πειράζεις) δεν θέλω να αλλάξω.
Το δεύτερο module το θέλω για backup σε περίπτωση που χαλάσει το πρώτο. Πρέπει να βρω άμεσα μια πηγή γιατί με τις 2.4 θα εξαφανιστούν όλα.