ACRO 50 3D!!!
-
ACRO 50 3D!!!
Χαιρεται φιλοι! Τελικα κατεληξα σε ενα 3D αεροπλανο που μου εδινε ενας φιλος αερομοντελιστης ο οποιος το εχει γυρισει σε βενζινα κ αυτο το αεροπλανο καθοταν.Ετσι κ σε τιμη ξεφτιλα πραγματικα ξεφτιλα το πηρα.Πηρα ατρακτο και μοτερ το μοτερ του ειναι ενα Irvine 53 MK4 σε αψογη κατασταση.Το μονο θεμα που ειχε ηταν με τα μπροστα σκελη τα οποια ειχε σπασει η βαση τους τωρα ομως καθομαι και την επισκευαζω με πιο καλο και πιο χοντρο κοντρα πλακε.Εχω τραβηξει φωτο και πιο μετα θα τις ανεβασω!
-
Απάντηση: ACRO 50 3D!!!
Ανεβαζω λινκ με τις φωτο απο το αεροπλανο με την επισκευη και οχι μονο απο τα σκελη προσγειωσης!!!!!!
http://imageshack.us/g/706/img2115ek.jpg/
http://imageshack.us/g/706/img2115ek.jpg/
-
Μετα απο την επισκευη στα σκελη σειρα ειχε το ντεποζιτο ειχε φυγει ο κλεφτης κ ειχε σπασει το μεταλικο σωληνακι που δημιουργει υποπιεση για το καυσιμο το αντικατεστησα και αυτο κ τωρα ειναι και αυτο οκ ειχα ενα θεματακι με την στηριξη αλλα με καταλληλο κοψε ραψε πηχακια το εφερα και ειναι κ αυτο οκ.Μενει ενα κολλημα σε ενα πηχακι απο την εδρα που φωλιαζει το ενα απο τα 2 σερβοαιλερον και μετα τοποθετηση σερβο δεκτη ζυγισμα κλπ και ετοιμο.Εχει λιγο μελλον ακομα για να το σηκωσω αλλα ειμαι πολυ ευτυχισμενος που εχω κ ενα 3D αεροπλανο!!!!^%^^%^^%^^%^^%^
-
Καλησπερα!Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το ζυγισμα του παραπανω μοντελου.Διαβασα οτι ειναι 133mm απο το χειλος προσβολης,ολα καλα μεχρι εδω.Τα 3D μοντελα πρεπει να ειναι ελαφρως πισωβαρα η εμπροστοβαρα εμενα ηταν ελαχιστα εως καθολου πισωβαρο και αφαιρεσα ενα βαρακι 10gr και εγινε λιγω μπροστοβαρο.Τι ισχυει σε αυτα τα αεροπλανα????w
Συνήθως είναι καλύτερα στα 3D να είσαι πισώβαρος, από ελαφρώς έως πολύ, ανάλογα πώς προτιμάς.
Καλορίζικο και καλά πετάγματα.....
-
Για αρχή ξεκίνα με ζύγισμα στο 30% και όσο το μαθαίνεις προχώρα προς τα πίσω
Καλύτερα λίγο μπροστόβαρο στις πρώτες πτήσεις μέχρι να το μάθεις Τα 3D κόλπα θέλουν ουδέτερο ίσως και πισόβαρο μοντέλο αλλα άστο για αργότερα
Καλύτερα λίγο μπροστόβαρο στις πρώτες πτήσεις μέχρι να το μάθεις Τα 3D κόλπα θέλουν ουδέτερο ίσως και πισόβαρο μοντέλο αλλα άστο για αργότερα
-
Καταρχας ευχαριστω για της απαντησεις!!
Ξαναεβαλα τα 10 γραμμαρια επανω ζυγισα και καθεται ευθεια και ελαχιστο πισωβαρο σκεφτομαι να το αφησω ετσι για αρχη και μετα στην πορεια θα το αλλαξω!!!
Ξαναεβαλα τα 10 γραμμαρια επανω ζυγισα και καθεται ευθεια και ελαχιστο πισωβαρο σκεφτομαι να το αφησω ετσι για αρχη και μετα στην πορεια θα το αλλαξω!!!
-
-
δοκίμασε να είναι ουδέτερο στα 13 cm
-
Δλδ οταν λες ουδετερο?
Ούτε να γέρνει εμπρός, ούτε πίσω. Αυτό εννοεί ο Αντώνης.
-
Αχα οκ καταλαβα!
-
Καλησπερα σας!Το Αεροπλανο εχει στηθει πλεον και πεταει παρα πολυ ωραια ειχα καποια θεματακια αλλα ολα οκ.Ειχα θεμα τελικα με το ζυγισμα διοτι δεν κατεβαινε το αεροπλανο με λιγο πισωβαρο και αερακι δεν προσγειωνοταν οπως ηθελα και ετσι το τροποποιησα λιγακι ειχα μετα ενα θεματακι με τα σκελη του τα οποια αλλαχθηκαν με μεταλλικα και ειναι πλεον πολυ πιο στιβαρο.Γενικα ειμαι πολυ ευτυχισμενος με το στησιμο και την πτητικη του λειτουργια!!!