Επισκευή elevator

Απάντηση
kostro

Επισκευή elevator

Δημοσίευση από kostro »

Καλησπέρα σε όλους,

μετά από μια πτήση που εξελίχθηκε σε πτώση ,έσπασα το elevator του cessna 182 που μόλις πήρα. Το έχω κολλήσει και είναι στην ίδια ακριβώς ευθεία όταν είναι σε οριζόντια θέση, και ακριβώς ευθυγραμμισμένο όταν είναι προς τα κάτω.
Παρόλα αυτά, στην πάνω κίνηση δεν είναι ακριβώς ευθυγραμμισμένο (υπάρχει μια μικρή απόκλιση). Ξέρει κανείς αν μια μικρή απόκλιση θα κάνει μεγάλη διαφορά στην απογείωση και γενικά στην πτήση?
ankon

Απάντηση: Επισκευή elevator

Δημοσίευση από ankon »

Να μας βαλεις καμμια φωτογραφια για να δουμε τι ακριβως εννοεις και θα τα πουμε τοτε .
kostro

Δημοσίευση από kostro »

Θα βγάλω τις φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
kostro

Δημοσίευση από kostro »

έχω ανεβάσει στο άλμπουμ τις φωτογραφίες, αν θέλετε ρίξτε μια ματιά να μου πείτε αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αυτή η απόκλιση.
Ευχαριστώ.
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

kostro έγραψε: έχω ανεβάσει στο άλμπουμ τις φωτογραφίες, αν θέλετε ρίξτε μια ματιά να μου πείτε αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αυτή η απόκλιση.
Ευχαριστώ.

Είσαι ΟΚ φίλε μου, απλά να μυώσεις την κίνηση του elevator σου όταν πας για την επόμενη πτήση και να το κάνεις μπροστόβαρο για αρχή.

Τα cessna δεν είναι εκπαιδευτικά μοντέλα και φυσικά δεν είναι για αρχάριους. Έχουν περίεργη συμπεριφορά, και stallάρουν εύκολα αν έχεις μικρές ταχύτητες ή βάλεις μεγάλη κίνηση στο elevator.

Τα παιδιά στο Marval θα είναι εκεί όλο το ΣΚ από τις 10:00 το πρωί μέχρι ότι ώρα πάει…..εκτός και αν πάνε στο 7ο scale.
kostro

Δημοσίευση από kostro »

King Kostas έγραψε: Είσαι ΟΚ φίλε μου, απλά να μυώσεις την κίνηση του elevator σου όταν πας για την επόμενη πτήση και να το κάνεις μπροστόβαρο για αρχή.

Τα cessna δεν είναι εκπαιδευτικά μοντέλα και φυσικά δεν είναι για αρχάριους. Έχουν περίεργη συμπεριφορά, και stallάρουν εύκολα αν έχεις μικρές ταχύτητες ή βάλεις μεγάλη κίνηση στο elevator.

Τα παιδιά στο Marval θα είναι εκεί όλο το ΣΚ από τις 10:00 το πρωί μέχρι ότι ώρα πάει…..εκτός και αν πάνε στο 7ο scale.

ΟΚ Κώστα, να σου πω την αλήθεια εγώ νόμιζα οτι είναι από τα πιο εύκολα μοντέλα για αρχάριους...ελπίζω να τα καταφέρω τη Κυριακή στο Μαραθώνα με λίγη βοήθεια από τους παλαιότερους.
(marval=Μαραθώνας?)

Νίκος
King Kostas

kostro έγραψε: ΟΚ Κώστα, να σου πω την αλήθεια εγώ νόμιζα οτι είναι από τα πιο εύκολα μοντέλα για αρχάριους...ελπίζω να τα καταφέρω τη Κυριακή στο Μαραθώνα με λίγη βοήθεια από τους παλαιότερους.
(marval=Μαραθώνας?)

Νίκος

Μη μου σκας, τα παιδιά είναι πρώτα και θα σε βοηθήσουν όσο δε φαντάζεσαι.

MarVal = Marathon Valey = Μαραθώνας.+(*)
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Κωστα μην του λες να μειωσει την κινηση του elevator για τι δεν ξερεις τι κινηση εχει εξ αρχης.Θα βαλεις τις κινησεις που λεει ο κατασκευαστης.Σε ενα μοντελο με αυτο το προβλημα παντα χρειαζομαστε μεγαλη κινηση για να το φερουμε σε τριμ αν κατι δεν παει καλα.
Αν και οι φωτο δεν καθοριζουν ευκρινως το προβλημα ,με ενα σωστο τριμαρισμα στην πτηση το μοντελο θα πεταξει καλα.Το θεμα οπως λεει και ο Κωστας το μοντελο αυτο δεν ειναι για αρχαριους και καλυτερα ειναι να το τριμαρει καποιος που ξερει.Αν πας στο Μαραθωνα καποιος απο τα παιδια εκει θα μπορεσει να το κανει!
King Kostas

Καλά τα λέει ο Άγγελος, απλά από τη δύναμη της συνήθειας λέω για την κίνηση μιας και 2 στα 3 cessnάκια πέφτουν από κακή ζύγιση (πισώβαρα...με αποτέλεσμα να ρίχνουν σχεδόν ακαριαία φτερό χωρίς να σου δίνουν περιθώρια να αντιδράσεις) σε συνδυασμό με μεγάλη κίνηση στο elevator.

Νομίζω ότι τα παιδιά στο MarVal θα τα τσεκάρουν όλα αυτά.
kostro

Δημοσίευση από kostro »

ΟΚ, σας ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να είστε και εσείς Marval το ΣΚ.
Καλή συνέχεια,

Νίκος
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

οι φώτογραφίες απο το elevator
Συνημμένα
user2403_pic1334_1306870761.jpg
user2403_pic1334_1306870761.jpg (42.68 KiB) Προβλήθηκε 315 φορές
user2403_pic1333_1306870761.jpg
user2403_pic1333_1306870761.jpg (34.53 KiB) Προβλήθηκε 315 φορές
user2403_pic1332_1306870761.jpg