καλημερα συνχομπιστες
εχω μια κατευθυνση της futaba 35MHZ τυπος FP-T6NFK
ερωτηση
δεν εχει επιλογη mix πανω
πως μπορω να μετατρεψω τα aileron σε flaperon
και αν γινεται
ποια η συνδεσμολογια με τη χρηση δυο καναλιων πχ (2 και 5 )
ευχαριστω
ερωτηση για futaba FP-T6NFK
-
Απάντηση: ερωτηση για futaba FP-T6NFK
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις v-tail mixer ,που χρησιμοποιούνται συχνά στις πτέρυγες για να ελέγχονται από απλή τετρακάναλη τηλεκατεύθυνση. Θα σου έδινα συγκεκριμένο λινκ αλλά απαγορεύεται. Γκούγκλαρέ το όμως και θα σε πάει στον κινέζο.
Θα συνδέσεις στις εξόδους τα δύο σερβό των ailerons όπως στις πτέρυγες και στις εισόδους θα συνδέσεις το κανάλι των ailerons στην είσοδο ailerons. Η διαφορά με την πτέρυγα είναι ότι ,στην είσοδο elevator αντί να συνδέσεις το κανάλι των elevators όπως γίνεται στις πτέρυγες, εσύ θα συνδέσεις το κανάλι 5 ή 6 που ελέγχεται από τους διακόπτες. Ετσι ,κάθε φορά που θα αλλάζεις τη θέση στο διακόπτη ,θα κινούνται και τα δύο ailerons προς την ίδια κατεύθυνση σαν φλαπς.
Φιλικά Κώστας.
Θα συνδέσεις στις εξόδους τα δύο σερβό των ailerons όπως στις πτέρυγες και στις εισόδους θα συνδέσεις το κανάλι των ailerons στην είσοδο ailerons. Η διαφορά με την πτέρυγα είναι ότι ,στην είσοδο elevator αντί να συνδέσεις το κανάλι των elevators όπως γίνεται στις πτέρυγες, εσύ θα συνδέσεις το κανάλι 5 ή 6 που ελέγχεται από τους διακόπτες. Ετσι ,κάθε φορά που θα αλλάζεις τη θέση στο διακόπτη ,θα κινούνται και τα δύο ailerons προς την ίδια κατεύθυνση σαν φλαπς.
Φιλικά Κώστας.
Απάντηση: ερωτηση για futaba FP-T6NFK
κωστα σε ευχαριστω πολυ
μου ελυσες τα χερια
μου ελυσες τα χερια