easy star
-
easy star
χτες αποκτησα ενα easy star με σπαζμενο φτερο πισω απο εναν πολυ καλος αντροπος και καλος φιλος ,εριξα πολι δουλια για να το φτιαξω αν και ειμαι πρωταρης αλλα τα καταφερα μια χαρα και ειναι ετημο για να πεταξι και παλι ανιπομονο να το δοκιμασω εχο και μερηκα φοτο:>)
- Συνημμένα
-
- IMG_0428.JPG (46.38 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- IMG_0426.JPG (48.79 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- IMG_0423.JPG (49.55 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- IMG_0425.JPG (47.27 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
- IMG_0424.JPG (49.87 KiB) Προβλήθηκε 183 φορές
-
Απάντηση: easy star
Έλεος παιδιά!Λίγο τα Ελληνικά σας προσέξτε.....!Κρίμα....!
-
θα το φερο σιγουρα για test drive,μπορει και αυριο
οσο για τα ελληνικα μου δεν ξερο ορθογραφεια :D
οσο για τα ελληνικα μου δεν ξερο ορθογραφεια :D
δεν μας πειραζει ρε μαν η ορθογραφια...αμα μοιαζει και βγαζει νοημα με αυτο που ηθελες να πεις.. μας κανει!
ρε τζιμακο
1.ο ανθρωπος γινεται κατανοητος..
2 αστυνομια ορθογραφιας δεν εχει το φορουμ
3.τον καταλαβαινουμε ολοι(νομιζω)
4.δεν θα δωσει εξετασεις εδω μεσα....
οποτε...ουδεν κακον αμιγες καλου...ειδικά τώρα που το "Κακό" μας έχει περικυκλώσει
ρε τζιμακο
1.ο ανθρωπος γινεται κατανοητος..
2 αστυνομια ορθογραφιας δεν εχει το φορουμ
3.τον καταλαβαινουμε ολοι(νομιζω)
4.δεν θα δωσει εξετασεις εδω μεσα....
οποτε...ουδεν κακον αμιγες καλου...ειδικά τώρα που το "Κακό" μας έχει περικυκλώσει
...Evgeni φέρε σήμερα φίλε μου το EasyStar στο Marathon Valley που φυσάει λίγο...να ευχαριστηθείς!
...Όσο για τα Ελληνικά σου και την ορθογραφία σου εσύ τα πας μιά χαρά...που να δείς κάτι άλλους γηγενείς που δεν έμαθαν ποτέ την χρήση και την διαφορά μεταξύ 'ψιλής' και 'δασείας' πως γράφουν και ομιλούν την Ελληνικήν...!
...Όσο για τα Ελληνικά σου και την ορθογραφία σου εσύ τα πας μιά χαρά...που να δείς κάτι άλλους γηγενείς που δεν έμαθαν ποτέ την χρήση και την διαφορά μεταξύ 'ψιλής' και 'δασείας' πως γράφουν και ομιλούν την Ελληνικήν...!
η ταν, η, τα πετάν...
εγώ που ειμαι "μορφωμένος" και γηγεννης περισσοτερα λαθη κάνω. Μην σε απασχολει φιλε μου._Β_Ο
Mogolos έγραψε: ↑εγώ που ειμαι "μορφωμένος" και γηγεννης περισσοτερα λαθη κάνω. Μην σε απασχολει φιλε μου._Β_Ο
Γηγενής;;;;;;; Εσύ είσαι ΜΟΓΓΟΛΟΣ!!!!!!:p