Τηλεκατευθυνση spektrum dx5
-
Τηλεκατευθυνση spektrum dx5
καλημερα σε ολη την παρεα του πεταμε.θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχει στην κατοχη του την συγκεκριμενη τηλεκατεθυνση ή τουλαχιστον να την εχει δοκιμασει για να εχει αποψη.το συγκεκριμενο μοντελο ειναι σχετικα φτηνο με σχεση τις υπολοιπες εκδοσεις(dx6,dx7,dx8,dx9) για να το αποκτησεις αν δεν εχεις τρελες απαιτησεις οπως εγω τουλαχιστον, αλλα φαινεται αξιοπιστο λογω μαρκας.ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.
φιλικα Στελιος
φιλικα Στελιος
Απάντηση: Τηλεκατευθυνση spektrum dx5
δεν θα στην συνυστουσα φιλε μου, το μοντελο αυτο δεν ειναι ψηφιακο, δεν εχει μνημες , δεν εχεις τις βασικες ρυθμισεις , δεν εχει πακ μπαταριων , και σε καθε μοντελο που θα αλαζεις δεκτη θα τριμαρεις. υπαρχουν αρκετες καλες με 180-200 ευρω αρκει να το ψαξεις λιγο
-
Με λιγα παραπανω λεφτα περνεις την dx6 και τα εχεις ολα...!@/-=}{{
-
Καλησπέρα.
Την έχω εδώ και 3 μήνες περίπου. Είναι η πρώτη μου κατεύθυνση σαν νέος στο hobby.
Πετάω με αυτή ένα PA Addiction 3d και ένα Angel EPP από τον κινέζο. Το βασικό ελάτωμα της είναι ότι δεν έχει ρυθμίσεις για expo, κάτι που προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο. Είναι ψηφιακή αλλά δεν έχει μνήμες ώστε να αποθηκεύεις τα trim που απαιτούν κάθε μοντέλο καθώς και τα invert στα servo αλλά θα πρέπει να τα αλλάζεις κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς άλλο μοντέλο.
Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να έχεις όσα μοντέλα θέλεις διότι κάνοντας μια φορά bind σε κάθε δέκτη σου, ο δέκτης αποθηκεύει τον πομπό και όχι το αντίθετο. Οπότε δεδομένου ότι θα έχεις on power ένα απο τα μοντέλα σου κάθε φορά αυτό θα ακούει και την κατελυθυνση σου.
Γενικά σου την προτείνω μόνο εαν χρησιμοποιείς ένα μονο αεροπλάνο και αν δεν είσαι ακόμα σίγουρος για το πόσο βαθιά θα ασχοληθείς με το hobby,
Την έχω εδώ και 3 μήνες περίπου. Είναι η πρώτη μου κατεύθυνση σαν νέος στο hobby.
Πετάω με αυτή ένα PA Addiction 3d και ένα Angel EPP από τον κινέζο. Το βασικό ελάτωμα της είναι ότι δεν έχει ρυθμίσεις για expo, κάτι που προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο. Είναι ψηφιακή αλλά δεν έχει μνήμες ώστε να αποθηκεύεις τα trim που απαιτούν κάθε μοντέλο καθώς και τα invert στα servo αλλά θα πρέπει να τα αλλάζεις κάθε φορά που θα χρησιμοποιείς άλλο μοντέλο.
Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να έχεις όσα μοντέλα θέλεις διότι κάνοντας μια φορά bind σε κάθε δέκτη σου, ο δέκτης αποθηκεύει τον πομπό και όχι το αντίθετο. Οπότε δεδομένου ότι θα έχεις on power ένα απο τα μοντέλα σου κάθε φορά αυτό θα ακούει και την κατελυθυνση σου.
Γενικά σου την προτείνω μόνο εαν χρησιμοποιείς ένα μονο αεροπλάνο και αν δεν είσαι ακόμα σίγουρος για το πόσο βαθιά θα ασχοληθείς με το hobby,
-
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παιδια γιατι αν και οι αποψεις ειναι διαφορετικες παρολα αυτα με βοηθησαν.να ρωτησω κατι ακομα για οποιον γνωριζει και κατεχει η εχει περασει απο τα χερια του ενα απο τα μοντελα της σειρας minium της kyosho.πολλες φορες και ενω το αεροπλανακι δεν ειναι και πολυ μακρια απο εμενα μεγιστο 30-50 μετρα ή χανει το σημα σε συγκεκριμενα σημεια(οχι παντου) ή αργει καπως να δωσει την εντολη(μετα απο 1 δευτερολεπτο ανταποκρινεται).αυτο μου συμβαινει και με τα 2 μοντελα που εχω christian eagle και edge540 και υποθετω οτι ειναι απλα ετσι η συγκεκριμενη τ/κ της kyosho.αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια η γνωριζει κατι ας με ενημερωσει.ευχαριστω προκαταβολικα
φιλικα στελιος
φιλικα στελιος
stelios1978 έγραψε: ↑....αυτο μου συμβαινει και με τα 2 μοντελα που εχω christian eagle και edge540 και υποθετω οτι ειναι απλα ετσι η συγκεκριμενη τ/κ της kyosho.αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια η γνωριζει κατι ας με ενημερωσει.ευχαριστω προκαταβολικα
φιλικα στελιος
Στέλιο, καλά το λές. Είχα το ίδιο και στο Cessna Centurion και στο Edge 540. Ειδικά στο Edge που είναι πιο νευρικό ήταν πιο αισθητό.
Κράτα τα κοντά και χαμηλά, είναι απόλαυση τα μικρά @P@
-
Και μάλιστα αυτές είναι οι βελτιωμένες τηλεκατευθύνσεις, που τοποθετούνται στις προσφατες γεννιές των μίνιουμ. Θυμάμαι που στα πρώτα μίνιουμ έτσι κι έφευγε το αεροπλανάκι πάνω από 10-15 μέτρα, έτρεχες από πίσω του με την τηλεκατεύθυνση για να ξαναβρεί σήμα.
Σε μια τέτοια περίπτωση πάντως να θυμάστε πάντα να μην κάνετε το λάθος να "δείχνετε" το αεροπλανάκι με την κεραία γιατί κάτι τέτοιο ελαχιστοποιεί το σήμα κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Αντιθέτως ,γυρίστε τον πομπό ώστε η κεραία να δείχνει ουρανό.
Φιλικά Κώστας.
Σε μια τέτοια περίπτωση πάντως να θυμάστε πάντα να μην κάνετε το λάθος να "δείχνετε" το αεροπλανάκι με την κεραία γιατί κάτι τέτοιο ελαχιστοποιεί το σήμα κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Αντιθέτως ,γυρίστε τον πομπό ώστε η κεραία να δείχνει ουρανό.
Φιλικά Κώστας.
bladeskiller έγραψε: ↑Και μάλιστα αυτές είναι οι βελτιωμένες τηλεκατευθύνσεις, που τοποθετούνται στις προσφατες γεννιές των μίνιουμ. Θυμάμαι που στα πρώτα μίνιουμ έτσι κι έφευγε το αεροπλανάκι πάνω από 10-15 μέτρα, έτρεχες από πίσω του με την τηλεκατεύθυνση για να ξαναβρεί σήμα.
Φιλικά Κώστας.
Σωστός ο Κώστας!!!!! _Β_Ο+(*)
-
στα parkzone micro δεν υπάρχει τέτοιο θέμα .......ακόμη και με την τηλ/ση που δίνει στα rtf