Μετα απο προσωπικη μου σημερινη εμπειρια θα ηθελα να καταθεσω την δικη μου παρακληση-προταση,οταν εγγραφεται ενα νεο μελος,και το πρωτο του post κανει αναφορα σε αγορα η πωληση καλο θα ηταν η διαχειριση να γνωριζει αν το μελος ετουτο ειναι ανω των 18 ετων.Διοτι απο οτι διαπιστωσα με απογοητευση,οτι μπορει να μπαινουν ''παιδια''του γυμνασιου-λυκειου και να αστειευονται.Δεν θα προχωρησω σε προσωπικα δεδομενα διοτι εγινε η παρακληση απο το μελος να μην αναφερθει-διασυρθει το ονομα του.
Ευχαριστω.
Τομεας Αγορων-Πωλησεων
-
Απάντηση: Τομεας Αγορων-Πωλησεων
γεια σου Στέφανε
το petame δεν είναι “κατάλληλο για άνω των 18 ετών”
μπορεί να γράψει όποιος αγαπά το αεροπλάνο
Η διαχείριση δεν υποχρεώνει να αναγράψει κάποιος στο προφίλ του ηλικία του μια και υπάρχουν μικροί στην ηλικία με περισσότερη ωριμότητα και σοβαρότητα από πολλούς ενήλικες Ο σκοπός είναι να φέρουμε τα παιδιά στο hobby και όχι να τα απομακρύνουμε
Ακόμη κανένας δεν κάνει αγοραπωλησία από το πρώτο μήνυμα παρά μόνο αν έχει κάνει 15 καταχωρήσεις
Αν κάποιο μέλος έχει παράπονο για κάποιο άλλο μπορεί να ενημερώσει την διαχείριση για να υπάρχει ο ανάλογος έλεγχος και αν στο τέλος χρειαστεί να γίνουν οι πρέπουσες ενέργειες
το petame δεν είναι “κατάλληλο για άνω των 18 ετών”
μπορεί να γράψει όποιος αγαπά το αεροπλάνο
Η διαχείριση δεν υποχρεώνει να αναγράψει κάποιος στο προφίλ του ηλικία του μια και υπάρχουν μικροί στην ηλικία με περισσότερη ωριμότητα και σοβαρότητα από πολλούς ενήλικες Ο σκοπός είναι να φέρουμε τα παιδιά στο hobby και όχι να τα απομακρύνουμε
Ακόμη κανένας δεν κάνει αγοραπωλησία από το πρώτο μήνυμα παρά μόνο αν έχει κάνει 15 καταχωρήσεις
Αν κάποιο μέλος έχει παράπονο για κάποιο άλλο μπορεί να ενημερώσει την διαχείριση για να υπάρχει ο ανάλογος έλεγχος και αν στο τέλος χρειαστεί να γίνουν οι πρέπουσες ενέργειες
-
Eχεις προσωπικο μυνημα Αντωνη.
Πρακτικά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο..Και να ήταν υποχρεωτική η ημ/νία γέννησης ο καθένας θα μπορούσε να γράψει ότι θέλει!! Τα fora δεν είναι ΔΟΥ,ουτε τράπεζες να ζητάνε ταυτότητα!
-
Εχει χαρη που ειναι ανηλικος και πρεπει να προστατευθει γιατι θα μπορουσε να ειναι γιος μου!Αλλιως θα επεφτε ασχημο κραξιμο!!
-
Ασχημα παραδείγματα απο αγοραπωλησίες μαϊμού, υπάρχουν σε όλα τα φόρουμ.
Μερικοί ενώ κλείνουν συμφωνίες δεν πατάνε καθόλου στα ταχυδρομεία να παραλάβουν, ή δίνουν λάθος διευθύνσεις, με αποτέλεσμα να πράγματα να επιστρέφονται πίσω.
Κάποιοι ανεγκέφαλοι θέλουν να παίξουν με αυτό τον τρόπο βάζοντας τους συνανθρώπους τους σε περιττά έξοδα.
Η σωστότερη κατ' εμέ μέθοδος πλέον, είναι η ανταλλαγή χέρι με χέρι, μιας και είμαι ο ίδιος παθών απο μαϊμού πώληση.
Είναι μεγάλη κουβέντα και πρέπει να βρεθεί και ενας τρόπος να συμμορφωθούν μερικοί.
Μερικοί ενώ κλείνουν συμφωνίες δεν πατάνε καθόλου στα ταχυδρομεία να παραλάβουν, ή δίνουν λάθος διευθύνσεις, με αποτέλεσμα να πράγματα να επιστρέφονται πίσω.
Κάποιοι ανεγκέφαλοι θέλουν να παίξουν με αυτό τον τρόπο βάζοντας τους συνανθρώπους τους σε περιττά έξοδα.
Η σωστότερη κατ' εμέ μέθοδος πλέον, είναι η ανταλλαγή χέρι με χέρι, μιας και είμαι ο ίδιος παθών απο μαϊμού πώληση.
Είναι μεγάλη κουβέντα και πρέπει να βρεθεί και ενας τρόπος να συμμορφωθούν μερικοί.