Gia sas pedia. Opos katalavenete eime kenourgios edo mesa. Meno monima Londino alla logo doulias mou taksidevo stin athina kai xania mia fora ton mina. Poles fore exo extra xoro stis balistes mou na xoreso kai kanena duo mikra nitro H kai anemopterakia. To provlima eine oti den ksero pou uparxoun xoroi oi opoioi den eine makria apo athina (kupseli) kai apo xania (xalepa) prin apo 13 xronia prin afiso ta xania gia na metakomiso londino ksero oti petousame me ton kerpini kai merikous alous filous sto maleme, afto isxiei akoma?? episis uparxoun modeladika sta xania? H kerpini H xrisoula eine akoma piso apo tin agora? kai enas allos eixe aniksi apo oti thimame stin kudonias an den kano lathos konta sto ktel?? elpizo na vro merika filarakia Athina kai xania oste na petakso mazi sas.
Ikaros.
Παρέμβαση:
Το παραπάνω κείμενο τροποποιήθηκε από Greeklish σε Ελληνικά με τη χρήση του ALL GREEK TO ME
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γεια σας παιδιά. Όπως καταλαβαίνετε είμαι καινούργιος εδώ μέσα. Μένω μόνιμα Λονδίνο αλλα λόγο δουλειάς μου ταξιδεύω στην αθηνα και χανιά μια φορα τον μηνα. Πολλές φορές έχω extra χορό στις βαλίτσες μου να χωρέσω και κανένα δυο μικρά nitro Η και "ανεμοπτερακια".
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω που υπάρχουν χώροι οι οποιοι δεν είναι μακριά από αθηνα (κυψέλη) και από χανιά (χαλεπά) πριν από 13 χρονια πριν αφήσω τα χανιά για να μετακομίσω λονδίνο ξέρω ότι πετούσαμε με τον κερπινή και μερικούς άλλους φίλους στο Μάλεμε, αυτό ισχύει ακόμα?? επίσης υπάρχουν "μοδελαδικα" στα χανιά? Η κερπινή Η χρυσούλα είναι ακόμα πίσω από την αγορά? και ένας άλλος είχε ανοίξει από ότι θυμάμαι στην Κυδωνίας αν δεν κάνω λάθος κοντά στο κτελ??
ελπίζω να βρω μερικά φιλαράκια Αθηνα και χανιά ώστε να πετάξω μαζί σας.
Αερομοντελοδρόμια στα Χανιά και Αθήνα
-
Απάντηση: Aeromodelodromia Sta Xania Kai Athina
Londrezos γειά σου, και καλώς ήρθες στο petame.gr. Εδώ σίγουρα θα βρεις μερικές παρέες για να πετάξεις (Αθήνα) στα Χανιά μια βόλτα από τον Μάνο (τι έγινε ρε παιδιά αυτή η ψυχή ?) και εχεις εξασφαλισμένες αρκετές ημέρες παρέας και πτήσεων. @P@
Όταν όμως βρεις λίγο χρόνο, θα θέλαμε να μας πεις δυο λόγια σχετικά με την δραστηριότητα του αερομοντελισμού στην Αγγλία, και εάν έβαζες και μερικές φώτο, θα χαιρόμασταν ακόμα περισσότερο. ;;)
Όταν όμως βρεις λίγο χρόνο, θα θέλαμε να μας πεις δυο λόγια σχετικά με την δραστηριότητα του αερομοντελισμού στην Αγγλία, και εάν έβαζες και μερικές φώτο, θα χαιρόμασταν ακόμα περισσότερο. ;;)
Απάντηση: Aeromodelodromia Sta Xania Kai Athina
Δεν θέλουμε να μάθουμε! Γιατί θα δούμε λέσχες όπως αυτή:
http://www.srcmc.co.uk/flyingsite.htm
και θα μας πιάσει κατάθλιψη!!! :'(
Και ξέρετε πόσο έχουν ανέβει οι τιμές των αντικαταθλιπτικών στην Ελλάδα λόγω αυξημένης ζήτησης ε?
Βαγγέλης
ΥΓ: Λονδρέζε humor κάνουμε εννοείται!! για να αποφύγουμε την κατάθλιψη '!'!'
Καλωσόρισες στο petame και καλή διαμονή. Στην πρώτη σου επίσκεψη στα πάτρια ρίξε σήμα να πετάξουμε όλοι μαζί παρέα και να γνωριστούμε από κοντά
http://www.srcmc.co.uk/flyingsite.htm
και θα μας πιάσει κατάθλιψη!!! :'(
Και ξέρετε πόσο έχουν ανέβει οι τιμές των αντικαταθλιπτικών στην Ελλάδα λόγω αυξημένης ζήτησης ε?
Βαγγέλης
ΥΓ: Λονδρέζε humor κάνουμε εννοείται!! για να αποφύγουμε την κατάθλιψη '!'!'
Καλωσόρισες στο petame και καλή διαμονή. Στην πρώτη σου επίσκεψη στα πάτρια ρίξε σήμα να πετάξουμε όλοι μαζί παρέα και να γνωριστούμε από κοντά