Eυχαριστώ www.petame.gr

Απάντηση
Air-crete

Eυχαριστώ www.petame.gr

Δημοσίευση από Air-crete »

Γεια και χαρα σας φιλοι του Petame.
Αισθανομαι την αναγκη να ευχαριστησω ολους τους φιλους του Petame, που αν και αγνωστος, με δεχτήκατε με με τοση αγαπη και ευγενεια στη μεγαλη σας παρεα. Παρακολουθω αρκετο καιρο το Petame και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ενα πολυ-πολυκαλο και ενημερομενο SITE σ' οτι αφορα το χομπυ μας και οχι μονο. Οι εμπειροι και προθυμοι φιλοι, μεταδιδουν ο,τι ξερουν με απλοχερια, σε μας τους αρχαριους που αγαπαμε αυτο το χομπυ, αλλα που δεν εχομε τις γνωσεις για την αγορα του σωστου υλικου και μοντελου ουτε τις γνωσεις για να υλοποιησομε τις σκεψεις μας.
Ευχομαι απο καρδιας να κρατησουμε αυτο το υψηλο επιπεδο για παντα και να βρισκει ο καθενας μας οτι ζηταει σ' αυτες τις σελιδες. Ευχαριστω.+(*)΄
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Eυχαριστω ΅WWW. Petame.

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

το http://www.petame.gr
δέν είναι ένα απρόσωπο φόρουμ Είμαστε όλοι εμείς που αγαπάμε τον μοντελισμό και τους συνμοντελιστές μας

Κάθε μέρα μοιραζόμαστε την παρέα τις γνώσεις και τις απορίες μας Το ύφος και το ήθος του χώρου το διαμορφώνουμε όλοι μαζί
Κάποιες φορές μπορεί να δεις διαφωνίες η διαπληκτισμούς αλλά πες μου σε ποιά φιλική παρέα δεν θα γίνει και αυτό
Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια και πίστεψε ότι αυτά που έγραψες δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Απάντηση: Eυχαριστω ΅WWW. Petame.

Δημοσίευση από CARAPIS »

Κριτζάς Αντώνης ;28841)το http://www.petame.gr
δέν είναι ένα απρόσωπο φόρουμ Είμαστε όλοι εμείς που αγαπάμε τον μοντελισμό και τους συνμοντελιστές μας

Κάθε μέρα μοιραζόμαστε την παρέα τις γνώσεις και τις απορίες μας Το ύφος και το ήθος του χώρου το διαμορφώνουμε όλοι μαζί
Κάποιες φορές μπορεί να δεις διαφωνίες η διαπληκτισμούς αλλά πες μου σε ποιά φιλική παρέα δεν θα γίνει και αυτό
Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια και πίστεψε ότι αυτά που έγραψες δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο
Καλώς ήρθες στην παρέα μας

..., συμφωνω με τον Αντωνη και ενα Καλως Ηρθες και Καλη Παραμονη κι απο εμενα, ενα μονο να συμπληρωσω,..., ρωτα να μαθαινουμε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”