Μετα απο μια βλακεια μου, κατι εκαψα σε μια πλακετα. Ευτυχως οχι ολην την πλακετα.
Υπαρχει καποιος να επισκευαζει; Ομως αν το κοστος ειναι πανω απο 50 ευρω, μαλλον δε συμφερει,γιατι η ιδια πλακετα κανει 50 ευρω!
Ζημιά σε Πλακέτα
Απάντηση: ΠΛΑΚΕΤΑ
Τι είναι αυτό το <<κάτι>> που καηκε;
Υπάρχει στην αγορά; Τι πλακέτα είναι; Μονής η διπλής όψεως;
Βρίσκεσαι στην Αττική;
Τα ρωταω όλα αυτά μήπως μπορώ να σε βοηθήσω (χωρίς χρήματα φυσικά).
Παράσχος.
Υπάρχει στην αγορά; Τι πλακέτα είναι; Μονής η διπλής όψεως;
Βρίσκεσαι στην Αττική;
Τα ρωταω όλα αυτά μήπως μπορώ να σε βοηθήσω (χωρίς χρήματα φυσικά).
Παράσχος.
http://www.epf.com.tw/images/r30211-480.jpg
Eιναι αυτη εδω απο τα dsr 30. Eκαψα το ενα απο τα τρια plugs (οχι της μπαταριας).
Δεν το κατεστρεψα εντελως. Δηλαδη, μια δουλευει και μια οχι (εβγαλε λιγο καπνο και το βγαλα αμεσως. Πειραματιζομουν με ρευματα).
Η πλακετα απο κατω εχει τις κολλησεις, αλλα ειναι πολυ μικροσκοπικη. Ολα ειναι μικρουτσικα!
Αν δεν βρεθει λυση δεν πειραζει, το χρησιμοποιεις για 2 τροχους, αλλα και με splitter λειτουργουν και οι 3
Eιναι αυτη εδω απο τα dsr 30. Eκαψα το ενα απο τα τρια plugs (οχι της μπαταριας).
Δεν το κατεστρεψα εντελως. Δηλαδη, μια δουλευει και μια οχι (εβγαλε λιγο καπνο και το βγαλα αμεσως. Πειραματιζομουν με ρευματα).
Η πλακετα απο κατω εχει τις κολλησεις, αλλα ειναι πολυ μικροσκοπικη. Ολα ειναι μικρουτσικα!
Αν δεν βρεθει λυση δεν πειραζει, το χρησιμοποιεις για 2 τροχους, αλλα και με splitter λειτουργουν και οι 3
Λοιπόν
Αν είσαι Αττική, αν θέλεις έλα στην Παιανία να
προσπαθήσουμε να τη φτιάξουμε
Παράσχος
προσπαθήσουμε να τη φτιάξουμε
Παράσχος
Παρασχος έγραψε: ↑Λοιπόν
προσπαθήσουμε να την φτιάξουμε
Παράσχος
Ωραια! Ειμαστε κοντα σχετικα! Σας εχω δει κιολας στα Σπατα, οταν ειχατε πρωτοφτιαξει ενα α7 με ελικα. Τοτε ημουν 14.
Απάντηση: Ζημιά σε Πλακέτα
Ευχαριστω! τον κυριο παρασχο για το ενδιαφερον που εδειξε!
Μου εκανε εντυπωση η απλοχερη προθυμια του, ενω δεν με γνωριζε καν.
Ευχαριστω.
Μου εκανε εντυπωση η απλοχερη προθυμια του, ενω δεν με γνωριζε καν.
Ευχαριστω.