Πόσο normal (γραφείο/πάγκος εργασίας) είναι αυτό? ? ?
Πόσο normal (γραφείο/πάγκος εργασίας) είναι αυτό? ? ?
Παιδία όσο και να προσπαθώ να το έχω τακτοποιημένο, πάντα στο τέλος επικρατεί το χάος …
Είμαι ο μόνος ? ? ? :p
B
B
- Συνημμένα
-
- Kaosss.jpg (76.81 KiB) Προβλήθηκε 121 φορές
- Dell Gatto Grande
Απάντηση: Πόσο normal (γραφείο/πάγκος εργασίας) είναι αυτό? ? ?
ακατάστατο γραφείο δε σημαίνει παραγωγικό μυαλό
...αλλα καλή μνήμη:D
...αλλα καλή μνήμη:D
Και εγώ τα ίδια και χειρότερα παιδιά (O)#
Από μνήμη όμως, για την ώρα, τα πάω μια χαρά!!! ;D
Από μνήμη όμως, για την ώρα, τα πάω μια χαρά!!! ;D
platoc8 έγραψε: ↑Παιδία όσο και να προσπαθώ να το έχω τακτοποιημένο, πάντα στο τέλος επικρατεί το χάος …
B
Αν αυτο το λες χαος ...που να δεις τα δικα μου σε ωρα μοντελιστικης εξαρσεως.
Καλύτερα από να μην έχεις καθόλου πάγκο.............:'(
Έχεις ακούσει ποτέ για "πτυσσόμενο εργαστήριο" και "νομάδες μοντελιστές"???
Ευτυχώς που είμαι τέρας οργάνωσης...
Έχεις ακούσει ποτέ για "πτυσσόμενο εργαστήριο" και "νομάδες μοντελιστές"???
Ευτυχώς που είμαι τέρας οργάνωσης...
Για όλα υπάρχουν λύσεις.
Εαν ασχολείσαι με ελικόπτερα τότε τα πράγματα για να τα έχεις όλα εν,τάξει είναι σχετικά εύκολα. Στα τεχνικά πολυκαταστήματα βρίσκει κανείς σήμερα εργαλειοθήκες, ταμπακιέρες, και συρταράκια, ντουλάπια κτλ, σε εξευτελιστικές τιμές.
Αν όμως ασχολείσαι με κατασκευές αεροπλάνων, τότε ο πάγκος και το εργαστήρι δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα ξυλουργείο.
Κάποτε επισκέφτηκα ένα εργαστήρι μοντελιστή (αεροπλανά), που του έδωσα το χαρακτηρισμό ώς το πιο μικρο και λειτουργικό εργαστήρι του κόσμου. Ηταν όλα τόσο τακτοποιημενα σε κουτιά και ραφάκια, που εαν τα άπλωνες θα χρειαζοταν 100 τμ χώρος. Και όμως όλα χωρούσαν σε μόλις 5 τμ μαζί με τον πάγκο εργασίας. wow
Εαν ασχολείσαι με ελικόπτερα τότε τα πράγματα για να τα έχεις όλα εν,τάξει είναι σχετικά εύκολα. Στα τεχνικά πολυκαταστήματα βρίσκει κανείς σήμερα εργαλειοθήκες, ταμπακιέρες, και συρταράκια, ντουλάπια κτλ, σε εξευτελιστικές τιμές.
Αν όμως ασχολείσαι με κατασκευές αεροπλάνων, τότε ο πάγκος και το εργαστήρι δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα ξυλουργείο.
Κάποτε επισκέφτηκα ένα εργαστήρι μοντελιστή (αεροπλανά), που του έδωσα το χαρακτηρισμό ώς το πιο μικρο και λειτουργικό εργαστήρι του κόσμου. Ηταν όλα τόσο τακτοποιημενα σε κουτιά και ραφάκια, που εαν τα άπλωνες θα χρειαζοταν 100 τμ χώρος. Και όμως όλα χωρούσαν σε μόλις 5 τμ μαζί με τον πάγκο εργασίας. wow
Μνήμη ??? !! ναι κάλα ...
Η στάνταρ ατάκα είναι :.. "μα που πήγε το ρημάδι !!!"
Mastoras συρταράκια και εργαλειοθήκες είναι μια λύση αλλά σε κατάσταση έξαρσης όπως λέει ο ankon έρχεται πάλι το χάος σε κλάσματα ...
gxaid τι πάγκος εργασίας ? το γραφείο μου είναι που εκτελεί χρέη πάγκου ... και όταν δεν έχω χώρο στο γραφείο επεκτείνομαι και στο κρεβάτι ... και όλα αυτά με ένα μονό μοντέλο !
Βάλτε καμιά Φώτο ντε να πάρουμε καμιά γεύση !
B
Η στάνταρ ατάκα είναι :.. "μα που πήγε το ρημάδι !!!"
Mastoras συρταράκια και εργαλειοθήκες είναι μια λύση αλλά σε κατάσταση έξαρσης όπως λέει ο ankon έρχεται πάλι το χάος σε κλάσματα ...
gxaid τι πάγκος εργασίας ? το γραφείο μου είναι που εκτελεί χρέη πάγκου ... και όταν δεν έχω χώρο στο γραφείο επεκτείνομαι και στο κρεβάτι ... και όλα αυτά με ένα μονό μοντέλο !
Βάλτε καμιά Φώτο ντε να πάρουμε καμιά γεύση !
B
Πάρτε μια ιδέα από το τι επικρατεί σήμερα στο χώρο μετά το χθεσινό "οργασμό" κατασκευών... Όπως βλέπετε, ο πάγκος εργασίας έχει γεμίσει και οι εργασίες έχουν μεταφερθεί στο πάτωμα εργασίας :D
Ο χώρος αυτός ήταν το παλιό μας σπίτι. Το διόρθωσα και τώρα έχει γίνει κάτι μεταξύ σπιτιού και εργαστηρίου με περισσότερα στοιχεία εργαστηρίου ;D
Ο χώρος αυτός ήταν το παλιό μας σπίτι. Το διόρθωσα και τώρα έχει γίνει κάτι μεταξύ σπιτιού και εργαστηρίου με περισσότερα στοιχεία εργαστηρίου ;D
- Συνημμένα
-
- erg3.jpg (93.84 KiB) Προβλήθηκε 121 φορές
-
- erg2.jpg (90.6 KiB) Προβλήθηκε 121 φορές
-
- erg1.jpg (95.47 KiB) Προβλήθηκε 121 φορές