σκεφτομαι να παρω αυτη την Τ/Κ http://dealnay.com/1244593/optic-6-2.4ghz-tx-woptima-7ch-rx.html
...ειναι προσιτη στην τιμη ,και θα ηθελα την γνωμη σας ....οι απαιτησεις μου ειναι να μπορω να πεταξω ενα καλυτερο αεροπλανο αργοτερα απο το wilga ,και να ησυχασω απο τις διαφορες παρεμβολες και τα ευτραπελα που εχω με το υπαρχον συστημα Τ/Κ
¨
Σημ :Το λινκ που εβαλα ειναι απο τυχαιο site την Τ/Κ θα την αγορασω απο ελληνικο μαγαζι στηριζοντας την ελληνικη οικονομια και τα ελληνικα μαγαζια
Optic 6 2.4GHz Tx w/Optima 7-Channel Rx & Telemetry
Απάντηση: Optic 6 2.4GHz Tx w/Optima 7-Channel Rx & Telemetry
Σαφως υπαρχουν και καλυτερες. Εγω την εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Κανει και για αεροπλανο και για ελικοπτερο συν οτι εχει και τηλεμετρια για την μπαταρια. Πιστευω οτι ειναι μια πολυ τιμια προταση για να ξεκινησεις με χαμηλο κοστος.
Να καταθέσω την ταπεινή μου γνώμη....για ένα σύστημα ΤΚ πιστεύω πως κάποιος πρέπει να πάρει εξ αρχής ένα καλό το οποίο θα του εξασφαλίσει μια χρήση για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί πέφτουν στη παγίδα (μεταξύ αυτών κι εγώ) να πάρω ένα φτηνό τώρα και βλέπουμε. Οι απαιτήσεις μας στο hobby αλλάζουν γρήγορα οπότε έρχεται η ανάγκη αγοράς ενός καλύτερου συστήματος σχετικά γρήγορα και αναγκαζόμαστε να ξαναπληρώσουμε...οπότε μόνο φτηνό δε γίνεται μετά το όλο ζήτημα.
Οπωσδήποτε 2.4 για να ξεμπερδέψουμε με παρεμβολές αλλά κι εδώ το ερώτημα είναι ποιο από όλα;
Μέχρι στιγμής τα συστήματα με τα λιγότερα παράπονα είναι τα συστήματα της JR και Futaba (το οποίο θεωρώ και το καλύτερο μιας και παίζει 2 κανάλια ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της πτήσης πέρα από τις συχνότητες).
Κατά τα άλλα αυτό που λέμε "περί ορέξεως κολοκυθόπιττα"...αλλά υπάρχει και το ρητό "το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι"....
Οπωσδήποτε 2.4 για να ξεμπερδέψουμε με παρεμβολές αλλά κι εδώ το ερώτημα είναι ποιο από όλα;
Μέχρι στιγμής τα συστήματα με τα λιγότερα παράπονα είναι τα συστήματα της JR και Futaba (το οποίο θεωρώ και το καλύτερο μιας και παίζει 2 κανάλια ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της πτήσης πέρα από τις συχνότητες).
Κατά τα άλλα αυτό που λέμε "περί ορέξεως κολοκυθόπιττα"...αλλά υπάρχει και το ρητό "το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι"....
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας......