Με αφορμη τα τελευταια δημοσιευματα του τοπικου τυπου διαπιστωνεται για αλλη μια φορα η συντονισμενη προσπαθεια καποιων(που εχουν συμφερον)να θαψουν καθε προσπαθεια αναπτυξης του αεραθλητισμου στα Γιαννενα και γενικωτερα στην Ηπειρο.
Διαβαστε:
http://www.neoiagones.gr/index.php/-mainmenu-41/13272-l------r.html
http://epirusgate.blogspot.com/2010/03/blog-post_9421.html
Αεροδρομιο Ιωαννινων και αναπτυξη
Απάντηση: Αεροδρομιο Ιωαννινων και αναπτυξη
Και το κερασακι στην τουρτα.σημερα ελαβα μετα απο 2 μηνες αναμονη την απαντηση του αερολιμεναρχη Ιωαννινων κου Μητσιμαρη, στο αιτημα μου για παραχωρηση θεσης μονιμης σταθμευσης ενος υπερελαφρου αεροπλανου.Μετα λοιπον απο σκεψη 2 μηνων.....ο Κος Μητσιμαρης διαπιστωσε οτι δεν υπαρχει επαρκης χωρος(50τμ)για να σταθμευσει ενα μικρο υπερελαφρο και δηλωνει σαν λογο αδυναμιας την εκτελεση εργων επεκτασης της πιστας!!!!(εδω γελαμε ομαδικα :D)....Του πηρε 2 μηνες λοιπον να σκεφτει οτι στα εκατομυρια τετραγωνικα μετρα του αεροδρομιου,δεν περισευει γωνια για ενα αεροπλανο.Απο την αλλη βεβαια,δινει γη κα υδωρ σε αλλο "ιστορικο" σωματειο παραχωροντας χωρο για επεκταση του υποστεγου(κοτετσιου),αιθουσες στο κτιριο για να κοβουν πιτες και μαλιστα εκοψε την πιτα τους χερακι-χερακι με τον προεδρο,ενω στο γραφειο του δεσποζουν σε ειδικη περιοπτη θεση τα διαφημιστικα φυλλαδια της Λεσχης αυτης.Μπραβο σου Κε Μητσιμαρη,εισαι ενας αξιος δημοσιος υπαλληλος και κρατας ισες αποστασεις απο ολους.σε ευχαριστουμε και για την εξυπηρετικοτητα σου και ολη σου τη συμπεριφορα.Οι ελληνες φορολογουμενοι νιωθουν ησυχοι απο τετοιους υπαλληλους.Ευγε και σ`ανωτερα....
Την ιδια συμπεριφορα εδειξε η διοικηση του αεροδρομιου και στον αεραθλητη Κο Ζηση οπου τον ταλαιπωρησε 2 χρονια για να του εγκρινει προσωρινα ενα χωρο στο αεροδρομιο για τη Σχολη του.Και εκρεμουν και 2 μηνυσεις για την υποθεση αυτη.
Απο την αλλη, η εταιρεια τα μαζεψε κι εφυγε κι ακουστηκε ανεπισημα οτι δεν θα ξαναπατησει στο αεροδρομιο.
ειμαι περιεργος να μαθω τι πιστευει η κεντρικη υπηρεσια για τη συμπεριφορα αυτων των υπαλληλων εδω στα Γιαννενα.Ενδιαφερον μεγαλο θα εχει ομως κι η αποψη του Εισαγγελεα για τα οσα απιστευτα συμβαινουν εδω περα.
Προσφατα κατηγορηθηκα για ληψη φωτογραφιων των αεροπλανων(πραγμα που κανουν ολοι οι περαστικοι),την ωρα που δεν υπαρχει πουθενα σημανση απαγορευσης(και πολυ σωστα βεβαια)αλλα την ιδια στιγμη που το "αγαπημενο" σωματειο καποιων υπαλληλων δημοσιευσει ανενοχλητα(και χωρις αδεια)φωτογραφιες των εγκαταστασεων και της πιστας!!!!
Φοβερο ε?
Με τετοιες συμπεριφορες καποιοι εχουν το θρασσος και μιλανε για αναπτυξη και τετοια παραμυθια.
συγχαρητηρια στους υπευθυνους,αρμοδιους,υπαλληλους,διεθυντες,διοικητες.
Μας κανετε υπερηφανους που ζουμε σε αυτη τη χωρα.......
ΥΓ.Οσα εξωδικα,μηνυσεις κλπ και να μου στειλετε,δε θα μου βουλωσετε το στομα.Το μονο που θα καταφερετε,ειναι να ακουστουν ολα τα ονοματακια σας δημοσιως(αλλα και στα αρμοδια δικαστικα οργανα).Και δεν ιδρωνει το αυτι μου απο απειλες.......κοπιαστε.
Την ιδια συμπεριφορα εδειξε η διοικηση του αεροδρομιου και στον αεραθλητη Κο Ζηση οπου τον ταλαιπωρησε 2 χρονια για να του εγκρινει προσωρινα ενα χωρο στο αεροδρομιο για τη Σχολη του.Και εκρεμουν και 2 μηνυσεις για την υποθεση αυτη.
Απο την αλλη, η εταιρεια τα μαζεψε κι εφυγε κι ακουστηκε ανεπισημα οτι δεν θα ξαναπατησει στο αεροδρομιο.
ειμαι περιεργος να μαθω τι πιστευει η κεντρικη υπηρεσια για τη συμπεριφορα αυτων των υπαλληλων εδω στα Γιαννενα.Ενδιαφερον μεγαλο θα εχει ομως κι η αποψη του Εισαγγελεα για τα οσα απιστευτα συμβαινουν εδω περα.
Προσφατα κατηγορηθηκα για ληψη φωτογραφιων των αεροπλανων(πραγμα που κανουν ολοι οι περαστικοι),την ωρα που δεν υπαρχει πουθενα σημανση απαγορευσης(και πολυ σωστα βεβαια)αλλα την ιδια στιγμη που το "αγαπημενο" σωματειο καποιων υπαλληλων δημοσιευσει ανενοχλητα(και χωρις αδεια)φωτογραφιες των εγκαταστασεων και της πιστας!!!!
Φοβερο ε?
Με τετοιες συμπεριφορες καποιοι εχουν το θρασσος και μιλανε για αναπτυξη και τετοια παραμυθια.
συγχαρητηρια στους υπευθυνους,αρμοδιους,υπαλληλους,διεθυντες,διοικητες.
Μας κανετε υπερηφανους που ζουμε σε αυτη τη χωρα.......
ΥΓ.Οσα εξωδικα,μηνυσεις κλπ και να μου στειλετε,δε θα μου βουλωσετε το στομα.Το μονο που θα καταφερετε,ειναι να ακουστουν ολα τα ονοματακια σας δημοσιως(αλλα και στα αρμοδια δικαστικα οργανα).Και δεν ιδρωνει το αυτι μου απο απειλες.......κοπιαστε.
Φίλε Σωκράτη, δύσκολα θα μπορέσετε οι Γιαννιώτες αεραθλητές να σταματήσετε την "ανάπτυξη" :
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/74216-παλάτι-20000-θέσεων
εφόσον το ανακοίνωσε με τυμπανοκρουσίες ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι σίγουρο οτι έχουν γίνει οι απαιτούμενες προσυννενοήσεις με τους ιθύνοντες.
Μπορεί να μην δούμε αεροπλανα, αλλά θα δούμε δίαφορα ιπτάμενα αντικείμενα (κ....χαρτα, καθίσματα, μπουκάλια, κέρματα, κλπ) στον ιστορικό Κάτσικα.
Με τις υγείες μας !!
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/74216-παλάτι-20000-θέσεων
εφόσον το ανακοίνωσε με τυμπανοκρουσίες ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι σίγουρο οτι έχουν γίνει οι απαιτούμενες προσυννενοήσεις με τους ιθύνοντες.
Μπορεί να μην δούμε αεροπλανα, αλλά θα δούμε δίαφορα ιπτάμενα αντικείμενα (κ....χαρτα, καθίσματα, μπουκάλια, κέρματα, κλπ) στον ιστορικό Κάτσικα.
Με τις υγείες μας !!
Ως γνωστον,το ποδοσφαιρο ειναι το οπιο του Ελληνικου λαου.Οι ΠΑΕ,ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις.Ετσι και στα Γιαννενα ο ΠΑΣ,βγαζει βουλευτες μιας κι εχει μεγαλη λαικη απηχηση και δεκαδες χιλιαδες ψηφους.
Κανενα σωματειο(απο τα "ιστορικα" δηθεν),δεν εκανε κατι για να διασωθει το αεροδρομιο της ΚΑτσικας.Ετσι λοιπον φτασαμε σημερα να μιλαμε πλεον για ακομη ενα ναο του ποδοσφαιρου,που θα κληθουν να πληρωσουν ΠΟΙΟΙ?Ποιος θα βαλει τα λεφτα?Παλι εμεις τα κοροιδα?Βουλευταδες,Νομαρχαιοι,Δημαρχαιοι κλπ,τρεχουν και "γλυφουν" μπας και παρουν καμια απο τις χιλιαδες ψηφους του αφηνιασμενου ποδοσφαιροφιλου οχλου.....
Καλα να παθουμε.....
Κανενα σωματειο(απο τα "ιστορικα" δηθεν),δεν εκανε κατι για να διασωθει το αεροδρομιο της ΚΑτσικας.Ετσι λοιπον φτασαμε σημερα να μιλαμε πλεον για ακομη ενα ναο του ποδοσφαιρου,που θα κληθουν να πληρωσουν ΠΟΙΟΙ?Ποιος θα βαλει τα λεφτα?Παλι εμεις τα κοροιδα?Βουλευταδες,Νομαρχαιοι,Δημαρχαιοι κλπ,τρεχουν και "γλυφουν" μπας και παρουν καμια απο τις χιλιαδες ψηφους του αφηνιασμενου ποδοσφαιροφιλου οχλου.....
Καλα να παθουμε.....
Σωκράτη, καλησπέρα.
Μέ όλο το θάρρος, να σε ρωτήσω κάτι;
Γιατί γράφεις εδώ, για το αεροδρόμιο Κάτσικας;
Υπάρχει θέμα για την Σωτηρία του συγκεκριμένου αεροδρομίου, ώστε να γράφουν και να ενημερώνονται όλοι.
Όσοι ενδιαφέρονται τουλάχιστον.
Έγραψε και ο κ΄.Δήμου ότι κάνει ενέργειες για την Σωτηρία του συγκεκριμένου αεροδρομίου , και μου πρότεινε ο ( ιγιάμμα με άβαταρ τη σημαία των κουρσάρων. ) κάπως έτσι, ο γραμματέας από την Σητεία (να επισκεφθώ την ιστοσελίδα του συλλόγου τους για να μάθω ποιό είναι ο Δήμου.
Λές και είναι ο μοναδικός ΔΗΜΟΥ στην Ελλάδα.
Τον γνωρίζεις εσύ.
Και γνωρίζεστε όλοι αναμεταξύ σας.
Εγώ δεν σας γνωρίζω.
Τελικά δεν έγινε τίποτα;
Διασπαστήκατε στα Γιάννενα 60 άνθρωποι σε 2 στρατόπεδα;;
Και πάει και αυτό το αεροδρόμιο;; Θα γίνει τσιμέντο και ναός ποδοσφαίρου;;
Κρίμα, λυπάμαι πάρα πολύ.
Μέ όλο το θάρρος, να σε ρωτήσω κάτι;
Γιατί γράφεις εδώ, για το αεροδρόμιο Κάτσικας;
Υπάρχει θέμα για την Σωτηρία του συγκεκριμένου αεροδρομίου, ώστε να γράφουν και να ενημερώνονται όλοι.
Όσοι ενδιαφέρονται τουλάχιστον.
Έγραψε και ο κ΄.Δήμου ότι κάνει ενέργειες για την Σωτηρία του συγκεκριμένου αεροδρομίου , και μου πρότεινε ο ( ιγιάμμα με άβαταρ τη σημαία των κουρσάρων. ) κάπως έτσι, ο γραμματέας από την Σητεία (να επισκεφθώ την ιστοσελίδα του συλλόγου τους για να μάθω ποιό είναι ο Δήμου.
Λές και είναι ο μοναδικός ΔΗΜΟΥ στην Ελλάδα.
Τον γνωρίζεις εσύ.
Και γνωρίζεστε όλοι αναμεταξύ σας.
Εγώ δεν σας γνωρίζω.
Τελικά δεν έγινε τίποτα;
Διασπαστήκατε στα Γιάννενα 60 άνθρωποι σε 2 στρατόπεδα;;
Και πάει και αυτό το αεροδρόμιο;; Θα γίνει τσιμέντο και ναός ποδοσφαίρου;;
Κρίμα, λυπάμαι πάρα πολύ.
Και δεν καταλαβα ρε Σωκράτη, τι επρεπε να γίνει δηλαδή, να αφίσουν αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ, που προσφέρει τόσο ΘΕΑΜΑ στον κόσμο με το ποιοτικό της παιχνίδι, με τις όμορφες στιγμές στις κερκίδες, που δεν κάνει φασαρίες, που τόσος κόσμος σπεύδει να την δεί, όπου και αν παίζει, χωρίς γήπεδο?
Πας καλά? Πώς θα αναπτύξουμε τον Αθλητισμό στην χωρα χωρίς να εχει γήπεδο ο ΑΓΙΑΞ??
Εισαι τρελός? Καλά κανουν. Μην σου πώ πως θα επρεπε να μπαζόσουν και την λίμνη, μιας και τα κουνούπια τσιμπάνε τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ της ομαδας μας.
Ερε ξυλο που θελουν ορισμένοι...
`M`
χαχαχαχα
Πας καλά? Πώς θα αναπτύξουμε τον Αθλητισμό στην χωρα χωρίς να εχει γήπεδο ο ΑΓΙΑΞ??
Εισαι τρελός? Καλά κανουν. Μην σου πώ πως θα επρεπε να μπαζόσουν και την λίμνη, μιας και τα κουνούπια τσιμπάνε τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ της ομαδας μας.
Ερε ξυλο που θελουν ορισμένοι...
`M`
χαχαχαχα
Καλά, δεν το έχετε καταλάβει τόσα χρόνια;;;
Η Ελλαδάρα πρόκειται να γίνει η Νέα Κόπα Καμπάνα ( η μήπως κοπάνα;;)
Η νέα Μέκκα του ποδοσφαίρου.
Εχουμε και τον Όττο, οι γερμανοί είναι φίλοι μας, μας αγαπάνε, και τους πληρώνουμε.
Εχουμε και τον Φουστάνο, να μας κάνει πλαστικές, λιπογλυπτικές σε πολλές άτοκες δόσεις.
Κάθε σπίτι θα έχει 2τέρματα.
Την 1εστία ο μπαμπάς την άλλη η μαμά.
Τα παιδιά σέντερ φόρ.
Εάν δεν έχουν παιδιά, θα παίζουν μονότερμα.
Με αεροπλανάκια θα παίζουμε τώρα;
Ούτε σαίτα δεν θα πετάει στην Ελλάδα, χωρίς άδεια απο το εσκίσεχίρ.
Θα αναχαιτίζεται πάραυτα, από πολλαπλάσιο σχηματισμό τουρκικών F-16 έως αντικατασταθούν απο τα νεώτερα F-35.
Εμείς έχουμε οικονομική κρίση, που λεφτά για πετρέλαιο και αναχαίτηση.
Οι ουρανοί.....είναι δικοί μας.
Αμέ...@P@
Η Ελλαδάρα πρόκειται να γίνει η Νέα Κόπα Καμπάνα ( η μήπως κοπάνα;;)
Η νέα Μέκκα του ποδοσφαίρου.
Εχουμε και τον Όττο, οι γερμανοί είναι φίλοι μας, μας αγαπάνε, και τους πληρώνουμε.
Εχουμε και τον Φουστάνο, να μας κάνει πλαστικές, λιπογλυπτικές σε πολλές άτοκες δόσεις.
Κάθε σπίτι θα έχει 2τέρματα.
Την 1εστία ο μπαμπάς την άλλη η μαμά.
Τα παιδιά σέντερ φόρ.
Εάν δεν έχουν παιδιά, θα παίζουν μονότερμα.
Με αεροπλανάκια θα παίζουμε τώρα;
Ούτε σαίτα δεν θα πετάει στην Ελλάδα, χωρίς άδεια απο το εσκίσεχίρ.
Θα αναχαιτίζεται πάραυτα, από πολλαπλάσιο σχηματισμό τουρκικών F-16 έως αντικατασταθούν απο τα νεώτερα F-35.
Εμείς έχουμε οικονομική κρίση, που λεφτά για πετρέλαιο και αναχαίτηση.
Οι ουρανοί.....είναι δικοί μας.
Αμέ...@P@