Ζητείται καθοδήγηση

Απάντηση
8anasis

Ζητείται καθοδήγηση

Δημοσίευση από 8anasis »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΡΧΑΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ SITE.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ ΣΩΣΤΑ.
ΕΧΩ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ FUTABA*N310MF*NEXTSTAR*HOBBIC.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ Κ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΗΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΓΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ Κ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ Κ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.
(ΠΛΗΝ ΤΗΣ modeltime ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ)
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Κ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΕΔΕΥΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΕΔΕΥΟΜΕΝΟ.
ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ Κ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΡΧΑΡΙΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΩ.
Mogolos

Απάντηση: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Δημοσίευση από Mogolos »

Φιλε μου δεν ξέρω αν υπάρχουν "εκπαιδευτές" για το χόμπυ μας, αλλα ειμαι σίγουρος ότι εαν πάς στις "αλανες" της περιοχής σου, που μαζεύουν μοντελιστές, θα πάρεις όση βοήθεια ζητήσεις.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

πρώτα πρώτα Θανάση καλώς ήρθες στο petame και στον μοντελιστικό χώρο

να υπενθυμίσω το hobby box στο Ακραιφνιο ...........οργανωμένο μοντελοδρόμιο με πολύ καλούς και πρόθυμους αερομοντελιστές για να σου δείξουν ότι χρειάζεσαι και να σε βάλλουν στις πρώτες πτήσεις
πολλές από τις Κυριακές είμαι εκεί στείλε μου πμ για λεπτομέρειες αν σε ενδιαφέρει
Αν δεν έχεις πάρει ακόμη μοντέλο διαβασε τα ανάλογα θέματα στο petame για να ενημερωθείς και ρώτα ότι θές να μάθεις πριν την αγορά
αν έχεις πάρει ήδη περιμένουμε τις αποριες σου για το στήσιμο του

τέλος θα σε παρακαλέσω στο επόμενο post να γράφεις με μικρά γράμματα

καλές πτήσεις
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Και για τη Λαμία εδώ..
http://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=4484.0
Αντώνης Κριτζάς

v tolias η Λαμία του πεφτει μακρυά .........αλλα εγώ έρχομαι συχνά λόγω εξοχικού στο Λιανοκλάδι .........μπορει να τα πούμε!!
8anasis

Δημοσίευση από 8anasis »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: v tolias η Λαμία του πεφτει μακρυά .........αλλα εγώ έρχομαι συχνά λόγω εξοχικού στο Λιανοκλάδι .........μπορει να τα πούμε!!

Καλησπερα.Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση κ το ενδιαφερον.Ναι,θα το ηθελα πολυ να ερθουμε σε επαφη αλλα κ σηγνωμη για αυτο δε καταλαβα τι σημαινει το (πμ)
παντως το em-ail trelolazar@yahoo.gr
Αντώνης Κριτζάς

πμ είναι προσωπικό μύνημα που μπορεις να στείλεις σε έχα χρήστη του petame που το βλέπει μόνο αυτός ...........σου στέλνω τώρα για να καταλάβεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”