Καλησπέρα
Θα ήθελα να σας παρουσιάσω ενα link μιας σελίδας που κατασκευασα για εμάς τους μοντελιστές http://www.TheloRC.gr
μη κερδοσκοπικό
Δημοσιεύστε όλες σας τις αγγελίες ή αναζητήστε αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν γρήγορα και ευκολα
Νέο Site www.TheloRC.gr
Απάντηση: Νέο Site www.TheloRC.gr
Πολύ καλή κίνηση !!!!V:)) Ιδίως εάν είναι στημένο το site από ανθρώπους του χώρου μας με ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα (φορουμ, εκδηλώσεις, αγώνες κτλ)
Ευκαιρία να ξαλαφρώσουν και λίγο τα αερομοντελιστικά φορουμ από την "γάγγραινα" των αγγελιών, και μιλώ για μερικούς που το έχουν κάνει επάγγελμα >:(!!!!
Πιστεύω ότι από την δική μας μεριά, του petame θα υπάρξει πλήρη υποστήριξη !!!!!
Ευκαιρία να ξαλαφρώσουν και λίγο τα αερομοντελιστικά φορουμ από την "γάγγραινα" των αγγελιών, και μιλώ για μερικούς που το έχουν κάνει επάγγελμα >:(!!!!
Πιστεύω ότι από την δική μας μεριά, του petame θα υπάρξει πλήρη υποστήριξη !!!!!
Απάντηση: Νέο Site www.TheloRC.gr
Αυτο είναι ευχάριστο, επίσης μπορούν όλοι οι έμποροι να γραφτούν στον κατάλογο εμπόρων που βρίσκετε στο site.
Το site είναι στημένο απο εμένα κι μόνο, με δικά μου χρήματα το σήκωσα , και το έφτιαξα με ότι γνώσεις έχω στο προγραμματισμό ,είμαι μοντελιστής και η πλατφόρμα φτιάχτηκε μονο και μόνο γιατι δεν μπορούσα να βρώ τίποτα σε αγγελίες , γιατι είναι όλες στα forum!
Οι διαφημίσεις που υπάρχουν είναι καθαρά για την αυτοσυντήρηση και μόνο του site.
Τώρα αυτο που χρειάζεται είναι να αγγελίες απο όλους για να μπορέσει να λειτουργήσει.
Το site είναι στημένο απο εμένα κι μόνο, με δικά μου χρήματα το σήκωσα , και το έφτιαξα με ότι γνώσεις έχω στο προγραμματισμό ,είμαι μοντελιστής και η πλατφόρμα φτιάχτηκε μονο και μόνο γιατι δεν μπορούσα να βρώ τίποτα σε αγγελίες , γιατι είναι όλες στα forum!
Οι διαφημίσεις που υπάρχουν είναι καθαρά για την αυτοσυντήρηση και μόνο του site.
Τώρα αυτο που χρειάζεται είναι να αγγελίες απο όλους για να μπορέσει να λειτουργήσει.
mastoras έγραψε: ↑Πολύ καλή κίνηση !!!!V:)) Ιδίως εάν είναι στημένο το site από ανθρώπους του χώρου μας με ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα (φορουμ, εκδηλώσεις, αγώνες κτλ)