Ιστοσελίδα καταστήματος μοντελισμού JOY στη Λήμνο
Φίλοι μοντελιστές και μοντελίστριες σας ενημερώνω οτι το κατάστημά μου με την επωνυμία JOY στη Λήμνο που, εκτός από υπηρεσίες ιντερνετ, διαθέτει και είδη μοντελισμού, άνοιξε ένα (προς το παρόν μικρό) παραθυράκι στο διαδίκτυο με διεύθυνση http://rcjoycafe.gr
. Είναι λίγο απλοϊκές οι σελίδες του, ελπίζω με τον καιρό να καταφέρω να τις βελτιώσω. Εμφανίζεται μόνο σε explorer καθώς ενημερώθηκα από φίλους ότι σε άλλον browser σε μερικές περιπτώσεις δε φαίνεται.
Προσφορές αργότερα, ας κάτσει το χρήμα πρώτα !@/-=}{{
. Είναι λίγο απλοϊκές οι σελίδες του, ελπίζω με τον καιρό να καταφέρω να τις βελτιώσω. Εμφανίζεται μόνο σε explorer καθώς ενημερώθηκα από φίλους ότι σε άλλον browser σε μερικές περιπτώσεις δε φαίνεται.
Προσφορές αργότερα, ας κάτσει το χρήμα πρώτα !@/-=}{{
-
Κοσμά...
Το http://www.petame.gr
και ο κάθε ένας μας ξεχωριστά, σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή αρχή στη νέα σου προσπάθεια.
Η απόσταση και το μικρό νησί που ζεις και εργάζεσαι ίσως την κάνουν λιγάκι επίπονη, όμως η γνώση σου και η δυναμική σου τρέφουν ελπίδες για μια όμορφη συνέχεια.
Υ.Γ
Το Link της ηλεκτρονικής διευθύνσεως του "JOY Internet Cafe - Μοντελισμός"
προσετέθη και στη λίστα όλων των καταστημάτων που παρουσιάζονται στη σελίδα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
και ο κάθε ένας μας ξεχωριστά, σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή αρχή στη νέα σου προσπάθεια.
Η απόσταση και το μικρό νησί που ζεις και εργάζεσαι ίσως την κάνουν λιγάκι επίπονη, όμως η γνώση σου και η δυναμική σου τρέφουν ελπίδες για μια όμορφη συνέχεια.
Υ.Γ
Το Link της ηλεκτρονικής διευθύνσεως του "JOY Internet Cafe - Μοντελισμός"
προσετέθη και στη λίστα όλων των καταστημάτων που παρουσιάζονται στη σελίδα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
Απάντηση: Ιστοσελίδα καταστήματος μοντελισμού JOY στη Λήμνο
@P@Καλοριζικοοοοοοοοο...!!!@P@
Κοσμα μου, καλες δουλειες καιαιαιαι παντα στα υψη !
Κοσμα μου, καλες δουλειες καιαιαιαι παντα στα υψη !
Που να το ξερα Κοσμα ,οτι εχουμε και φιλους μοντελιστες στο πανεμορφο νησι σας. Κανω διακοπες στον Θανο.
Καλοριζικο και καλες δουλειες .Ισως του χρονου να σας επισκεφτουμε ξανα.
Αγγελος
Καλοριζικο και καλες δουλειες .Ισως του χρονου να σας επισκεφτουμε ξανα.
Αγγελος
:D Βρε ankon εσύ είσαι αυτός που μου λέγαν οτι πετάει κάποιος στο Θάνος αεροπλανάκι και έψαχνα να σε βρω, βρε πού είναι, ποιος είναι, δεν μπορούσα να σε εντοπίσω:D
Καλά βρε συ, δεν ήξερες οτι υπάρχει μαγαζί μοντελισμού στη Λήμνο; 5 χρόνια το έχω.:p
Μόνο εδώ στο πετάμε πόσες φορές το είπα :D
Καλά βρε συ, δεν ήξερες οτι υπάρχει μαγαζί μοντελισμού στη Λήμνο; 5 χρόνια το έχω.:p
Μόνο εδώ στο πετάμε πόσες φορές το είπα :D
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ;;)
Επιτέλους η ιστοσελίδα μου αποκτάει σωστό πρόσωπο @P@
Αν και είμαστε στην αρχή ακόμη προστέθηκαν αρκετά στοιχεία και κάθε μέρα όλο και κάτι νέο προσθέτω. Μαζί με τα προϊόντα προστέθηκαν και προστίθενται καταστήματα που μπορείτε να εξυπηρετηθείτε αν έρθετε στο νησί. Συνεχίζεται....!@/-=}{{
Ευχαριστώ και πάλι τους φίλους που με επισκέπτονται (2f)
Αν και είμαστε στην αρχή ακόμη προστέθηκαν αρκετά στοιχεία και κάθε μέρα όλο και κάτι νέο προσθέτω. Μαζί με τα προϊόντα προστέθηκαν και προστίθενται καταστήματα που μπορείτε να εξυπηρετηθείτε αν έρθετε στο νησί. Συνεχίζεται....!@/-=}{{
Ευχαριστώ και πάλι τους φίλους που με επισκέπτονται (2f)
Xαράς το κουράγιο σου!
Εύχομαι τα καλύτερα!
Δε μου λες...Να σου κάνω κάτι σε γραφικό ; ; ; Κάποιο background ,μονταζάκι...
Εύχομαι τα καλύτερα!
Δε μου λες...Να σου κάνω κάτι σε γραφικό ; ; ; Κάποιο background ,μονταζάκι...
Μπράβο Κοσμά .
Το παλεύεις συνέχεια και αυτό είναι Καλό . Το Καλύτερο ... ;)
Το παλεύεις συνέχεια και αυτό είναι Καλό . Το Καλύτερο ... ;)
-
Κοσμά...
έχει επίμονα στηρίξει τις φιλότιμες προσπάθειες Ελληνικών καταστημάτων, που τιμούν τόσο το μοντελισμό, όσο και τους ίδιους τους μοντελιστές - πελάτες τους.
Η περίπτωσή σου έχει αναφερθεί πολλές φορές, ως "ειδική" περίπτωση, με βάση το σχεδόν ανύπαρκτο αγοραστικό κοινό της περιοχής σου, αλλά και τη δύναμη, αγάπη και επιμονή που σε διακρίνει.
έως το τέλος του χρόνου, θα εμφανίζει φιλικά από σήμερα στην αριστερή μπάρα μόνιμα με banner το κατάστημα "JOY", με σκοπό να ακουστεί ακόμη περισσότερο το νέο σου βήμα.
Σου ευχόμαστε καλή δύναμη, μπόλικη αισιοδοξία και καλή τύχη στο έργο σου.
- Συνημμένα
-
- JOY.jpg (59.27 KiB) Προβλήθηκε 783 φορές
Ήρθα, άνοιξα με μονοτονία, μπορώ να πω όπως κάθε μέρα (λόγω της απογοήτευσης που ότι κάνω μένει μόνο σε μένα) τον υπολογιστή μου και μπήκα στο mail μου με αγωνία μηπως και βρω καμιά παραγγελεία, καμιά ειδοποίηση κάτι που να τελοσπάντων που να δηλώνει οτι ότι έκανα δεν πάει τόσο χαμένο. Και τι βρήσκω; ......... όλα τα παραπάνω @P@
Παιδιά τι να πω, λίγες είναι οι φορές που χάρηκα τόσο, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου :)>)>) Δε θα πω πολλά να μη χαλάσω τη στιγμή, Γιάννη......επιφυλάσσομαι......επιφυλάσσομαι κάτσε να ορθοποδήσω.....επιφυλάσσομαι :-* ο Κοσμάς δεν ξεχνάει. Και αν χάθηκα λίγο είναι οι δουλειές και το site που το έκανα εξολοκλήρου μόνος από την αρχή, δεν το ανέθεσα σε κανένα και μόνος το προχωράω. Είναι γλυκιά η γεύση του όμως τώρα.
R1 ευχαριστώ. Θέλω όμως να σε πληρώσω, επειδή όμως είναι δύσκολοι καιροί το αφήνω για αργότερα. Μου έκανες ήδη ένα βίντεο και ήταν για μένα πάρα πολύ. Μου αρκεί η καλή σου θέληση φίλε μου. Δε σε είδα ποτέ από κοντά, αλλά θαυμάζω τα βιντεάκια σου στο youtube με την αγάπη σου, τη R1.:/)-
Απόστολε (greekwings - Deltaman) επίσης φίλε μου καλές δουλειές. Είσαι και συ από τους λίγους. Μακάρι να είχες και συ αρκετά χρήματα όπως κάποιοι άλλοι....τελοσπάντων.w
Παιδιά τι να πω, λίγες είναι οι φορές που χάρηκα τόσο, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου :)>)>) Δε θα πω πολλά να μη χαλάσω τη στιγμή, Γιάννη......επιφυλάσσομαι......επιφυλάσσομαι κάτσε να ορθοποδήσω.....επιφυλάσσομαι :-* ο Κοσμάς δεν ξεχνάει. Και αν χάθηκα λίγο είναι οι δουλειές και το site που το έκανα εξολοκλήρου μόνος από την αρχή, δεν το ανέθεσα σε κανένα και μόνος το προχωράω. Είναι γλυκιά η γεύση του όμως τώρα.
R1 ευχαριστώ. Θέλω όμως να σε πληρώσω, επειδή όμως είναι δύσκολοι καιροί το αφήνω για αργότερα. Μου έκανες ήδη ένα βίντεο και ήταν για μένα πάρα πολύ. Μου αρκεί η καλή σου θέληση φίλε μου. Δε σε είδα ποτέ από κοντά, αλλά θαυμάζω τα βιντεάκια σου στο youtube με την αγάπη σου, τη R1.:/)-
Απόστολε (greekwings - Deltaman) επίσης φίλε μου καλές δουλειές. Είσαι και συ από τους λίγους. Μακάρι να είχες και συ αρκετά χρήματα όπως κάποιοι άλλοι....τελοσπάντων.w
Καλορίζικο και απο εμένα καλες δουλειες κοσμά :)
Μπράβο Γιάννη Ζαφείρη !!
Κάλες δουλείες Κοσμά
-
Απόστολε..
Τα συγχαρητήρια σε εσάς ...και όχι στο petame.
Πριν από λίγο καιρό, στο θέμα "Αγορές από Ελληνικά Καταστήματα (;)"
συζητήθηκαν πολλά.
Στο θέμα αυτό συμμετείτε πλήθος μελών του forum και μερικοί καταστηματάρχες. Παρόλο που η κουβέντα εκεί -κατά τη γνώμη μου- δεν έχει τελειώσει, ωστόσο όλοι όσοι την παρακολουθήσαμε, θεωρώ ότι έχουμε σχηματίσει σαφείς εικόνες και έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει γενικά.
Εν ολίγοις, γνωρίζουμε κατά πόσο θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας (η κάθε πλευρά από το πόστο της) και τι ακριβώς συμβαίνει.
Από το "Αγορές από Ελληνικά Καταστήματα (;)"
ως "πιο αγωνιστές" καταστηματάρχες, ξεχωρίσατε ο Κοσμάς και εσύ, πράγμα που οι περισσότεροι γνωρίζαμε εκ των προτέρων. Η μικρή προβολή σας λοιπόν από το petame είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στη μάχη σας.
Επειδή οι κόποι αναγνωρίζονται (και ΔΕΝ εννοώ το "petame", αλλά όλο το μοντελιστικό χώρο), συνεχίστε την προσπάθειά σας και να είστε σίγουροι ότι ακόμη και αν δεν καταφέρει να δρέπει "οικονομικούς καρπούς" που θα χτίσουν πολυκατοικία, σίγουρα έχει κερδίσει τους καρπούς του ήθους και της αξιοπρέπειας.
Υ.Γ. Μετά τον Κοσμά -τον Ιανουάριο-, ακολουθεί το http://www.greekwings.gr
...και δε θα σταματήσουμε εκεί.
.
Τα συγχαρητήρια σε εσάς ...και όχι στο petame.
Πριν από λίγο καιρό, στο θέμα "Αγορές από Ελληνικά Καταστήματα (;)"
συζητήθηκαν πολλά.
Στο θέμα αυτό συμμετείτε πλήθος μελών του forum και μερικοί καταστηματάρχες. Παρόλο που η κουβέντα εκεί -κατά τη γνώμη μου- δεν έχει τελειώσει, ωστόσο όλοι όσοι την παρακολουθήσαμε, θεωρώ ότι έχουμε σχηματίσει σαφείς εικόνες και έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει γενικά.
Εν ολίγοις, γνωρίζουμε κατά πόσο θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας (η κάθε πλευρά από το πόστο της) και τι ακριβώς συμβαίνει.
Από το "Αγορές από Ελληνικά Καταστήματα (;)"
ως "πιο αγωνιστές" καταστηματάρχες, ξεχωρίσατε ο Κοσμάς και εσύ, πράγμα που οι περισσότεροι γνωρίζαμε εκ των προτέρων. Η μικρή προβολή σας λοιπόν από το petame είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στη μάχη σας.
Επειδή οι κόποι αναγνωρίζονται (και ΔΕΝ εννοώ το "petame", αλλά όλο το μοντελιστικό χώρο), συνεχίστε την προσπάθειά σας και να είστε σίγουροι ότι ακόμη και αν δεν καταφέρει να δρέπει "οικονομικούς καρπούς" που θα χτίσουν πολυκατοικία, σίγουρα έχει κερδίσει τους καρπούς του ήθους και της αξιοπρέπειας.
Υ.Γ. Μετά τον Κοσμά -τον Ιανουάριο-, ακολουθεί το http://www.greekwings.gr
...και δε θα σταματήσουμε εκεί.
.