ΕΡΩΤΗΣΗ
ΕΡΩΤΗΣΗ
Καλημέρα παιδιά, που θα βρώ αεροπλάνο γίρω στο 1,2 μετρα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΙΤ.
Εωωοώ να χρειάζονται τα ΠΑΝΤΑ κόλημα, φτερά, ατρακτος κλπ.
Με λίγα λόγια να ασχοληθώ περισσότερο με την κατασκευή, παρά με το πέταγμα?
ευχαριστώ
ps: Αντε να σηκώσεις τετοιο σκάφος υστερα!! Να εχεις ρίξει 2 μηνες δουλειά και...
...σκρατς!!! @P@Ru@%
Εωωοώ να χρειάζονται τα ΠΑΝΤΑ κόλημα, φτερά, ατρακτος κλπ.
Με λίγα λόγια να ασχοληθώ περισσότερο με την κατασκευή, παρά με το πέταγμα?
ευχαριστώ
ps: Αντε να σηκώσεις τετοιο σκάφος υστερα!! Να εχεις ρίξει 2 μηνες δουλειά και...
...σκρατς!!! @P@Ru@%
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ
Για τί είδος μοντέλου ενδιαφέρεσαι?
(εννοώ εκπαιδευτικό, sport, war-bird, ανεμόπτερο ...)
Βαγγέλης
(εννοώ εκπαιδευτικό, sport, war-bird, ανεμόπτερο ...)
Βαγγέλης
για σπορ Βαγγέλη
Καλημερα
Οι δυο μηνες δεν ειναι τιποτα .....που να ριξεις κανενα χρονο δουλεια ...και κατι να παει στραβα.
Μην σκεφτεσαι ετσι ομως!!! Αφου θελεις να ασχοληθεις με την κατασκευη,υπαρχουν αρκετα κιτ , αλλα μπορεις να βρεις και ενα απλο σχεδιο ευκολο για αρχη.Αν θελεις εχω αρκετα μονο στειλε ΠΜ να το κανονισουμε.Ενα μονο πραγμα πρεπει να ξερεις...τα μικρα μοντελα πετανε δυσκολα και καλο θα ηταν να μπεις με το 1,60.
Αγγελος
Οι δυο μηνες δεν ειναι τιποτα .....που να ριξεις κανενα χρονο δουλεια ...και κατι να παει στραβα.
Μην σκεφτεσαι ετσι ομως!!! Αφου θελεις να ασχοληθεις με την κατασκευη,υπαρχουν αρκετα κιτ , αλλα μπορεις να βρεις και ενα απλο σχεδιο ευκολο για αρχη.Αν θελεις εχω αρκετα μονο στειλε ΠΜ να το κανονισουμε.Ενα μονο πραγμα πρεπει να ξερεις...τα μικρα μοντελα πετανε δυσκολα και καλο θα ηταν να μπεις με το 1,60.
Αγγελος
- Dell Gatto Grande
Κατί μου θυμίζει>F<>F<!@/-=}{{!@/-=}{{
μπορεις αμα 8ελεις να επισκεφτεις το καταστημα μοντελισμου GIATRAKOS στο κερατσινι πιστευω οτι εχει πολλα!!!
exei ola ta eidh ριξε μια ματια και στο site !!!